Hoe Stephen Amell zijn look voor 'hakken' transformeerde

Inhoudsopgave:

Hoe Stephen Amell zijn look voor 'hakken' transformeerde
Hoe Stephen Amell zijn look voor 'hakken' transformeerde
Anonim

Laten we eerlijk zijn, er is niet veel dat Stephen Amell niet kan doen.

Hij veroverde niet alleen het kleine scherm dankzij ' Arrow ', maar hij vervulde ook zijn levenslange droom om in een professionele worstelring te stappen, en daar te gedijen.

Het lijkt erop dat hij nog steeds de droom naleeft als de ster van 'Heels', een drama dat de levens van worstelende broers verbeeldt.

Eerlijk gezegd had de timing niet beter kunnen zijn, aangezien Amell op zoek was naar een overgang uit ' Arrow '. De show duurde 8 seizoenen en werden 170 afleveringen uitgezonden.

Blijkbaar was de voorbereiding achter de schermen net zo moeilijk, geloof het of niet, moeilijker dan zijn voorbereiding voor 'Hielen'.

We zullen kijken hoe zijn voorbereiding deze keer is veranderd, terwijl hij zich klaarmaakte voor de nieuwe serie. We zullen ingaan op zijn nieuwe trainingsstijl, samen met wat hij in de keuken doet om zo'n blik te behouden.

Daarnaast gaan we kijken hoe de rol tot stand is gekomen.

Hij was meteen verslaafd aan het script

Hij stond op het punt om 'Arrow' te verlaten en volgens het gebabbel achter de schermen was Amell volledig opgebrand van het optreden.

Hij had echt geen plan buiten de show en de acteur vond dat helemaal goed. Toen zijn manager echter een bepaald script stuurde, veranderde dat gevoel snel. Zoals hij onthulde met Comic Years, duurde het slechts 15 minuten om verslaafd te raken aan het nieuwe script.

Mijn manager zei: 'Starz gaat een bod doen. Het karakter is geweldig, het schrijven is geweldig, en geef het een kijkje. Dus ik vroeg waar het voor was en hij zei: 'Het hoofdpersonage.' En 15 minuten na het eerste script had ik zoiets van oh sh-t.

Oh, man. Als we hier in de buurt van een deal komen en de cijfers kloppen en, nog belangrijker, ik praat met de showrunner en het netwerk en wat ze proberen te doen, dan gaat dit gebeuren."

De timing van dit alles had echt niet beter kunnen werken. Verrassend genoeg, gezien de woorden van Amell met Muscle and Fitness, was zelfs de voorbereiding voor de rol deze keer een stuk eenvoudiger.

Zijn training is niet zoals 'Arrow'

Het draait allemaal om duurzaamheid en volgens Amell was het een zware strijd tijdens zijn tijd op 'Arrow'. Hij had moeite om die blik vast te houden. Tegenwoordig is hij veel wijzer en gefocust op hoe hij zich voelt, in plaats van hoe hij eruit ziet.

"Ik maak me minder zorgen over hoe ik eruitzie, in plaats van hoe ik me voel", zegt Amell.

“Ik schiep een precedent voor mezelf, qua dieet, op Arrow, dat was iets dat ik echt niet kon volhouden. Het is niet dat ik de discipline niet heb, het was gewoon niet iets dat ik kon volhouden."

Wat de prestaties betreft, besteedde de acteur tijd aan de gebieden die hij echt moest verbeteren, met name de gebieden die zijn mobiliteit zouden bevorderen.

Dus voor hakken, ik concentreerde me echt op mijn buik en mijn heupen, en mijn kont en mijn benen, en dacht bij mezelf dat als ik voor dit aspect van mijn lichaam kan zorgen, met name mijn lagere lichaam, dat al het andere in principe op zijn plaats zal vallen.”

Wat het dieet betreft, was het hetzelfde thema als de aanpassingen die moesten plaatsvinden. Zijn vrouw speelde een belangrijke rol in de transformatie.

Geen lege calorieën meer

Het kan erg demotiverend zijn om te eten en meteen honger te krijgen. Veel daarvan heeft te maken met het verbruik van lege calorieën. Amell leerde dat, grotendeels dankzij zijn vrouw.

"Ik heb het geluk dat mijn vrouw dol is op voeding en er meer over is vergeten dan ik ooit zal weten, maar ze kookt deze heerlijke ma altijden."

"Wat je theoretisch opoffert aan smaak [door minder zout en suiker te eten], als je echt goed volwaardig voedsel eet, kom je nooit [de situatie] tegen waarin je een ma altijd hebt gegeten en 20 minuten later je hebt honger en je weet niet waarom."

Gezien zijn woorden met Muscle and Fitness, is hij veel meer gefocust op de langetermijndoelen, in tegenstelling tot het kortetermijnplan. Aangezien hij ook in de ring staat en atletisch presteert, wordt een goed gevoel veel belangrijker.

Laten we niet vergeten dat de acteur ook 40 is, wat belachelijk is om over na te denken gezien zijn uiterlijk. Hij lijkt alles onder controle te hebben en fans kunnen niet gelukkiger zijn met zijn nieuwste project.

Aanbevolen: