Hier is hoeveel Anne Hathaway werd betaald voor 'The Dark Knight Rises

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Anne Hathaway werd betaald voor 'The Dark Knight Rises
Hier is hoeveel Anne Hathaway werd betaald voor 'The Dark Knight Rises
Anonim

Anne Hathaway is een grote filmster die het goed doet in Hollywood sinds ze in 2001 uitbrak. De actrice heeft oog voor geweldige projecten, en hoewel ze enkele winnaars heeft gemist, v alt niet te ontkennen dat ze kan een project kiezen zoals weinig anderen dat kunnen. Dankzij dit is haar oeuvre geweldig en haar salaris heeft haar vermogen enorm geholpen.

In 2012 trad Hathaway toe tot de gelederen van DC en speelde hij samen met Christian Bale in The Dark Knight Rises. De film was een financieel succes dat meer dan $ 1 miljard opleverde aan de kassa. Hierdoor hebben fans zich afgevraagd hoeveel Hathaway uit de film heeft gepot.

Laten we eens kijken hoeveel geld Anne Hathaway verdiende met The Dark Knight Rises.

Hathaway is een grote filmster

Als je het landschap van de entertainmentindustrie bekijkt en echt kijkt naar wie op dit moment de beste spelers in de game zijn, wordt het vrij duidelijk dat Anne Hathaway zichzelf heeft bewezen als een immens talent. Hathaway was in staat om bekendheid te verwerven als een veel jongere artiest, en ze heeft gestaag een indrukwekkende carrière in Hollywood opgebouwd.

In 2001 lanceerde The Princess Diaries Anne Hathaway in de mainstream nadat ze een grote hit werd aan de kassa. Dit markeerde Hathaway's eerste grote filmproject en het had voor de jonge actrice niet beter kunnen beginnen. Er zou een merkbare dip in succes zijn na The Princess Diaries, maar het zou niet lang duren voordat Hathaway terugkwam.

The Princess Diaries 2 en Brokeback Mountain waren beide fantastische successen voor Hathaway, die aan het herstellen was van teleurstellende vervolgfilms. In 2006 kwam de actrice echt op gang met The Devil Wears Prada, dat nog steeds een van de meest populaire films uit de jaren 2000 is.

Naarmate de jaren vorderden, bleven de credits van Hathaway groeien. Get Smart, Bride Wars, Alice in Wonderland, Les Miserables en meer hebben allemaal de ster tot een belangrijke handelswaar in Hollywood gemaakt. Natuurlijk was de actrice bezig met haar werk op het grote scherm.

Ze heeft miljoenen verdiend

Een van de grootste voordelen van uitbreken in Hollywood is dat artiesten een gezond salaris kunnen eisen van studio's die hen inhuren om hun grootste projecten te leiden. Voor Hathaway ging het al goed van start met haar salaris van $ 400.000 voor The Princess Diaries, maar naarmate de tijd verstreek, zou ze aanzienlijk meer verdienen dan dat.

Volgens Celebrity Net Worth kon Hathaway haar Princess Diaries-betaling voor Brokeback Mountain verdubbelen en een indrukwekkende $ 800.000 mee naar huis nemen voor haar rol in de film. The Devil Wears Prada bracht de zaken echter naar een ander niveau en de actrice was in staat om de felbegeerde $ 1 miljoen te kraken.

Voor zowel Get Smart als Bride Wars heeft Hathaway een coole $ 5 miljoen in zijn zak gestopt, wat op dat moment als een enorme overwinning moet hebben gevoeld. Indrukwekkend, haar salaris zou vanaf daar blijven stijgen, omdat ze uiteindelijk $ 10 miljoen mee naar huis zou nemen voor Les Miserables.

Nu blijft The Dark Knight Rises een van de grootste commerciële successen van Anne Hathaway's illustere carrière, en het is bekend dat superheldenfilms uitzonderlijk goed betalen. Dit doet mensen zich afvragen hoeveel geld Anne Hathaway mee naar huis kon nemen om samen met Christian Bale in de film te spelen.

Ze verdiende $ 7,5 miljoen voor 'The Dark Knight Rises'

Er wordt geschat dat Anne Hathaway $ 7,5 miljoen verdiende voor haar rol als Selena Kyle in The Dark Knight Rises. Dit is een behoorlijk solide salaris voor de actrice om destijds mee naar huis te nemen, hoewel we ons wel moeten afvragen hoeveel extra geld ze kon verdienen met de restanten van het commerciële succes van de film.

Sinds het succes van The Dark Knight Rises is Hathaway doorgegaan met het toevoegen van haar toch al indrukwekkende erfenis, en het is slechts een kwestie van tijd voordat de ster het salaris zal verdubbelen dat ze verdiende voor haar grootste commerciële succes. Als ze op een bepaald moment in de MCU terechtkomt, stellen we ons voor dat Marvel het grote geld zal uitgeven om haar aan boord te krijgen voor een belangrijke rol.

Op een gegeven moment werd gemeld dat Anne Hathaway $ 15 miljoen zou verdienen voor de hoofdrol in Barbie, maar ze stopte met het project. Hierdoor kon Margot Robbie de hoofdrol in de film nemen, wat blijkbaar heel wat gaat betalen. Ook al stopte ze met de rol, het is duidelijk dat het salarisspel van Hathaway vanaf hier alleen maar verder en verder zal gaan.

Aanbevolen: