Fans denken dat 'Shameless' een spin-offshow kan krijgen

Inhoudsopgave:

Fans denken dat 'Shameless' een spin-offshow kan krijgen
Fans denken dat 'Shameless' een spin-offshow kan krijgen
Anonim

Aanpassingen van Britse shows komen niet altijd goed uit, maar als ze dat doen, veranderen ze in iets speciaals. Bewijs nodig? Kijk maar eens wat shows zoals The Office en Shameless konden doen terwijl ze in de lucht waren.

De laatste serie was een emotionele rit voor fans, en ze stuwden de show naar succes. De hoofdrolspelers van de show verdienden een fortuin en de cast kreeg een boost aan hun vermogen dankzij de serie die miljoenen fans in stand hield.

Na 11 seizoenen heeft Shameless het einde van de weg bereikt, maar dit betekent niet dat fans nog niet klaar zijn met de Gallaghers. In feite zijn er velen die graag een spin-offshow zouden zien, en we hebben de details hieronder.

'Shameless' was een wilde rit

In 2011 werd het Amerikaanse publiek getrakteerd op de debuutaflevering van Shameless, en voor velen was dit hun eerste kennismaking met de disfunctionele Gallagher-clan. Degenen die de originele serie niet hadden gezien, hadden geen idee wat ze konden verwachten van de show en zijn hoofdfamilie, en het duurde niet lang voordat ze volledig werden ondergedompeld in de manier van leven van de Gallagher in South Side Chicago.

Met William H. Macy, Emmy Rossum en een geweldige ondersteunende cast was Shameless de perfecte serie om aangepast te worden voor een nieuw publiek. Vanaf het eerste moment ging de serie op volle snelheid vooruit en de cast deed het ongelooflijk goed om elkaar uit te spelen terwijl ze het beste met hun personages deden.

Gedurende 11 seizoenen en 140 afleveringen was Shameless een van de meest populaire shows op televisie. Het had zijn zwakkere punten terwijl het in de lucht was, maar over het algemeen was het een van de beste shows van zijn tijd.

Hoewel het netwerk niets liever had gewild dan de show voor altijd te zien duren, moet aan alle goede dingen een einde komen.

'Shameless' beëindigde de show na 11 seizoenen

Vorig jaar kwam Shameless officieel tot een einde na tien jaar op het kleine scherm te hebben gestaan. Het was een zware pauze voor fans van de show, omdat ze zoveel tijd met de Gallagher-clan hadden doorgebracht.

Natuurlijk kwamen er na het einde van de show veel vragen over mogelijke spin-offs in beeld.

De mensen van TV Showcase spraken over de conclusies van seizoen 11 en de manier waarop de serie dingen open liet.

"Tijdsprongen zijn een behoorlijk effectieve manier om een serie te beëindigen die het verhaal vertelt van een gezin met kinderen. Een tijdsprong geeft fans die echte afsluiting die ze willen over de toekomst van het gezin. Helaas doet een tijdsprong dat wel niet gebeuren tijdens Seizoen 11 en Series Finale van Shameless. Dit betekent echter dat de deur vrij veel open staat voor een Shameless spin-off. Bovendien zijn er aan het einde van de laatste aflevering veel verschillende vragen onbeantwoord spin-off zou kunnen aanpakken", schreef de site.

Met dit in gedachten vragen velen zich af of er ooit een spin-off project in de maak zal zijn.

Waarom denken fans dat er een spin-off komt?

Fans van Shameless hebben het over het einde van de show en hun wens om in de toekomst een spin-off-project te zien.

Sommigen zijn zelfs naar Reddit gegaan om te delen wat ze graag zouden willen zien.

"Ik denk dat ze het huis verkopen en dat iedereen zijn eigen weg gaat. Liam blijft bang dat hij dakloos wordt, maar wanneer Carl zijn eigen pad krijgt, nodigt hij Liam uit om bij hem te komen wonen. nieuwe serie volgen we Carl in zijn avontuur naar volwassenheid, en Liam's worsteling om zijn plek in de wereld te vinden. Alle anderen zijn weg, met uitzondering van enkele van onze oude Shameless-vrienden die van tijd tot tijd opduiken, zoals V en Kev, " een fan schreef.

Andere ideeën van fans zijn voorgesteld, waaronder een prequel gericht op Frank.

Hoe geweldig dit ook klinkt, toch moet worden opgemerkt dat showrunner John Wells geen fan is van spin-offprojecten.

"Ik ben nooit een grote fan van spin-offs geweest. Op het moment dat we allemaal besluiten dat we hebben gedaan wat we wilden doen in de show, lopen we de camera van de straat en wekken we de indruk dat als je het juiste blok in Chicago oploopt, zou je de Gallaghers vinden, "zei hij.

Op basis van die woorden en van wie ze komen, zouden we onze adem niet inhouden voor een Shameless spin-off.

Fans van de show krijgen misschien geen spin-off, maar ze kunnen altijd naar de originele versie van de serie gaan voor iets vertrouwds, maar toch anders.

Aanbevolen: