Hoeveel verdient Millie Bobby Brown aan Instagram?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Millie Bobby Brown aan Instagram?
Hoeveel verdient Millie Bobby Brown aan Instagram?
Anonim

'Stranger Things' heeft zojuist zijn vierde seizoen uitgebracht, deel één, en brengt Eleven (Millie Bobby Brown) en de rest van de Hawkins-bende terug naar onze schermen.

Hoewel de personages in de serie, die zich afspeelt in de jaren 80, voornamelijk afhankelijk zijn van vaste lijnen en walkietalkies om met elkaar te communiceren, zijn de acteurs van Netflix's wetenschappelijke fi show zijn allemaal erg actief op sociale media in het echte leven, vooral op Instagram.

Dankzij hun enorme aanhang en verschillende samenwerkingen met merken onder hun riem, zou het sociale platform een geweldige kans kunnen worden voor de jonge sterren om hun vermogen te vergroten.

Millie Bobby Brown is het meest invloedrijke castlid van 'Stranger Things', blijkt uit onderzoek

Nieuw onderzoek onthult dat Millie Bobby Brown, die telekinetische koningin Elf speelt, het meest invloedrijke castlid is van het laatste seizoen van 'Stranger Things', en mogelijk tot $ 161.766 per gesponsorde socialmediapost verdient.

Onderzoek uitgevoerd door online casino-experts AskGamblers heeft de sociale-mediaprofielen van elk castlid uit het vierde seizoen van 'Stranger Things' nader bekeken, evenals influencer-marketingcalculators om vast te stellen welke acteur de meest invloedrijke heeft aanwezigheid op sociale media en hoeveel ze kunnen verdienen per gesponsorde Instagram-post. Influencer-marketingcalculators analyseren Instagram-accounts niet alleen op basis van hun aantal volgers, maar ook op hun gemiddelde betrokkenheidspercentage.

De Elf-actrice nam de eerste plaats in. Dit komt doordat Brown het hoogste aantal volgers in de ranglijst heeft met 48,7 miljoen volgers en een bovengemiddelde betrokkenheid van 4,9%, waardoor haar Instagram-account ideaal is voor sponsordeals.

Brown beleefde haar grote doorbraak in de show gemaakt door de Duffer Brothers, die in 2016 op Netflix kwam. Sinds de show voor het eerst werd uitgezonden, werkt de Britse actrice samen met grote merken zoals Samsung, Converse en Calvin Klein, waardoor ze speelfilmdebuut in 'Godzilla: King of the Monsters' in 2019 en lanceerde haar eigen cosmeticalijn, Florence by Mills, wat allemaal bijdroeg aan haar toename in invloed en populariteit. Ze verdiende ook haar eerste producercredits voor de film 'Enola Holmes' uit 2020, waarin ze ook de hoofdrol speelt.

Hoe zit het met Brown's 'Stranger Things' co-sterren?

Brown is misschien de 'Stranger Things'-ster met de hoogste potentiële inkomsten van Instagram, maar andere castleden doen het ook niet slecht.

Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt in de serie, wordt onthuld als de op één na meest invloedrijke ster van het laatste seizoen van de show.

De acteur is de op een na hoogste Instagram-aanhanger van 21,2 miljoen, waardoor hij een potentieel van $ 70,398 per gesponsorde post op Instagram kan verdienen.

Noah Schnapp, die Will Byers speelt, kan een gemiddelde van maximaal $ 67.393 per gesponsorde post verdienen. Dit zou hem de derde meest invloedrijke ster van de Netflix-serie maken. Schnapp heeft 20,3 miljoen volgers en een betrokkenheidspercentage van 8%.

Het vierde meest invloedrijke castlid is Sadie Sink, die naast haar rol als Max Mayfield in 'Stranger Things' ook speelde in Taylor Swift's 'All Too Well: The Short Film' en op Netflix' Fear Street: 1978' en 'Fear Street: 1666'.

Sink voegt zich bij de cast in seizoen twee en kan tot $ 51,818 per gesponsorde post verwachten dankzij 15,6 miljoen volgers en het op één na hoogste betrokkenheidspercentage van de cast op Instagram, namelijk 10,6%.

Gaten Matarazzo, die fanfavoriet Dustin Henderson speelt, kan tot $ 45.732 per gesponsorde post verwachten, wat hem de vijfde meest invloedrijke ster van seizoen vier maakt met zijn 13,6 miljoen Instagram-volgers.

Natalia Dyer, bekend van de rol van Nancy Wheeler in 'Stranger Things', is ook een van de meest invloedrijke sterren van de show en staat op de negende plaats in het algemeen klassement. Dyer kan tot $ 20,385 per post op Instagram verdienen, omdat ze de hoogste betrokkenheid van de cast heeft, met 15%, en op basis van haar volgers van 6,1 miljoen.

Er is één 'Stranger Things' seizoen vier nieuwe inzending in de top tien

Onder de nieuwe inzendingen van dit seizoen vier, waar de cast aanzienlijk groter werd in vergelijking met andere seizoenen, bereikte Amybeth McNulty de top tien.

De Iers-Canadese actrice, vooral bekend van het spelen van de titelrol in 'Anne with an E', heeft zich aangesloten bij de cast van 'Stranger Things' in dit nieuwste deel. McNulty speelt de rol van Vickie, die kort in het eerste deel van seizoen vier verschijnt, maar het is veilig om te zeggen dat we meer van haar zullen zien, aangezien een potentiële romance met Robin (Maya Hawke) in de toekomst van haar personage zou kunnen zijn.

Met meer dan 6 miljoen volgers op Instagram kon McNulty tot $ 21,895 verdienen per gesponsorde post op het sociale mediaplatform.

Naast McNulty introduceert het laatste seizoen van 'Stranger Things' Joseph Quinn als D&D-clubleider Eddie Munson, Eduardo Franco als Jonathans (Charlie Heaton) beste vriend in Californië, Argyle, en Jamie Campbell Bower in een onverwachte rol dat zal cruciaal zijn in de komende afleveringen.

De serie eindigt met een enorme cliffhanger en keert terug voor nog twee afleveringen, beschikbaar om op Netflix te streamen op 1 juli, voordat de boel wordt afgesloten met een vijfde en laatste seizoen.

Aanbevolen: