Hier is waarom Tobey Maguire de reputatie heeft dat hij moeilijk is om mee te werken

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Tobey Maguire de reputatie heeft dat hij moeilijk is om mee te werken
Hier is waarom Tobey Maguire de reputatie heeft dat hij moeilijk is om mee te werken
Anonim

Tobey Maguire werkt al meer dan dertig jaar als acteur in Hollywood. Hij kreeg zijn start toen hij nog maar een tiener was en verscheen in kleine rollen in films en op televisie. Halverwege de jaren negentig werd hij een vrij succesvolle en bekende acteur. Hij speelde de hoofdrol in films als Pleasantville, The Cider House Rules en Ride with the Devil Zijn grote doorbraak kwam echter in 2003, toen hij werd gecast in de titelrol van Sam Raimi'sSpider-Man. Spider-Man was een groot kassucces en het maakte Maguire tot een supersterrendom.

Toen Maguire echter steeds succesvoller werd, begon hij ook de reputatie te krijgen dat hij moeilijk was om mee samen te werken. Hoewel sommige verhalen over Maguire's houding gewoon ongefundeerde geruchten zijn, bevatten vele andere veel waarheid. Hier is alles wat er te weten v alt over waarom Tobey Maguire de reputatie heeft moeilijk te werken.

Bijgewerkt op 28 januari 2022, door Leo Morgenstern: Eind 2021 keerde Tobey Maguire na veertien jaar terug naar de Spider-Man-franchise en hernam hij zijn rol als Peter Parker in Spider-Man: No Way Home naast Tom Holland en Andrew Garfield, die beiden ook Peter Parker speelden. Alle drie Peter Parker-acteurs lijken uitstekend met elkaar overweg te kunnen, en Tobey Maguire heeft niets dan goede dingen te zeggen over zijn mede-Spider-Men. Hij vertelde Deadline: "Ik ben een grote fan van Tom en die films en Andrew." Garfield en Holland hadden dezelfde aardige dingen te zeggen over Maguire. Garfield zei dat hij No Way Home niet zou hebben gedaan als Maguire er niet bij betrokken was geweest, en toen de film eindelijk uitkwam, gingen ze samen naar de film kijken. In een interview met BBC Radio 1 deelde Tom Holland dat hij door de jaren heen "beter is geworden" met Maguire, en dat de drie Peter Parker-acteurs zelfs een WhatsApp-groepschat hebben! Dus in alle opzichten was Tobey Maguire een plezier om mee te werken op de set van Spider-Man: No Way Home, wat misschien de geruchten deed verdwijnen dat hij een diva op de set was tijdens zijn originele Spider-Man-dagen.

7 Tobey Maguire's vriendschap met Leonardo DiCaprio

Tobey Maguire raakte bevriend met Leonardo DiCaprio in de jaren negentig, toen hun carrières een vlucht begonnen te nemen. Ze concurreerden vaak om dezelfde rollen en ze sloten vriendschap. Ze vormden uiteindelijk een groep jonge mannelijke acteurs die bekend stonden om hun feestende levensstijl en constante achtervolging van vrouwen. Er zijn talloze verhalen vrijgegeven over de groep die ruzie kreeg en anderen met gebrek aan respect behandelde. Hoewel er geen specifieke beschuldigingen naar buiten zijn gekomen over het gedrag van Tobey Maguire als onderdeel van die groep, heeft lidmaatschap van de groep zeker zijn reputatie geschaad.

6 Tobey Maguire en Leonardo DiCaprio schitterden in 'Don's Plum'

Verschillende jonge mannen in de vriendengroep van Tobey Maguire, waaronder Leonardo DiCaprio, hebben samen een film gemaakt en gespeeld, genaamd Don's Plum. Kort na het maken van de film - waarin een groot deel van de dialoog werd geïmproviseerd door Maguire en DiCaprio - probeerden de acteurs de filmstudio aan te klagen om te voorkomen dat deze werd uitgebracht. Die rechtszaak bezorgde Maguire en DiCaprio een slechte reputatie bij filmproducenten, en de film zelf schaadde hun reputatie bij fans, van wie velen kritiek hadden op de vrouwonvriendelijke dialoog.

5 Tobey Maguire kon niet opschieten met Charlize Theron tijdens het filmen van 'The Cider House Rules'

Een van de films die Tobey Maguire tot een begrip maakte, was The Cider House Rules, waarin hij de hoofdpersoon, Homer Wells, speelde. Helaas kon hij blijkbaar niet goed opschieten met de andere ster van de film, Academy Award-winnaar Charlize Theron. Theron vertelde V Magazine: "Tobey en ik hadden het een beetje moeilijk… Het was een moeilijke film." In hetzelfde interview legde Theron echter ook uit dat zij en Maguire nu op zeer goede voet staan, en dat er maar een paar dagen op de set waren waarop ze niet met elkaar konden opschieten. "We zijn nu goed", legde ze uit, en later voegde ze eraan toe: "Ik hou van Tobey."

4 Veroorzaakte Tobey Maguire drama achter de schermen van 'Spider-Man'?

Tobey Maguire als Spider-Man naar zijn handen kijkt
Tobey Maguire als Spider-Man naar zijn handen kijkt

Er zijn verhalen over Tobey Maguire die zich achter de schermen van de Spider-Man-films gedraagt als een 'diva', maar niet al die verhalen hebben een feitelijke basis. Zo gaan er geruchten dat Maguire niet goed kon opschieten met zijn Spider-Man co-sterren, maar geen van zijn co-sterren uit de serie heeft ooit publiekelijk een slecht woord over Maguire gezegd. Er is ook veel gespeculeerd dat Maguire zich onverantwoordelijk heeft gedragen tijdens zijn contractonderhandelingen voor Spider-Man 2, maar ook dat lijken niet meer dan geruchten. Bepaalde bronnen suggereerden dat Maguire een rugblessure veinsde om meer geld te eisen voor Spider-Man 2, maar regisseur Sam Raimi verduidelijkte dat Maguire zijn blessure niet fakete en dat hij niet loog tijdens contractonderhandelingen.

3 Tobey Maguire's beladen relatie met de Paparazzi

Er zijn in de loop der jaren een paar gevallen geweest waarin Tobey Maguire kritiek kreeg omdat hij ruzie had gekregen met de paparazzi. In een opmerkelijk geval werd hij gefilmd terwijl hij schreeuwde en vloekte naar verschillende fotografen, en sommige van de foto's die ze van hem schreeuwden, werden omgezet in populaire internetmemes. Maar, zoals Maguire in de video uitlegt, was hij gewoon van streek omdat hij voelde dat de paparazzi hem in gevaar brachten terwijl hij in zijn auto probeerde te rijden.

2 Sommigen denken dat het personage van Michael Cera in 'Molly's Game' is geïnspireerd door Tobey Maguire

Molly's Game is een film die in 2017 uitkwam, gebaseerd op de memoires van Molly Bloom. Een van de personages in de film, gespeeld door Michael Cera, zou gebaseerd zijn op verschillende beroemde gokkers, waaronder Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire. Het personage wordt afgeschilderd als een uiterst onaangename man, en dat leidt tot vragen over het echte gedrag van Maguire. Het boek waarop de film is gebaseerd is nog directer en de auteur maakte duidelijk dat Tobey Maguire erg moeilijk was om mee te werken terwijl hij aan het pokeren was.

1 Een parodieartikel over Tobey Maguire dat te veel mensen geloofden?

In 2015 publiceerde de populaire satirewebsite Clickhole een artikel met de titel "6 Times Tobey Maguire Had A Public Meltdown Omdat Niemand hem 'Tugboat Maguire' zou noemen." Het artikel is een komedie en is niet op feiten gebaseerd., maar verschillende bronnen lijken het te serieus te hebben genomen. Dit artikel van Hayvine gebruikt citaten uit het Clickhole-artikel alsof ze feitelijk zijn, terwijl dit artikel van Showbiz CheatSheet erkent dat het artikel satirisch is, maar toch suggereert dat het op enige waarheid is gebaseerd. Tobey Maguire staat echter niet bekend om zijn "openbare meltdowns" zoals het artikel suggereert, en de afbeelding die het artikel gebruikt is van de tijd dat Maguire tegen paparazzi schreeuwde omdat hij voelde dat hij werd lastiggevallen en bedreigd.

Aanbevolen: