Fans hebben deze fout gemist in 'The Dark Knight Rises

Inhoudsopgave:

Fans hebben deze fout gemist in 'The Dark Knight Rises
Fans hebben deze fout gemist in 'The Dark Knight Rises
Anonim

DC Comics is al tientallen jaren een steunpilaar in entertainment en ze hebben het door de jaren heen gedaan. Ze hebben veel iconische personages, waarbij Batman tot het neusje van de zalm behoort.

Veel acteurs hebben de Dark Knight op het grote en kleine scherm gespeeld, maar sommigen hebben het optreden geschuwd. Het is een hele opgave, maar het spelen van Batman kan iemands carrière in een oogwenk veranderen.

Batman heeft op dit moment veel films, allemaal met hun sterke en zwakke punten. De Dark Knight-films van Christopher Nolan zijn uitzonderlijk, maar ze zijn niet vrij van fouten. Laten we eens kijken naar de trilogie van Nolan en deze hilarische fout die veel fans hebben gemist.

Welke fout vond er plaats in 'The Dark Knight Rises'?

Batman heeft een lange en legendarische geschiedenis op het grote scherm en in de jaren '90 had de Dark Knight een neerwaartse spiraal aan de kassa. Het falen van Batman & Robin heeft die Batman-franchise doen zinken, maar het maakte ook de weg vrij voor Christopher Nolan om in de jaren 2000 het roer over te nemen en een legendarische trilogie uit te werken.

2005's Batman Begins gaf de kickstart van Nolans trilogie, en hij schakelde de American Psycho-acteur Christian Bale in om de Caped Crusaded te spelen. Bale was geenszins een begrip ten tijde van zijn casting, maar in Batman Begins liet hij de wereld zien waarom hij Nolans keuze was voor het hoofdpersonage.

Het succes van die eerste film maakte plaats voor The Dark Knight, dat door velen wordt beschouwd als de beste stripboekfilm ooit gemaakt. De tragedie van Heath Ledger legde zeker een donkere wolk over de film, maar het was een kritische en commerciële hit die de kunst van het maken van superheldenfilms naar een ander niveau bracht.

De eerste twee films van Nolan's en Bale waren geweldig, en het duo deed hun best om de landing vast te houden voor wat hun laatste rit samen zou worden.

'The Dark Knight Rises' was de derde en laatste film

In 2012 maakte The Dark Knight Rises zich op om naar de bioscoop te gaan, en er was veel verwachting voor deze film. De gevolgen van het overlijden van Heath Ledger en de lovende kritieken van The Dark Knight zetten veel druk op deze trilogiefilm om uitzonderlijk te zijn.

Bane werd geselecteerd als de slechterik voor de film en Tom Hardy was de gelukkige acteur die de rol kreeg. Na op de slechtst mogelijke manier te zijn gebruikt in Batman & Robin, had Bane wat verlossing op het grote scherm nodig, en Hardy was een goede keuze voor het personage. Hij groeide op tot een waanzinnige fysieke grootte, en hij was een verschrikking op het scherm.

Toen de film eenmaal officieel werd uitgebracht, kreeg hij niet dezelfde lovende kritieken als zijn voorganger. Desalniettemin was de film in staat om meer dan $ 1 miljard te verdienen aan de kassa, wat bewijst dat Batman een consistente kassa-trekking was.

Deze film markeerde de laatste keer dat Christian Bale Batman speelde, en het was ook de laatste keer dat Christopher Nolan een Batman-film regisseerde. Het duo was een match made in heaven, en hun trilogie is er een die de tand des tijds zal doorstaan.

Hoe geweldig alles ook was in deze films, ze waren niet zonder fouten. In The Dark Knight Rises zagen sommige fans zelfs een fout die iemand achter de schermen had moeten zien.

De fout die de meeste fans hebben gemist in 'The Dark Knight Rises'

Een screenshot van The Dark Knight Rises
Een screenshot van The Dark Knight Rises

Dus, wat was de fout die veel filmfans hebben gemist tijdens het kijken naar The Dark Knight Rises? Tenzij je van plan was wat te lezen terwijl je van de film geniet, heb je misschien een typfout gemist in een krant die over het scherm flitste.

In dit korte moment is het woord 'overval' verkeerd gespeld. Nu, het is niet alsof het een filmvernietigende fout is die de plot volledig doet zinken, maar het is verbazingwekkend dat zoiets als dit de mensen die de film hebben gemaakt heeft weten te ontglippen. Per slot van rekening stroomden tonnen oogbollen over elk frame van deze film, en toch maakte deze fout de definitieve versie van de film.

Toen we het over de fout hadden op Reddit, zei een gebruiker: "Als ik voor E behalve nadat C fout gaat."

Dit is een perfect voorbeeld van een filmfout die mensen niet kunnen negeren. Het is een snelle flits op het scherm, maar nu we erop gewezen zijn, wensen we je veel succes met het negeren ervan de volgende keer dat je deze film kijkt.

Over het algemeen is The Dark Knight Rises een geweldige film die een kolossale hit voor de studio werd, maar deze fout zal altijd met zich meedragen.

Aanbevolen: