Dit is wat Marvel-fans zeggen over de eerste blik op 'She-Hulk

Inhoudsopgave:

Dit is wat Marvel-fans zeggen over de eerste blik op 'She-Hulk
Dit is wat Marvel-fans zeggen over de eerste blik op 'She-Hulk
Anonim

De wereld van entertainmentfranchises floreert en er zijn talloze franchises die allemaal strijden om de aandacht en het geld van fans. Zoals het er nu uitziet, is de MCU de leidende kracht in het spel, en ze doen dingen die groter en beter zijn dan de rest.

De franchise heeft de neiging om een formule te volgen, maar sommige projecten, zoals Moon Knight, doen het anders. She-Hulk komt eraan en het kan een aantal spannende personages bevatten. Fans kregen een frisse kijk op het hoofdpersonage in de show en de reacties waren interessant.

Laten we horen wat fans zeggen over de recente blik op She-Hulk.

De MCU staat voor een groot 2022

We zijn drie maanden in 2022 en tot nu toe is alles stil geweest aan het Marvel-front. Spider-Man: No Way Home was een enorme overdracht van 2021, maar we hebben tot nu toe nog geen nieuw Marvel-project gezien. Gelukkig heeft de MCU veel in petto voor fans, en het begint allemaal in de nabije toekomst.

Het grote en kleine scherm krijgen tal van projecten waar fans van kunnen genieten, te beginnen met Moon Knight in maart. Van daaruit gaat de MCU in hyperdrive met zijn releases, en de franchise van 2022 zal de MCU naar een geheel nieuw tijdperk duwen.

De films verdienen miljarden, dat weten we, maar het televisiewerk van Marvel was uitzonderlijk. Later dit jaar brengt de MCU een aantal nieuwe helden bij, waaronder niemand minder dan Jennifer W alters.

'She-Hulk' komt eraan

She-Hulk staat op het punt een van de grootste shows van 2022 te worden, en er is veel hype rond het project. Met in de hoofdrol Tatiana Maslany als de titulaire held, zal deze show een verademing zijn voor Marvel-fans.

Moon Knight wordt donkerder, maar She-Hulk zal de komedie inbellen.

"En dus toen ik de Marvel-speeltuin binnenstapte, is het coole aan Marvel dat het een steeds evoluerend universum is en dat je rechtstreekse drama's hebt, en je hebt zeer komische films, en wij zijn in die wereld waar we zeker spelen met een meer komische wereld, maar het maakt ook nog steeds deel uit van Marvel-land, "zei regisseur Kat Coiro.

Een ding waar fans echt niet op kunnen wachten, is dat Hulk-acteur Mark Ruffalo betrokken is bij de show. Er zijn veel vragen rond de Hulk, en hoewel het geweldig is dat hij in de buurt zal zijn, is dit echt een She-Hulk-serie.

Toen hij het over de show had, zei Mark Ruffalo: "Tatiana Maslany is legendarisch als de She-Hulk. Ik geef haar de 'banner' door. Ja, er zijn echt goede, grappige, coole, lange, lange scènes tussen de professor en haar. We hebben de Hulk nooit echt met mensen zien omgaan zoals hij in die show doet. Het wordt heel interessant."

Natuurlijk, nu fans een voorproefje hebben gekregen van wat er in de show gaat komen, zijn ze het internet opgegaan om hun mening te geven over alles wat met She-Hulk te maken heeft.

Wat fans zeggen over de eerste blik

Dus, wat zeggen de fans over de eerste blik op She-Hulk? Interessant is dat er enige verdeeldheid bestaat over het karakterontwerp en haar fysieke kenmerken.

"Ik ben er niet boos op, maar hoe kunnen ze she-HULK op de markt brengen als sexy? Ze wordt verondersteld te veranderen in een ongelooflijk onverwoestbaar beest, geen sexy groen model??", schreef een Twitter-gebruiker.

Een fan op Reddit daarentegen waardeerde het feit dat het personage zichzelf droeg zoals ze doet in de strips.

"Ik vind dat frame van She-Hulk een jurk leuk. Een ding uit de strips is dat ze in contact staat met haar vrouwelijke kant en een beetje sekspositief is. Dus She-Hulk is een top, en ik ben daar in. Giant Green Lady squish me, "schreef een Reddit-gebruiker.

Het is niet zo verwonderlijk dat er gemengde meningen zijn over bepaalde aspecten van het personageontwerp, maar voor het grootste deel lijken fans tevreden te zijn met wat Marvel met het personage heeft gedaan. Fans zullen moeten wachten op de volgende preview van de serie om het personage goed te kunnen zien, maar als Moon Knight het startpunt is voor 2022, dan moeten we ons voorstellen dat Marvel dit uit het park gaat slaan, wat is op dit moment de norm.

She-Hulk zou een hilarische en vermakelijke Marvel-serie moeten zijn, en het zou de MCU in een leuk en opwindend gebied kunnen duwen. Onnodig te zeggen dat fans geduldig zullen wachten op zijn debuut op Disney Plus.

Aanbevolen: