Hoe Rob Lowe zijn carrière opnieuw transformeerde in 2021

Inhoudsopgave:

Hoe Rob Lowe zijn carrière opnieuw transformeerde in 2021
Hoe Rob Lowe zijn carrière opnieuw transformeerde in 2021
Anonim

Er zijn maar weinig Hollywood-transformaties geweest die zo ingrijpend zijn als die van Rob Lowe. De 57-jarige acteur en producer was in de jaren 80 een enorm tieneridool en trok legio fans van zijn beurt in films als St Elmo's Fire en The Hotel New Hampshire. Na een periode van diepe persoonlijke strijd toen hij begin twintig was, waarin hij vocht tegen een alcoholverslaving en vocht tegen een seksschandaal, werd Lowe door de media gekarakteriseerd als 'out of control', en zag zijn carrière een snelle daling. Het 'Brat Pack'-lid veranderde de zaken echter in de vroege jaren 2000 en keerde terug met een rol in The West Wing. Trouwen met zijn vrouw Sheryl, kinderen krijgen en stoppen met alcohol, wordt door Lowe gecrediteerd als de reden dat hij zijn leven kon veranderen en de ongelooflijk rijke en succesvolle acteur werd die hij nu is.

De afgelopen jaren was hij te zien in grote shows zoals Parks and Recreation en Code Black en heeft hij ook een nieuwe carrière opgebouwd als succesvolle podcaster. Dus hoe is Lowe zich in 2021 blijven aanpassen? Wat deed hij vorig jaar?

6 Rob Lowe lanceerde een nieuwe podcast

In september vorig jaar lanceerde Rob een fascinerende nieuwe podcast genaamd Parks and Recollection, die fans van de populaire comedyshow Parks and Recreation trakteert op een insiderstandpunt over het maken van de serie. Lowe gaat zitten om te praten met schrijver en showregisseur Alan Yang in de serie van 21 afleveringen, die door Apple is beschreven als 'de definitieve podcast over het maken van de geliefde comedy-serie' en met 'speciale gastoptredens van cast en crew' waar 'Rob en Alan hun unieke inzichten achter de schermen delen van voor de camera en in de schrijverskamer. Het is letterlijk de beste Parks and Rec-podcast ter wereld.'

5 Rob Lowe werkt ook aan een nieuwe film voor Netflix

In augustus werd al aangekondigd dat Rob opnieuw aan een nieuwe film zal werken die op het platform zal worden uitgebracht. De Square Dance-ster zal zowel acteren in als uitvoerend produceren van de film, getiteld Dog Gone. Volgens IMDb is de foto 'gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een vader en zoon die hun verbroken relatie herstellen tijdens een gedwongen wandeling over het Appalachian-pad om hun geliefde verloren hond te vinden'.

4 Rob Lowe werkt verder aan '9-1-1: Lone Star'

2021 zag ook Rob zijn werk voortzetten in de hitshow 9-1-1: Lone Star waarin hij schittert als brandweerkapitein Owen Strand die longkanker bestrijdt na blootstelling aan asbest tijdens de aanslagen van 9-11. Seizoen drie van de show wordt momenteel uitgezonden op Fox en krijgt geweldige recensies van fans - die vooral genieten van Lowe's bewonderenswaardige prestaties. Seizoen 4 van de show moet nog worden aangekondigd, maar het ziet er goed uit voor Rob om terug te keren.

3 Rob Low verscheen ook in een korte documentaire

Lowe verscheen ook in een Netflix-documentaire van een uur met de titel Attack of the Hollywood Cliches! Netflix beschrijft het document als: "Eenmanslegers, meet-cutes, ongedwongen wandelingen weg van enorme explosies - sterren en insiders uit de industrie roosteren en roosteren deze filmische kastanjes en meer."

2 Rob Lowe heeft ook nagedacht over hoe ver hij is gekomen

2021 was ook een belangrijk jaar qua carrière, maar ook een jaar van reflectie voor Lowe, terwijl hij bedenkt hoe hij erin slaagde zijn leven te veranderen na een moeilijke periode in zijn tienerjaren en begin twintig.

'Tot mijn 26ste heb ik al mijn tijd geïnvesteerd in mijn carrière', vertelde Rob aan People. 'Vanaf 26 heb ik in mezelf geïnvesteerd; mijn geestelijk, mijn herstel, mijn huwelijk, mijn gezin. Veel ervan is, excuseer me, verdomd moeilijk geweest. En niemand heeft een perfect leven… maar ik ben er dankbaar voor.'

Hij prijst zijn vrouw voor het helpen van hem om te veranderen: 'Ik had het gevoel dat als ik ooit in staat zou zijn om het met iemand te laten werken, het Sheryl was. Alcohol en drugs zouden dat alleen maar onmogelijk maken… Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest, persoonlijk of professioneel [en] er gaat geen dag voorbij dat ik er niet dankbaar voor ben… Ik ben dankbaar en diep nederig voor de geschenken dat ik heb gekregen en waarvoor ik heb gewerkt in deze wereld, "zegt hij.

1 Rob Low concentreert zich meer dan ooit op zijn gezondheid

In een interview met GQ onthulde Rob ook dat 2021 een geweldig jaar voor zijn gezondheid was, en pochte hij voorop te lopen in het behouden van een optimale gezondheid:

"Als vijftiger train ik op een heel andere manier dan vroeger. Het moeilijkste voor mij was om minder te trainen. Ik zou elke dag trainen als ik kon - en eerlijk gezegd, een soort van mezelf straffen. Als ik niet het gevoel heb dat ik zojuist zelfmoord heb gepleegd in de sportschool, heb ik het gevoel dat het tijdverspilling is. Het blijkt dat dat niet waar is - het is vooral niet waar als je niet in de twintig bent en dertigers meer. Dus ik concentreer me echt op voeding, rust en slimmer en strategischer zijn in de training."

Aanbevolen: