De reden waarom Kieran Culkin water naar hem had gegooid door een opvolgster

Inhoudsopgave:

De reden waarom Kieran Culkin water naar hem had gegooid door een opvolgster
De reden waarom Kieran Culkin water naar hem had gegooid door een opvolgster
Anonim

Successieacteur Kieran Culkin trad woensdag toe tot The Late Show With Stephen Colbert en legde uit waarom zijn tegenspeler J. Smith-Cameron een drankje naar zijn gezicht gooide.

De 39-jarige acteur, die als Roman Roy schittert in de hitshow, legde uit waarom Cameron een drankje in zijn gezicht gooide tijdens het eten op maandag. Het voor een Emmy genomineerde paar dat de hoofdrol speelt als Roman en Gerri, heeft een onorthodoxe relatie op het scherm en het lijkt erop dat hun capriolen buiten het scherm bijna net zo interessant zijn.

De vader van twee kinderen legde uit dat het enkele opmerkingen waren over de leeftijd en het uiterlijk van Smith-Cameron, 64, die hem die reactie opleverden. De Rectify-actrice tweette eerder deze week over het incident en genoot ervan dat ze haar drankje naar Kieran Culkin had gegooid.

Gelukkig lijkt het een speels geklets tussen twee vrienden. Culkin speelde jarenlang samen met Cameron en haar man, toneelschrijver Kenneth Lonergan, in toneelstukken.

8 Is J. Smith-Cameron onzeker over haar leeftijd?

Het verhaal begon met de Australische co-ster Sarah Snook van Kieran Culkin, die sprak over de manier waarop lichamen veranderen met de leeftijd.

"We zijn net klaar met het lezen van een tafel, zoals de vierde aflevering, en ze was een beetje van streek", zei Culkin tegen Colbert. "Ze zegt:" Je hebt een grapje over mijn ouderdom. veel grappen over hoe oud ik ben.'” In de show is Smiths personage Gerri het voorwerp van verlangen naar de jongere Roman Roy.

“Weet je, ze was onzeker over oud zijn, en later gaan we eten, en Sarah Snook zegt, ze zegt: 'Weet je, de oren en neuzen van mannen stoppen nooit met groeien, dus als ze ouder, ze hebben lange oren.” Ik zei: “Weet je zeker dat het alleen mannen zijn?”', legde Culkin uit aan de gastheer van de avond, terwijl hij naar zijn tegenspeler wees.

En J. gaat - ze zegt: 'Waarom wijs je naar mij? Wat? Wat?' En ik dacht: 'Nee, nee, nee. Je hebt lange oren. Waren ze altijd zo? Of waren ze…’ Toch heb ik de drank niet in mijn gezicht. Dat is niet - Dat is al vroeg tijdens het diner.'

7 Kieran Culkin bleef grappen maken over J. Smith-Cameron

Naarmate de nacht vorderde, bleef Kieran Culkin kansen grijpen om Smith-Cameron nog verder te pushen.

"Later wordt het restaurant steeds voller, dus het wordt moeilijker voor haar om te horen," legde Culkin uit, "dus ze blijft maar vragen:" Wat is er grappig? Waarom lachen ze? Wat zei hij?' En ik had zoiets van: 'Je hebt al dat oor, en je kunt niet horen?' Nog steeds geen drankje in mijn gezicht. Nog steeds geen drankje in mijn gezicht!”

6 Verdiende Kieran Culkin dat er een drankje naar hem werd gegooid?

"We krijgen de cheque en iedereen maakt zich klaar om te vertrekken", legt Kieran Culkin uit.“Ze gaat, ‘Wat gebeurt er? Wat zijn we aan het doen?' En ik pak haar hand, ik ga, 'We gaan nu. We gaan allemaal naar huis. Het is 8 uur. Heel erg bedankt voor het laat opblijven. We waarderen het.'" zei Culkin luid tegen zijn tegenspeler, de actrice neerbuigend voor haar leeftijd.

Het waren deze opmerkingen die J. Smith-Cameron ertoe aanzetten haar drankje in zijn gezicht te gooien. Terwijl het publiek van Stephen Colbert lachte, gaf Culkin toe: "Ik heb het verdiend", waarop Colbert grapte: "Je hebt geluk dat het een drankje was, geen steakmes."

5 J. Smith-Cameron's tweet over het Kieran Culkin-incident

Na het diner plaatste J. Smith-Cameron een reeks tweets waarin ze haar 54.000 volgers vertelde dat ze net een drankje in het gezicht van Kieran Culkin had gegooid, samen met een foto van hen twee na het incident.

De afbeelding, waarop zijn grijze t-shirt met een natte vlek te zien is, werd met verrukking ontvangen door fans die hopen dat haar personage een romantische relatie met Culkin's zal beginnen. De actrice, die bekend staat om haar liefde voor martini's, gaf toe dat het maar een half glas Pellegrino-water was en grapte dat hij 'ervan hield'.

4 J. Smith-Cameron bleef grappen maken over drankjes gooien

In een vervolgtweet, nadat de show was uitgezonden, tagde de Emmy-genomineerde het persoonlijke Twitter-account van Stephan Colbert en 'The Late Show's' en tweette: 'Breng ons BEIDE, zodat ik hem kan plagen met zijn 'terug naar school kapsel' en zijn 'dagkamp hemden set' die hij die avond droeg, waar ik over het algemeen te aardig voor ben om hem belachelijk te maken. (sta hem alleen geen drankjes toe)." "Ik had kunnen aanbieden om sneed zijn steak voor hem, maar ik ONTHOUDDE me", grapte Smith-Cameron in een latere tweet. Ze hield ook van tweets van fans die zeiden dat hij het verdiende.

3 Toen Kieran Culkin J. Smith Cameron kuste

Kieran Culkin schokte fans van Succession eerder dit jaar toen hij de overwinning van de cast vierde bij de 2022 Screen Actors Guild Awards door J. Smith-Cameron. Geen van beiden heeft het incident sindsdien aangepakt, hoewel Smith-Cameron grappen heeft gemaakt over het incident op Twitter, door berichten van fans van de show leuk te vinden.

Het is onduidelijk of het een spontane actie in opwinding was of een geplande grap voor fans van hun koppeling op het scherm. Hij werd later afgebeeld terwijl hij haar decolleté signeerde met een scherpe pen op de afterparty van de prijsuitreiking.

2 J. Smith-Camreon en Kieran Culkin's Real Life Partners

J. Smith-Cameron is getrouwd met Manchester By The Sea-schrijver Kenneth Lonergan, en Culkin is sinds 2013 getrouwd met Jazz Charlton. Het paar heeft toegegeven dat er geen romance tussen hun personages zou zijn, maar hun natuurlijke chemie moedigde schrijvers aan om voeg het toe aan het populaire HBO-drama.

1 Seizoen 4 van Succession wordt nu gefilmd

J. Smith-Cameron en Kieran Culkin filmen in New York het vierde seizoen van de bekroonde HBO-show. Ze schitteren naast Jeremy Strong, Brian Cox, Alan Ruck en Matthew MacFayden.

"De verkoop van mediaconglomeraat Waystar Royco aan tech visionair Lukas Matsson komt steeds dichterbij", onthult de officiële logline over seizoen 4. “Het vooruitzicht van deze seismische verkoop veroorzaakt existentiële angst en familiale verdeeldheid onder de Roys, aangezien ze anticiperen op hoe hun leven eruit zal zien als de deal eenmaal rond is. Er ontstaat een machtsstrijd terwijl het gezin een toekomst afweegt waarin hun culturele en politieke gewicht ernstig wordt ingeperkt.”

De cast is onlangs in New York zien filmen en zal naar verwachting ooit in Noorwegen gaan filmen. Culkin hield de lippen stijf op elkaar over het komende seizoen tijdens zijn optreden op Colbert.

Aanbevolen: