Zing Johnny Depp echt in Cry-Baby?

Inhoudsopgave:

Zing Johnny Depp echt in Cry-Baby?
Zing Johnny Depp echt in Cry-Baby?
Anonim

Veel van de grootste sterren in de acteerwereld hebben andere artistieke inspanningen waaraan ze deelnemen. Robert Downey Jr. heeft muziek gemaakt, Brad Pitt pottenbakken en andere sterren hebben zich ook op unieke manieren uitgedrukt.

Johnny Depp is een ster met een passie voor muziek. Hij heeft een band genaamd The Hollywood Vampires, maar deze liefde heeft zijn weg naar het grote scherm gevonden doordat Depp in meerdere musicals te zien is.

In de jaren '90 speelde Depp in Cry-Baby, een musical die een cultklassieker is geworden. Depp was er geweldig in, maar deed hij ook zijn eigen zang? We hebben het antwoord hieronder!

Johnny Depp is een enorme ster

De jaren tachtig waren het decennium dat Johnny Depp in de mainstream bracht. In dat decennium was Depp een prominente acteur op tv, met in de hoofdrol op 21 Jump Street in het begin van zijn carrière. Hij speelde ook in A Nightmare on Elm Street, een van de meest iconische horrorfilms aller tijden. Het was een geweldige start, maar Depp wilde meer.

In de jaren negentig verliet de acteur tv-werk voor film, en na verloop van tijd baande Depp een pad dat maar weinigen konden volgen. Hij was meer dan bereid om eigenaardigheden op het grote scherm aan te pakken, en zijn karakterwerk liet de wereld zien dat hij veel meer was dan alleen die man uit 21 Jump Street.

Na verloop van tijd bleef Depp succes boeken op het grote scherm. Dit hielp hem op zijn beurt een bankabele ster te worden waar grote studio's mee wilden werken. Uiteindelijk verzilverde Disney de ster.

Depp hielp de Pirates of the Caribbean-franchise om van Disneyland naar het grote scherm te zeilen, en de franchise blijft een klassieker uit zijn tijd. Hij hielp ook de eerste Alice in Wonderland-film naar de enorme kassanummers te stuwen.

Mensen kennen Johnny Depp de acteur al lang, omdat ze maar een glimp van Johnny Depp de muzikant hebben opgevangen.

Depp heeft een muzikale kant

Zoals de meeste filmsterren heeft Johnny Depp een artistieke kant aan hem die zich heeft gemanifesteerd in de muzieksfeer. Depp is geenszins een grote muzikant, maar hij heeft zijn capaciteiten door de jaren heen een paar keer laten zien.

Als het gaat om het uitbrengen van deuntjes, is Depp de gitarist van The Hollywood Vampires, een met sterren bezaaide band met onder meer Alice Cooper en Joe Perry van Aerosmith.

Alice Cooper sprak eerder over de groep en zei: "Dat is een heel vreemd ding hierover. Je hebt drie alfamannetjes die gewend zijn om de show te leiden, en ineens zitten daar drie jongens zonder argumenten. Het hele ding is, 'OK, laten we dat proberen.'"

Op het grote scherm speelde Depp in koppelmusicals. In de jaren '90 speelde hij in Cry-Baby en jaren later speelde hij in Sweeney Todd, geregisseerd door Tim Burton.

Cry-Baby is een cultklassieker en favoriet bij fans, en al jaren vragen mensen zich af of Depp echt in de film zong.

Zing hij echt in 'Cry-Baby'?

Dus, heeft Johnny Depp al die jaren geleden echt gezongen in Cry-Baby? Ik haat het jullie te vertellen, mensen, maar Depp was niet degene die zong in de cultklassieker.

"Ik heb vele jaren geleden een musical gedaan met John Waters genaamd Cry-Baby, maar technisch gezien was ik maar de helft - ik was het niet die zong," vertelde hij aan IGN.

Depp vertelde IGN echter dat hij degene was die in Sweeney Todd zong, iets wat aanvankelijk moeilijk bleek te zijn.

"Tim is de enige persoon die dapper genoeg is om me echt te laten proberen te zingen. Het was de eerste keer dat ik ooit zong - ik had zelfs nog nooit gezongen onder de douche, ik ben te gekrenkt. Maar toen ik eenmaal Ik heb de aanvankelijke angst overwonnen dat het best leuk was. De melodieën en teksten van Sondheim zijn een waar genoegen om in rond te scharrelen, het is echt mooi spul, "zei Depp.

Het is jammer dat hij niet in Cry-Baby heeft mogen zingen, maar een pluim voor Tim Burton omdat hij Depp ertoe heeft gebracht zijn zangkunsten te laten zien in hun muzikale onderneming.

Tijdens datzelfde interview werd de acteur gevraagd of hij in de toekomst nog een musical zou doen.

"Zou ik het ooit nog een keer doen? Nee, ik betwijfel het," zei hij.

Johnny Depp deed geweldig werk met zingen en optreden in Sweeney Todd, een van zijn meest ondergewaardeerde films tot nu toe. Hoewel Cry-Baby tot op de dag van vandaag solide is, moeten we ons afvragen hoeveel beter het zou zijn geweest als Depp in de film had mogen zingen.

Aanbevolen: