Een blik op het enorme 'opvolgingssalaris' van Kieran Culkin

Inhoudsopgave:

Een blik op het enorme 'opvolgingssalaris' van Kieran Culkin
Een blik op het enorme 'opvolgingssalaris' van Kieran Culkin
Anonim

2018 markeerde het begin van de serie, Opvolging, die een behoorlijk succes was. De show heeft een aantal brute momenten en zelfs enkele slechte afleveringen gehad, maar desondanks is het een enorm succes geweest en maakt het zich op voor een vierde seizoen.

Kieran Culkin zit al jaren in het acteerspel en zijn tijd in de hitserie heeft hem geholpen zijn totale vermogen te vergroten.

Kieran Culkin krijgt een premie voor zijn werk aan Opvolging, en we hebben details over zijn salaris in de onderstaande show!

Hoeveel verdient Kieran Culkin met 'Succession'?

De jaren negentig waren erg aardig voor een jongen genaamd Macaulay Culkin, die in de loop van het decennium misschien wel de grootste kindster aller tijden werd. Toevallig trad zijn jongere broer, Kieran, in zijn voetsporen.

Kieran acteert al sinds hij nog een kind was, en dit was iets waardoor hij ambivalent was over acteur zijn.

"Ik doe het al sinds ik een kind was, en ik denk niet dat wanneer je 6, 7 jaar oud bent en je zegt: "Hé, mama, papa, ik wil acteur worden " dat je echt een beslissing neemt voor je toekomst. Je bent nog maar een kind. Dus ik had het gevoel dat ik het al van kinds af aan deed en nooit de keuze had gemaakt om het te doen. En ik denk rond de leeftijd van 18, 19, 20, ontdekte ik dat ik plotseling een carrière had waarvan ik nooit had besloten dat ik die wilde, en die ik niet echt leuk vond, "zei hij.

In de loop van de tijd is hij in veel opmerkelijke projecten terechtgekomen, waaronder Home Alone, Father of the Bride, She's All That, Scott Pilgrim vs. The World, en dat is alleen op het grote scherm te zien.

Op tv heeft hij geweldige dingen gedaan, met Opvolging als zijn beste werk tot nu toe.

'Succession' is een hit

Kieran Culkin is door de jaren heen met grote sprongen gegroeid als artiest, en zijn tijd bij Succession is daar het bewijs van. Hij heeft altijd de karbonades gehad, maar in deze serie heeft hij de zaken echt naar een ander niveau getild.

Culkins uitvoering zorgt ervoor dat hij gelijke tred houdt met de andere sterren in de show, en de acteur heeft verklaard dat het feit dat hij in de buurt is van groot talent hem heeft geholpen de lat hoger te leggen.

"Het wrijft gewoon een beetje op je af. … Gewoon in een scène zitten met iemand als Brian, hoef ik veel minder werk te doen. … Brian is een kracht om rekening mee te houden als persoon, dus hij brengt gewoon zoveel dat ik niet veel moeite hoef te doen. Dat is ook heel interessant in de show. Ik ben het ermee eens dat er veel extreem getalenteerde acteurs in de show zijn, en veel van hen werken gewoon heel, heel anders en je krijgt de verschillende benaderingen van mensen te zien en hoe ze het allemaal kunnen laten werken, "zei hij.

Culkin en de rest van de cast van Succession doen geweldige dingen, en je kunt maar beter geloven dat ze daarmee geld verdienen.

Kieran Culkin kreeg een enorme salarisverhoging

Dus, hoeveel trekt Kieran Culkin naar beneden voor zijn rol in Succession? Dankzij wat onderhandelen verdient de ster veel meer dan hij ooit was.

Volgens The Hollywood Reporter: "Hoewel casts van ensembles vaak samenkomen voorafgaand aan substantiële heronderhandelingen, zouden de acteurs van de opvolging afzonderlijk hebben onderhandeld. Toch zeggen bronnen dat de meeste leden van de Roy-familie en haar aanhangers - Jeremy Strong (die Kendall Roy speelt), Sarah Snook (Siobhan Roy), Kieran Culkin (Roman Roy), Alan Ruck (Connor Roy), Matthew Macfadyen (Tom Wambsgans) en Nicholas Braun (neef Greg) - eindigden op hetzelfde nummer, ongeveer $ 300.000 tot $ 350.000 per aflevering. En in een beweging die Logan Roy trots zou maken, zou Brian Cox een groter bedrag hebben behaald dan de rest."

De site merkt ook op: "De nieuwe pacten vertegenwoordigen royale verhogingen van de eerdere salarissen van de acteurs - waarvan de meeste minder dan $ 100.000 per aflevering waren, volgens één bron."

Van $ 100.000 naar $ 300.000 gaan is een enorme sprong, maar het netwerk ziet duidelijk in dat de leads in de show elke cent waard zijn. Culkin was ronduit briljant in zijn rol, en het verdienen van ongeveer $ 2,7 miljoen per seizoen moet geweldig zijn voor de acteur, die elke cent van zijn salaris heeft verdiend.

De sterren van Succession doen het financieel goed voor zichzelf en fans kunnen niet wachten om te zien wat de cast in seizoen 4 brengt.

Aanbevolen: