Zing Mark Wahlberg echt in deze kassa-ramp?

Inhoudsopgave:

Zing Mark Wahlberg echt in deze kassa-ramp?
Zing Mark Wahlberg echt in deze kassa-ramp?
Anonim

Mark Wahlberg is een zeldzaam voorbeeld van een artiest die geen introductie behoeft. De man bloeit al tientallen jaren, en dat is grotendeels te danken aan zijn filmcarrière. Wahlberg heeft niet altijd de rollen gekregen die hij wilde, en hij heeft zelfs een hekel aan sommige van zijn eigen films, maar desondanks is de man een groot succes geweest in Hollywood.

In de jaren 2000 schitterden Wahlberg en Jennifer Aniston in een kassabom waarin Wahlberg een rockzanger speelde. Zelfs nu vragen mensen zich nog steeds af of hij echt in de film zong.

Laten we eens nader kijken en kijken of hij in de film zong.

Wat is er gebeurd met Mark Wahlberg en 'Rock Star'?

Als een echt voorbeeld van een crossover-ster, is Mark Wahlberg iemand die een geweldige carrière in entertainment heeft gehad.

Nadat hij rapper was geworden en succes had in de Billboard-hitlijsten, zette Marky Mark zijn zinnen op acteren. Fans waren sceptisch, maar hij trok de aandacht met een aantal solide optredens. De Basketball Diaries en Fear waren geweldig, en Boogie Nights heeft hem echt op de kaart gezet.

Toen het Marky Mark-label eenmaal was afgeworpen, groeide Wahlberg uit tot een ster op de A-lijst. Met projecten als The Perfect Storm, The Italian Job, The Departed, The Fighter en Ted kon Wahlberg de wereld laten zien waartoe hij in staat was. Na een sublieme uitvoering in The Departed, werd de acteur genomineerd voor een Academy Award.

In dit stadium heeft de man een ontelbaar aantal hits onder zijn riem. Hoe geweldig dat ook is, de waarheid is dat hij tijdens zijn tijd op het grote scherm enkele fouten heeft gemaakt.

Mark Wahlberg's 'Rock Star' mislukt aan de kassa

In 2001 speelde Wahlberg in Rock Star, een film die niet veel mensen zich lijken te herinneren. Hoewel het misschien een vergeten film uit de jaren 2000 is, is de film zeker de moeite waard om op terug te kijken.

De film, die ging over een onbekende zanger die de zangtaken in zijn favoriete band overnam, was losjes gebaseerd op Judas Priest. Wahlberg speelde in de film samen met Jennifer Aniston en Timothy Olyphant, die allemaal goede prestaties leverden. Wijselijk kozen de producenten ervoor om echte rockmuzikanten binnen te halen om samen met de cast op het scherm in de film te werken.

Alter Bridge-zanger, Myles Kennedy, speelde een belangrijke rol in het einde van de film, en hij vertelde over zijn ervaring in een interview.

"Ze wilden iemand die kon zingen en ook de rol zou kunnen spelen. Dus hij gooide mijn naam naar buiten en ze namen contact met me op. Dus daar ben ik Brendan erg dankbaar voor. Maar ja, ik had nooit heb eerder geacteerd, en sindsdien heb ik niet meer geacteerd [lacht] Maar het was niettemin een heel coole ervaring voor mij. Ik moet in deze totaal andere wereld stappen en zien hoe anders de filmindustrie is in vergelijking met de muziekindustrie, "zei Kennedy.

Uiteindelijk had Rock Star veel om van te houden, maar het was een commerciële flop aan de kassa. Fans van de film hebben er nog steeds van genoten, maar ze hadden al lang één vraag: heeft Mark Wahlberg echt in de film gezongen?

Zing Wahlberg echt mee in 'Rock Star'?

Dus, heeft Mark Wahlberg echt gezongen in Rock Star? Hoewel hij zeker een handje hielp en wat zong, was hij niet de enige persoon achter de microfoon.

"Ik zou goed moeten luisteren. Ik heb zes maanden met de zangcoach gestudeerd, maar we hadden ook iemand anders die de liedjes zong. Maar we hadden ook iemand anders die de liedjes zong. Maar wanneer we optraden, we hebben live opgetreden, dus daar moet ik op letten. Als ik ze allemaal zou kunnen raken, zou het alleen mijn stem zijn ", zei Wahlberg.

Wat betreft wie Wahlbergs personage echt hielp schitteren als zanger, maakte de film gebruik van de talenten van echte rockzangers.

Volgens IMDb: "De zang wordt gedaan door Miljenko Matijevic, die zong voor Steelheart, en Jeff Scott Soto, die zong voor onder andere Yngwie Malmsteen en Journey."

Het is behoorlijk opmerkelijk om te zien wat voor soort werk er in het maken van de film is gestoken, vooral met betrekking tot het zingen. Aan de andere kant, wanneer de hele plot van een film is gericht op een zanger die van lompen naar rijkdom stijgt, is het logisch dat alles zo goed mogelijk moest worden ingesteld voor het project.

Mark Wahlberg heeft misschien niet al het zingen in de film gedaan, maar het is cool om te horen dat hij een handje heeft geholpen bij wat het publiek hoorde in de film en op de soundtrack.

Aanbevolen: