Hoeveel verdient Millie Bobby Brown nu aan 'vreemde dingen'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Millie Bobby Brown nu aan 'vreemde dingen'?
Hoeveel verdient Millie Bobby Brown nu aan 'vreemde dingen'?
Anonim

Tot op de dag van vandaag is Millie Bobby Brown nog steeds een van de succesvolle Netflix-doorbraaksterren. Zowel critici als fans merkten de actrice voor het eerst op nadat ze was gecast in de hitserie Stranger Things van de streaminggigant. De actrice is misschien eerder op het scherm verschenen (ze speelde zelfs ooit een gastrol in Grey's Anatomy), maar het was uiteindelijk de show die Brown op weg zette naar Hollywood-superster.

Sinds haar Stranger Things-debuut speelde Brown zelfs in verschillende hitfilms, waaronder de Netflix-film Enola Holmes, waarin ze de hoofdrol speelde tegenover Henry Cavill. Ondanks haar groeiende bekendheid en steeds drukker wordende agenda, is de actrice ook in haar show gebleven. En met Stranger Things vernieuwd voor een vijfde en laatste seizoen, vragen fans zich af hoeveel Brown wordt betaald om Eleven voor de laatste keer te spelen.

Millie Bobby Brown viel vanaf het begin op in 'Stranger Things'

Granted Brown had al wat acteerervaring voordat ze in de serie werd gecast, maar zelfs toen, toen jij nog relatief nieuw was, werd het vrij duidelijk dat het de bedoeling was dat ze een ster zou worden. Om te beginnen maakte haar auditie voor Stranger Things castingdirecteur Carmen Cuba diep onder de indruk.

“Een agent die mijn smaak heel goed kent, stuurde me informatie over haar en ik was geïntrigeerd, dus we hadden haar tape. Ze is gevestigd in Londen, dus ze heeft zichzelf opgenomen en het was geweldig - echt emotioneel en intens, veel tranen - en daar begonnen we met het proces, vertelde Cuba aan Decider.

Vanaf hier omvatte het proces een auditie via Skype. "Ze deed de hele Skype in een Amerikaans accent en het was zo goed dat we het niet eens merkten tot het einde", herinnert ze zich. “Millie was zeer indrukwekkend op alle niveaus”

Ondertussen, toen ze eenmaal was gecast en aan de serie begon te werken, merkten de makers van de show Matt en Ross Duffer ook op dat Brown zeker de uitdagende rol van Elf als een professional op zich nam.

"Dus om iemand te vinden die dat gevoel voor karakter kan overbrengen en echt kan praten zonder te praten, dat is al moeilijk genoeg voor een volwassen acteur om te doen, een getrainde volwassen acteur", legde Ross uit tijdens een interview met NPR. "Maar voor iemand die, weet je, 11 jaar oud is gewoon - weet je, Millie, het is bijna bizar hoe goed ze is."

Sinds het eerste seizoen heeft Millie Bobby Brown enkele filmrollen geboekt

Sinds Browns verschijning in Stranger Things neemt Hollywood steeds meer notitie van de actrice. Sterker nog, slechts een paar jaar na haar Netflix-debuut, werd Brown gecast in de Godzilla-franchise als Madison Russell.

En het bleek dat het Browns optreden in het eerste seizoen van Stranger Things was dat leidde tot het speelfilmdebuut van de actrice."Ik zal heel eerlijk zijn dat ze daar zo'n geweldige doorbraak was", legt Michael Dougherty, de regisseur en co-schrijver van de film, uit.

“Millie is eigenlijk een oude ziel. Dus hoezeer ze er ook uitziet, je weet wel, je gemiddelde 15-jarige, ze heeft een wijsheid en een kracht die zeldzaam is.” Brown volgde dit op met de Netflix-film Enola Holmes en het vervolg op Godzilla, Godzilla vs. Kong.

Hoeveel verdient Millie Bobby Brown vandaag aan 'vreemde dingen'?

De schattingen van vandaag geven aan dat Brown minstens $ 10 miljoen waard is, en het spreekt vanzelf dat veel van haar rijkdom afkomstig is van haar werk aan Stranger Things. Toegegeven, toen de actrice als Hollywood-nieuwkomer in seizoen 1 toetrad, kreeg Brown naar verluidt slechts $ 30.000 per aflevering betaald tijdens het werken aan de eerste twee seizoenen van de show. Twee Emmy-nominaties later heeft de actrice echter veel meer te bieden.

Als het gaat om de cast van de show, wordt aangenomen dat Netflix wat betreft salarissen op een tier-systeem werkt. Veteraansterren David Harbor en Wynona Ryder vormen de "A-tier" en ontvangen naar verluidt $ 350.000 per aflevering. Aan de andere kant vormen de jongere sterren Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin en Gaten Matarrazzo de "B-laag" en krijgen naar verluidt $ 250.000 per aflevering.

Wat Brown betreft, wordt aangenomen dat de actrice haar eigen niveau heeft, waardoor ze een tarief hanteert dat gelijk is aan of hoger is dan het "A-niveau". Tijdens de salarisheronderhandeling voor het derde seizoen werd gemeld dat de actrice alleen onderhandelde. Bescheiden schattingen geven aan dat ze nu ongeveer $ 250.000 per seizoen krijgt. Er is echter ook reden om aan te nemen dat Brown nu evenveel krijgt als Ryder en Harbour.

Tegelijkertijd is er geen heronderhandeling gemeld voor seizoen 4 en 5. Daarom is het logisch dat het salaris van de actrice hetzelfde is gebleven terwijl de show zich voorbereidt om zijn ongelooflijke run te beëindigen.

Ondertussen blijft Brown bezig buiten Stranger Things. Fans kunnen zelfs uitkijken naar het opnieuw opnemen van de actrice in haar titelrol in het aanstaande vervolg Enola Holmes 2. Daarnaast is Brown ook verbonden aan drie andere filmprojecten. Wat Stranger Things betreft, wordt aangenomen dat de productie nog niet aan het vijfde seizoen is begonnen.

Aanbevolen: