Deze 10 kussen op het scherm maakten geen deel uit van het script

Inhoudsopgave:

Deze 10 kussen op het scherm maakten geen deel uit van het script
Deze 10 kussen op het scherm maakten geen deel uit van het script
Anonim

Soms zijn de beste momenten de ongeplande en dat geldt ook voor films en televisieprogramma's. Hoewel er een vast script is voor acteurs en actrices om te volgen, is het nooit een slecht idee om op bepaalde momenten off-script te gaan en iets te creëren dat veel magischer is dan wat oorspronkelijk was geschreven.

Er zijn verschillende niet-gescripte kussen op het scherm geweest tussen twee acteurs die hun films en tv-shows zoveel beter maakten. De chemie tussen twee sterren kan ertoe leiden dat één acteur de kans aangrijpt om voor een kus te leunen, wat hun tegenspeler totaal verrast. Deze films en shows hieronder hadden ongeplande kusscènes die helemaal de juiste zet waren.

10 Chris Pratt en Bryce Dallas Howard in 'Jurassic World'

chris pratt en bryce dallas howard kus
chris pratt en bryce dallas howard kus

In de film Jurassic World omhelzen de personages van Chris Pratt en Bryce Dallas Howard elkaar in een kus nadat Howards personage Pratt heeft gered van een vliegende dinosaurus en de hel losbreekt op Main Street.

De kus leek precies te zijn wat de scène nodig had nadat Howard hem had gered, maar de kus was totaal niet geschreven. "[De kus] was spontaan", vertelde Howard aan Out magazine en voegde eraan toe: "Dat was daar niet geschreven."

9 Emily Blunt en Tom Cruise in 'Edge of Tomorrow'

Tom Cruise en Emily bot in de rand van morgen
Tom Cruise en Emily bot in de rand van morgen

Toen schrijvers voor de film Edge of Tomorrow geen manier konden vinden om te passen in een romantische kusscène tussen acteurs Emily Blunt en Tom Cruise, nam de actrice het heft in eigen handen toen ze de ster spontaan knuffelde tijdens de laatste paar scènes van de film.

Filmschrijver Christopher McQuarrie deelde: "Toen we die scène helemaal aan het einde van de film opnamen, gaven we de kus op… En net toen Emily afscheid nam van Tom, kuste ze hem gewoon vaarwel in de moment. En het stond niet in het script."

8 Mark Hamill en Carrie Fisher in 'Star Wars: The Last Jedi'

Mark Hamill en Carrie Fisher in 'Star Wars: The Last Jedi&39
Mark Hamill en Carrie Fisher in 'Star Wars: The Last Jedi&39

Star Wars: The Last Jedi heeft misschien gemengde recensies gekregen van fans, maar er was een ontroerend moment in de film tussen oude co-sterren Mark Hamill en Carrie Fisher dat geen enkele fan zal vergeten.

Als Luke Skywalker, gespeeld door Hamill, herenigd wordt met zijn zus, Leia, gespeeld door Fisher, kust hij haar liefkozend op het voorhoofd. De acteur vertelde dat het moment totaal ongepland was. "Het was gewoon spontaan en heel belangrijk voor mij, want Luke nam voor altijd afscheid van zijn zus", zei Hamill.

7 Jennifer Lawrence en Amy Adams in 'American Hustle'

Jennifer Lawrence en Amy Adams in 'American Hustle&39
Jennifer Lawrence en Amy Adams in 'American Hustle&39

In de film American Hustle zullen fans zich het spannende moment in het vrouwentoilet herinneren wanneer Rosalyn, het personage van Jennifer Lawrence, de minnares van haar man, Sydney, confronteert, gespeeld door Amy Adams.

In de scène kust Lawrence Adams en lacht daarna bitter, maar de kus maakte geen deel uit van het script. Regisseur David O. Russell onthulde dat beide vrouwen met de kus kwamen en Adams vertelde dat ze "op het idee kwam".

6 Helena Bonham Carter en Julian Lane in 'A Room With A View'

Helena Bonham Carter en Julian Lane in 'A Room With A View&39
Helena Bonham Carter en Julian Lane in 'A Room With A View&39

In haar eerste filmrol voor A Room With A View onthulde actrice Helena Bonham Carter dat het moment waarop ze acteur Julian Lane kust in een wijd open veld helemaal niet gepland was, en deelde ze dat het "geïmproviseerd was, op het laatste moment."

Ze deelde ook: "En het is heel moeilijk om iemand te kussen als je pas achttien bent en je het nog niet vaak hebt gedaan."

5 Bill Murray en Scarlett Johansson in 'Lost In Translation'

verloren in vertaling met Bill Murray en Scarlett Johansson
verloren in vertaling met Bill Murray en Scarlett Johansson

Terwijl de personages van Bill Murray en Scarlett Johansson in de film Lost In Translation uit elkaar gaan tijdens de eindscène van de film, fluistert Murray iets in het oor van de actrice en ze omhelzen elkaar in een afscheidskus die geen deel uitmaakt van het script.

Toen regisseur Sofia Coppola naar de scène vroeg, vertelde ze: "Het was altijd bedoeld als een teder afscheid waarbij ze allebei wisten dat ze elkaar op de een of andere manier hadden aangeraakt. En ik herinner me dat [Murray] soms altijd lente dingen op [Johansson], en het was leuk om haar reactie te krijgen."

4 Gemma Whelan en Indira Varma in 'Game Of Thrones'

spel der tronen scène
spel der tronen scène

Seizoen zeven van Game of Thrones zag de personages Yara Greyjoy, gespeeld door Gemma Whelan, en Ellaria Sand, gespeeld door Indira Varma, een hartstochtelijk moment delen terwijl het schip waarop ze zich bevinden wordt aangevallen.

Beide vrouwen legden echter uit dat de kus geïmproviseerd was, en Whelan deelde met Entertainment Weekly: "Het leek gewoon iets dat we moesten doen. Het was bedoeld als een suggestie [van flirten] en toen werd het meer seksuele dan we hadden verwacht omdat het goed leek."

3 Andrew Garfield en Emma Stone in 'The Amazing Spider-Man 2'

Andrew Garfield en Emma Stone in 'The Amazing Spider-Man 2&39
Andrew Garfield en Emma Stone in 'The Amazing Spider-Man 2&39

Emma Stone en Andrew Garfield waren een echt stel toen ze allebei schitterden in The Amazing Spider-Man 2. Tijdens een scène waarin de twee afstuderen van de middelbare school, plant Garfield, die Peter Parker speelt, een enorme kus op Stone, die speelde als Gwen Stacy.

De kus was totaal ongepland met Garfield die deelde: "Ik wist niet dat ik het zou doen. Ik dacht gewoon: 'Ik heb net de afscheidstoespraak van mijn vriendin gemist. Hoe ga ik het goedmaken met haar ?' Toen dacht ik: 'Ik studeer af. Ik geef niet echt een f om deze plek, en f al die mensen. Dus ik ga naar binnen en heb plezier.'"

2 Elizabeth Banks en Woody Harrelson in 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 2'

Hunger Games-scène
Hunger Games-scène

Elizabeth Banks en Woody Harrelson's personages in The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 omhelzen elkaar in een kus die beide sterren van plan waren zonder iemand van tevoren te laten weten.

Banks deelde: "We hadden dat moment gepland. Woody [Harrelson] en ik gingen op dat moment in, dat was niet geschreven, we hebben dat geïmproviseerd. We besloten het te doen en de regisseur zei: ' Ik vind het geweldig. Laten we het nog een keer proberen.' We deden het ook zonder een kus, en we lieten hem beslissen in de montagekamer, en we vinden het geweldig dat hij het hield.'"

1 Steve Carell en Oscar Nunez in 'The Office'

De kusscène op kantoor
De kusscène op kantoor

Een van de meest beruchte televisiezoenen is tussen The Office-personages Michael Scott, gespeeld door Steve Carell, en Oscar Martinez, gespeeld door Oscar Nunez, wanneer wordt onthuld dat Martinez homo is.

Deelde hoe de kus niet in het script stond, zei Nunez: "We moesten elkaar gewoon knuffelen, en hij bleef me knuffelen. En die specifieke take kwam hij dichtbij, en ik heb zoiets van, 'Waar is gaat hij hiermee?' Oh, schat, ja, daar gaan we.'"

Aanbevolen: