Is Daniel Radcliffe de Wolverine van de MCU?

Inhoudsopgave:

Is Daniel Radcliffe de Wolverine van de MCU?
Is Daniel Radcliffe de Wolverine van de MCU?
Anonim

De MCU is tegenwoordig de grootste franchise ter wereld en de franchise breidt zich snel uit, waardoor deze alleen maar krachtiger zal worden in de wereld van entertainment. Deze snelle uitbreiding betekent dat nieuwe en opwindende personages deelnemen aan de strijd tegen het kwaad.

De X-Men komen eindelijk naar de MCU en fans hebben al verhaallijnen die op het grote scherm kunnen worden gebruikt. De X-Men-films hadden een wisselend succes, maar in de MCU zouden ze opnieuw de kaskrakers kunnen zijn.

Wolverine wordt waarschijnlijk herschikt en Daniel Radcliffe zou de rol op zich nemen. Laten we van hem horen en kijken of dat echt gebeurt!

Is Daniel Radcliffe de volgende veelvraat?

Marvel's Phase 4 is waanzinnig van start gegaan en de franchises hebben veel in petto voor fans, zowel oude als nieuwe. 2022 wordt een wild jaar en deze maand begint alles met Moon Knight.

Net als vorig jaar heeft Marvel projecten die naar het grote en kleine scherm komen. Hoewel het tv-aanbod opnieuw succesvol zou moeten blijken te zijn, zullen het de films op het grote scherm zijn die de meeste fans aantrekken. Doctor Strange in the Multiverse of Madness is een gegarandeerd succes, net als Thor: Love and Thunder. Alsof dat nog niet verbazingwekkend genoeg is, worden fans ook getrakteerd op de volgende Black Panther-film om de boel af te ronden.

De franchise leunt zwaar op bekende personages, maar er komen ook nieuwe bij, zoals Moon Knight en She-Hulk.

Niet alleen krijgen bekende personages de kans om hun verhaal verder te brengen, maar de franchise brengt ook personages binnen met een lange geschiedenis op het grote scherm.

De X-Men komen eraan

Er is veel opwinding over de personages die de MCU binnenkomen, maar fans zijn het meest opgewonden om eindelijk de X-Men de dag te zien redden in de MCU. Er zijn zoveel implicaties als er mutanten aan boord komen, en eindelijk kunnen ze samenwerken met helden als Spider-Man en Thor om schade aan te richten op het grote scherm.

Natuurlijk vragen fans zich af wie deze iconische rollen zullen spelen, namelijk Wolverine, die tot in de perfectie werd gespeeld door Hugh Jackman.

Simon Kinberg, die een aantal X-Men-films heeft geproduceerd, sprak hierover en zei: "Ik hou van die acteurs. Ik hou van ze als mensen en ik hou van ze als de personages. Er is dus duidelijk een een deel van mij dat ongelooflijk nostalgisch zou zijn en opgewonden zou zijn om ze te zien. En zeker, ik kan me niet voorstellen dat iemand anders Wolverine speelt, maar ik kan me ook niet voorstellen dat iemand anders James Bond speelt. En ik denk dat er een aspect van sommige van deze personages waar het is, zijn er in de loop van de tijd veel geweldige Hamlets. En ik denk dat zelfs Hugh dat voelde met het einde van Logan."

Desondanks gaan er geruchten dat niemand minder dan Daniel Radcliffe Weapon X zal spelen in de MCU.

Speelt Daniel Radcliffe Wolverine?

Dus, gaat Daniel Radcliffe de rol van Wolverine op zich nemen nu de X-Men naar de MCU komen? Nou, als zijn recente interview met Jimmy Fallon een indicatie is, dan is het antwoord er een dat sommige fans teleurstelt.

"Dit is iets dat de afgelopen jaren zo nu en dan naar voren is gekomen en elke keer dat het naar voren komt, heb ik zoiets van: 'Dat is niet waar, daar zit niets achter' en iedereen zegt: 'Ah, hij zei het kan waar zijn, "zei Radcliffe.

Hij vervolgde en zei: "Nee, dat heb ik niet gedaan! Ik zei het tegenovergestelde. En dan ga ik me af en toe vervelen als ik de vraag op een verstandige manier beantwoord, dus maak ik een grapje. Elke keer dat ik een grap maak, denk ik: 'Waarom deed je dat?' Dus de andere dag had ik zoiets van, 'Bewijs dat ik het mis heb Marvel …' en toen heeft dat een hele zaak ontstoken. Maar ja, ik denk dat het komt omdat Wolverine in de strips vrij kort is - ik denk dat het mensen zijn die zeggen: 'Wie is een korte acteur? Hem! Hij zou hem misschien kunnen spelen!'"

Nu kan het zijn dat Radcliffe tot geheimhouding is gezworen en gewoon zijn bases bedekt, maar meer dan waarschijnlijk sluit hij de geruchten voorgoed af. Hoewel hij het goed zou kunnen doen als Wolverine, is het mogelijk dat Marvel ergens anders naar op zoek is.

Daniel Radcliffe zou uit de MCU kunnen blijven, maar fans die hem op het grote scherm willen zien, kunnen zijn nieuwste film, The Lost City, bekijken, die binnenkort in de bioscoop verschijnt.

Aanbevolen: