Kieran Culkin's vrouw maakt grapjes over de 'Succession'-ster die een 4 keer Golden Globe-verliezer is

Inhoudsopgave:

Kieran Culkin's vrouw maakt grapjes over de 'Succession'-ster die een 4 keer Golden Globe-verliezer is
Kieran Culkin's vrouw maakt grapjes over de 'Succession'-ster die een 4 keer Golden Globe-verliezer is
Anonim

Kieran Culkin's vrouw Jazz Charton ging gisteravond naar Instagram nadat haar man de beste mannelijke bijrol verloor in een drama bij de Golden Globes van 2022.

De 39-jarige acteur speelt Roman Roy in het succesvolle HBO-drama Succession. De show brengt het leven van de familie Roy in kaart terwijl ze strijden om de controle over 's werelds grootste mediabedrijf.

Het veelgeprezen HBO-drama sleepte drie grote prijzen in de wacht, waarbij acteurs Sarah Snook en Jeremy Strong wonnen in de acteercategorieën, terwijl het programma ook de felbegeerde Best TV Series Award in de wacht sleepte.

Sterk versloeg de concurrentie van zijn vader op het scherm, Brian Cox, die in dezelfde categorie was genomineerd voor zijn vertolking van Logan Roy. Zijn overwinning komt nadat beroemdheden werden gedwongen de acteur te verdedigen nadat een controversieel New Yorker-profiel was vrijgegeven.

Culkin's vrouw bespot Golden Globe-verlies

Jazz Charton plaatst foto op Instagram-verhalen waarin ze haar man bespot voor zijn vierde verlies bij de Golden Globes
Jazz Charton plaatst foto op Instagram-verhalen waarin ze haar man bespot voor zijn vierde verlies bij de Golden Globes

Jazz Charton, het voormalige Britse model, ging naar haar Instagram om zijn vierde verlies te bespotten tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking. Het paar ontmoette elkaar in 2012 in New York en trouwde een jaar later.

Het paar heeft samen een dochter genaamd Kinsey die in september 2019 werd geboren en een zoon, Wilder Wolf, die in augustus 2021 werd geboren. Ze plaatst regelmatig verhalen waarin ze de spot drijft met haar acteur-echtgenoot, die de broer is van Rory en Macaulay Culkin. Fans prezen haar om haar gevoel voor humor, en sommige gebruikers gingen naar sociale media in de hoop dat hij zou verliezen in de hoop dat ze een opmerking zou maken.

Ze plaatste op haar Instagram-verhalen een grap over zijn verlies aan de Squid Games-acteur, O Yeong-Su. Het is zijn derde nominatie voor het spelen van de jongste zoon van mediaconglomeraat-eigenaar Roman Roy. Hij werd ook genomineerd voor Beste Acteur in een filmmusical/komedie in 2003 voor Igby Goes Down.

Fans boos over het Golden Globe-verlies van Kieran Culkin

Er was een schok toen de Koreaanse acteur O Yeong-su, 77, de trofee voor Beste Mannelijke Bijrol in Televisie mee naar huis nam voor zijn rol in Netflix's Squid Game. Brett Goldstein van Ted Lasso en Mark Duplass en Billy Crudup van The Morning Show verloren ook de onderscheiding.

De prijzen werden bekendgemaakt tijdens een besloten ceremonie in LA, nadat de live-uitzending van dit jaar was afgelast vanwege een gebrek aan diversiteit in de nominaties. Zowel fans als acteurs leerden over hun overwinning via de social media-pagina van de Golden Globe.

Culkin is een van de meest populaire castleden van de toegejuichte show. Dankzij zijn snelle omgang met en relatie met het personage Gerri van J. Smith Cameron, is hij een favoriet bij fans geworden. Veel critici hebben hem genoemd als een van de MVP's van de derde serie van het ensembledrama, in een serie waarin hij per ongeluk ranzige foto's naar zijn vader stuurde in plaats van de interim-SEO van het bedrijf dat zijn familie bezit.

Aanbevolen: