10 dingen die fans kunnen verwachten van Jessica Chastain's Tammy Faye Bakker Biopic

Inhoudsopgave:

10 dingen die fans kunnen verwachten van Jessica Chastain's Tammy Faye Bakker Biopic
10 dingen die fans kunnen verwachten van Jessica Chastain's Tammy Faye Bakker Biopic
Anonim

Searchlight Pictures heeft zojuist een aantal belangrijke foto's gedropt over de aanstaande Tammy Faye biopic. Met Jessica Chastain (It Chapter Two, Salome, The Heiress) als de titulaire evangelistheld, zal de film de opkomst en ondergang van Tommy Faye Baker en haar man, Jim, in de jaren zeventig beschrijven.

Dus, wat kunnen fans verwachten van Jessica Chastain en de aankomende Eyes of Tammy Faye? Wie zal haar co-star als Jim Bakker? Hoe vond ze een muze om zo'n charismatisch personage uit te beelden? Hoe vond het team een manier om zo'n complexiteit te overwinnen, vooral bij het transformeren van Chastain? Wanneer wordt het vrijgegeven? Blijf lezen om alle antwoorden te vinden!

10 Jessica Chastain zal de charismatische evangelist portretteren

Chastain
Chastain

Zoals eerder vermeld, zal Jessica Chastain in The Eyes of Tammy Faye het titulaire personage spelen, terwijl Abe Sylvia het script schrijft. Als je de naam niet kent, won ze een Golden Globe voor Zero Dark Thirty naast haar lange waslijst met filmprojecten zoals It: Chapter Two, Molly's Game en Miss Sloane.

9 Jessica dient ook als producer, naast regisseur Michael Show alter

Michael Show alter in Wet Hot American Summer
Michael Show alter in Wet Hot American Summer

De actrice is ook een van de regisseurs van de film, naast Gigi Pritzker, Rachel Shane en Kelly Carmichael. Michael Show alter stopt de regisseursstoel en Abe Sylvia schreef het scenario.

Voor de actrice is The Eyes of Tammy Faye niet het enige project waar ze op dit moment naar kijkt. Chastain zal zich herenigen met Ralph Fiennes in The Forgiven en zal samen met Penelope Cruz en Lupita Nyong'o de hoofdrol spelen in de aanstaande femme-fatale spionagefilm, The 355.

8 Andrew Garfield, Cherry Jones en Vincent D'Onofrio zullen zich bij de cast voegen

Dit is waar het interessant wordt. Naast Chastain zullen verschillende grote Hollywood-namen zich bij de cast voegen: Andrew Garfield, Cherry Jones en Vincent D'Onofrio om er maar een paar te noemen. Garfield speelt Jim Bakekr, terwijl Jones de rol van Rachel LaValley op zich neemt en D'Onofrio in de schoenen van Jerry Falwell. Er is ook een nieuwkomer Chandler Head, die speelt als de jongere versie van de tv-evangelist.

7 It Will Chronicle The Rise & The Fall of Tammy Faye & Jim Bakker

Zoals de titel van de film al doet vermoeden, zal The Eyes of Tammy Faye de opkomst en ondergang van de Bakkers beschrijven. De twee waren in de jaren zeventig zwaar versierd in de publieke ogen voordat het schandaal na het schandaal Jim Bakker trof, inclusief de tijd dat hij zwijggeld aanbood om zijn secretaresse, Jessica Hahn, te sluiten wegens vermeende verkrachting.

6 Jessica Chastain deed jarenlang onderzoek voor de rol

Transformeren in zo'n personage is geen gemakkelijke taak, en daarom heeft Chastain bijna tien jaar onderzoek gedaan om alles over Tammy Faye in te halen: interviews, artikelen, boeken, alles.

"Waar ik het meest van hield aan Tammy, is haar vermogen om lief te hebben. Ze wist hoe het voelde om je niet belangrijk te voelen, en ze wilde niet dat iemand dat zou ervaren", sprak ze met People over haar bewondering.

5 Ze deed de extra mijl om de tv-persoonlijkheid te portretteren

Het zal interessant zijn om te zien hoe het make-upteam een extra stap deed om een griezelige gelijkenis tussen Jessica en Tammy te creëren. Volgens de actrice zelf kostte de transformatie veel moeite om protheses, pruiken en tonnen intense make-up aan te brengen.

"Ik heb een kuiltje in mijn kin dat zij niet had, dus we zouden dat dichten. Haar gezicht was ronder dan het mijne, dus ik zou dingen op mijn wangen hebben. Hun expertise heeft me zo geholpen veel met mijn vertrouwen in het spelen van haar, "zei de actrice, zoals gerapporteerd door People.

4 Het productieproces begon in 2019

De productie van de film begon helemaal in 2019, toen Variety exclusief onthulde dat Chastain en Garfield de hoofdrol zullen spelen als de Bakkers. Het zal gebaseerd zijn op de eerder genoemde documentaire met dezelfde naam uit 2000 en het publiek meenemen naar haar reis van een bescheiden begin tot het creëren van een van 's werelds grootste religieuze stations en een themapark.

3 Michael Show alter creëerde ook 'The Baxter' & The 'Wet Hot American Summer'-franchises

Fans hoeven zich geen zorgen te maken, want Michael Show alter is een van de toonaangevende regisseurs van Hollywood. Voor dit project werd de New Jersey-regisseur beroemd omdat hij een van de castleden was van MTV's The State voordat hij de Wet Hot American Summer-franchise met David Wain creëerde. Daarnaast regisseerde de alumnus van Brown University ook The Big Sick (2017) en The Lovebirds (2020).

2 Chastain zal haar eigen zang in de film doen

Ja, Chastain zingt alle nummers zelf en maakt haar zangdebuut op het grote scherm met The Eyes of Tammy Faye. In feite heeft ze alles al vooraf opgenomen.

"Ik heb zeven nummers gemaakt", zei de actrice. "Ik werkte met Dave Cobb, de producer die de 'A Star Is Born' [soundtrack] deed. Dat was super eng."

1 Zoeklichtfoto's kijken uit naar de releasedatum van september 2021

Jessica
Jessica

Op het moment van schrijven kijkt Searchlight Pictures, als studio, uit naar de release van 17 september 2021. We duimen voor je om geen vertragingen meer te zien, maar in de tussentijd kun je ook afstemmen op de documentaire The Eyes of Tammy Faye uit 2000, verteld door de enige echte dragqueen RuPaul Charles.

Aanbevolen: