Kijkend naar het duistere verleden van Succession Star Kieran Culkin

Inhoudsopgave:

Kijkend naar het duistere verleden van Succession Star Kieran Culkin
Kijkend naar het duistere verleden van Succession Star Kieran Culkin
Anonim

Kieran Culkin heeft zijn grootste roem gezien met HBO's Opvolging, waar hij de suffe, onwetende maar onmiskenbaar sympathieke rol van Roman Roy speelt. Maar de familie Culkin heeft een lange geschiedenis van controverses en Kieran heeft, net als de rest van de broers en zussen, in het verleden heel moeilijke tijden doorgemaakt.

Of het nu gaat om zijn verbroken relatie met zijn vader, Kit Culkin, of de ongelukkige dood van zijn zus Dakota, de meest excentrieke ster van HBO's opvolging heeft veel meegemaakt in zijn tijd en moest een hoge prijs betalen voor vrede in het leven. Laten we eens kijken naar het sombere verleden van Culkin en zijn uiteindelijke roem en een enorm vermogen.

8 De Culkins waren een grote familie met weinig middelen

Kieran Culkin was de vierde in een gezin van zeven broers en zussen en het leven in een klein appartement hielp niet. Hun moeder moest overwerken, wisselend tussen eten en verdienen om het gezin te runnen. Bovendien was zijn vader Kit niet altijd een welkome plek in het huishouden. Volgens Macaulay Culkin was Kit mentaal en fysiek beledigend voor hem. En dit was nadat ze rijk werden.

7 Kieran Culkin heeft een jeugd meegemaakt waardoor hij het sterrendom verachtte

De familie Culkin, vooral Macaulay, werd op zo'n jonge leeftijd blootgesteld aan het sterrendom dat de respons en de ontvangst zwaar op hen drukten. Kieran Culkin was hierop geen uitzondering, ook al nam hij nauwelijks deel aan zoveel projecten als zijn oudere sterbroer. De groeiende onrust binnen het gezin en de perceptie van Culkins door de saaie buitenstaanders zorgden er echter voor dat ze niet meer konden genieten van het succes dat op hun pad kwam.

6 Kit Culkin, de schurk van de familie Culkin

Kit Culkin, de vader en manager van zijn sterzoon, Macaulay, stond in de branche bekend als een harde man om mee om te gaan. Hij vertraagde vaak films en veroorzaakte opschudding in de productie vanwege zijn buitensporige eisen. Hij deed dit allemaal terwijl hij gebruikmaakte van het sterrendom van zijn zoon, die de beroemdste kindacteur van het land was. Kieran ging tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter in detail over de persona van zijn vader: "Hij was geen goed persoon en, ja, waarschijnlijk geen goede ouder."

5 Wat gebeurde er met Kieran Culkin tijdens het fotograferen van Father of the Bride

Kieran Culkin herinnerde zich in hetzelfde interview ook dat hij zich tijdens een van zijn vroege acteeractiviteiten in de film Father Of The Bride eenzaam voelde terwijl hij na de opnames bij zijn vader verbleef. Niet alleen dit, maar Kits aanwezigheid werd in het huishouden van Culkin zo genegeerd dat geen van de broers en zussen dagenlang naar zijn abrupte verdwijning zou vragen.

4 Wat was de laatste keer dat Kieran Culkin zijn vader zag?

Kieran en Kit Culkin hebben elkaar al lang niet meer gezien, en de acteur heeft een vervreemde relatie met zijn vader. De laatste keer dat ze elkaar ontmoetten was in 2014 tijdens Kieran's Broadway-toneelstuk This Is Our Youth. Zijn vader had een beroerte gehad en Kieran herinnerde zich dat hij er grapjes over had gemaakt. Ze hebben elkaar sindsdien niet meer ontmoet en, zo te zien, zullen ze in de nabije toekomst ook niet met elkaar in contact komen.

3 Kieran Culkin verloor zijn zus Dakota door een ongeluk in 2008

De Culkins moesten veel strijd in hun leven ondergaan, maar niets daarvan bereidde hen voor op het verlies van hun zus Dakota. Ze verloor haar leven nadat ze in 2008 werd aangereden door een auto. Ze stond bekend als "Cody" in het huishouden van Culkin en Kieran herinnerde zich hoe donker en grappig ze vroeger was.

In hetzelfde Hollywood Reporter-interview sprak hij over Dakota's gevoel voor humor: "Ze was zeker de grappigste persoon in de familie en had een heel donker gevoel voor humor."

2 Hoe de opvolging van HBO Kieran Culkin's visie op acteren veranderde

De Culkins waren en zijn nog steeds een van de meest populaire celebfamilies in Hollywood, en te oordelen naar de populariteit van hen allemaal, is het geen verrassing waarom velen van hen het sterrendom zo verachten.

Kieran had het opgegeven om acteur te worden sinds hij zich realiseerde dat hij vooral rust in zijn leven nodig had. De Succession-acteur was nooit zo dol geweest op het sterrendom, maar na het filmen van het eerste seizoen van de HBO-show, herinnerde hij zich dat hij in een interview met The Guardian tegen zichzelf uitriep: "Dit is wat ik met mijn leven wil doen. Ik denk dat ik wil om acteur te worden."

1 Kieran Culkin weet nog steeds niet hoe hij zichzelf presenteert

Het blijkt dat Kierean Culkin in veel opzichten een griezelige gelijkenis vertoont met zijn karakter van Roman Roy in Succession. In het Hollywood Reporter-interview opende hij ook zijn persona en hoe hij in fragmenten spreekt.

Zijn gevatte en diepgewortelde sarcasme komt van een plek waar hij onmiskenbaar bekend mee is en dat is wat Roman Roy uiteindelijk zo'n favoriet maakt onder Succession-fans. Bovendien verdient hij duidelijk zijn brood met de show. Kieran Culkin begint zich langzaam meer op zijn gemak te voelen met zichzelf en zijn leven, en zijn fans kunnen niet blijer voor hem zijn.

Aanbevolen: