Denzel Washington was niet onder de indruk van de 'Method Acting' van deze beroemdheid

Inhoudsopgave:

Denzel Washington was niet onder de indruk van de 'Method Acting' van deze beroemdheid
Denzel Washington was niet onder de indruk van de 'Method Acting' van deze beroemdheid
Anonim

Het maakt deel uit van het spel, hoewel sommigen het een beetje te ver gaan… tenminste door degenen die van ver kijken en soms hun collega's.

Misschien is Shia LaBeouf in de huidige moderne tijd van acteurs een naam die typisch naar voren komt in gesprekken. Heck, hij nam LSD om volledig te ervaren hoe het gevoel is voor zijn rol, en alsof dat nog niet gek genoeg was, filmde hij zichzelf en stuurde het naar anderen voor feedback.

Echter, zelfs enkele van de groten zijn misschien te ver gegaan met hun eisen, Robert De Niro verzocht om een echte echte kogel uit een pistool in een 'The Deer Hunter'-scène. Klinkt als een gevaar op de werkplek…

We waarderen het toewijdingsniveau, maar sommigen gaan misschien ver van wat ze zouden moeten doen. Vraag het maar aan Denzel Washington, die onlangs werd gekoppeld aan een van de grootste method-acteurs in de game.

Zoals Denzel onlangs onthulde, had hij geen last van de benadering van de acteur en in werkelijkheid lijkt het alsof hij echt geen tijd had voor de capriolen die erbij betrokken waren.

Laten we onthullen welke film de twee naast elkaar werkten en naar welke acteur Denzel verwijst.

De film kreeg gemengde beoordelingen

De begin januari uitgebrachte Denzel was een van de sterren van de film 'The Little Things'. In termen van gegenereerde inkomsten was de film geen succes en presteerde hij zelfs op een belangrijke manier ondermaats.

Met een budget van $ 30 miljoen bracht de film $ 29 miljoen op, wat een grote teleurstelling is gezien de cast die bij het project betrokken was. Denzel werd geflankeerd door mensen als Rami Malek, Natalie Morales en de man in kwestie die de rol van Albert Sparma speelde, niemand minder dan Jared Leto.

De film kreeg zes sterren op IMDB, die sommigen een beetje te genereus vinden. Rotten Tomatoes gaf de film een lage goedkeuringsscore van 45%. Het zal niet de geschiedenis ingaan als een van Denzels klassiekers. In werkelijkheid verloor de film misschien wat aan waarde vanwege een bepaalde acteur.

Leto staat erom bekend te ver te gaan

We kunnen de hele dag praten over Leto en zijn methodes, in waarheid. Zelfs als hij naast Will Smith staat, verandert zijn aanpak niet. Smith gaf toe dat ondanks het feit dat ze zes maanden samen aan 'Suicide Squad' hebben gewerkt, ze elkaar nooit hebben ontmoet, behalve tijdens scènes.

"Ik heb Jared Leto nog nooit ontmoet. We hebben zes maanden samengewerkt en we hebben nog nooit een woord gewisseld buiten 'Actie!' en 'Knip!' Ik heb hem letterlijk nog niet ontmoet. Dus de eerste keer dat ik hem zie is 'Hé, Jared. Wat is er?' Hij was all-in op de Joker."

De acteur staat er ook om bekend dat hij verder gaat dan wat nodig is om een bepaalde rol eruit te laten zien. Hij viel in het verleden meer dan 25 pond af, maar wat misschien nog erger is, is zijn gewichtstoename van 62 pond voor de rol van Mark Chapman. Het was niet alleen een brute taak, maar het zorgde ook voor gezondheidscomplicaties.

"Echt, het is stom om te doen. Ik kreeg jicht en mijn cholesterol steeg in zo'n korte tijd zo snel dat mijn dokters me Lipitor wilden geven, wat voor veel, veel oudere mensen is. Maar nogmaals, een fascinerende reis."

Het lijkt erop dat Denzel zich niet al te veel zorgen maakte over Jareds manieren. Toen ze spraken over hun tijd samen, nam Washington de sarcastische benadering.

Denzel had geen tijd voor de capriolen

In deze fase van zijn carrière maakte Denzel duidelijk dat hij niet de tijd of het geduld heeft om de capriolen van methodacteurs buiten de set bij te houden. Denzel maakte duidelijk dat Leto geen van zijn trucjes kon toen de twee een koppel vormden voor 'The Little Things'.

“Hij deed dat allemaal niet met mij. nee. Hij zou een bezoek hebben gebracht. Dat zou niet gebeuren. Ik bleef uit zijn buurt. Hij bleef uit mijn buurt, met respect. We zouden buigen of knikken vanaf de overkant van de snelweg. Letterlijk, op een dag knikten we tegenover elkaar over de snelweg. Ik zou hem volgen. Ik was soms buiten zijn appartement en hij wist het niet. Ik zal er niets meer over zeggen. Ik zal het zo zeggen, hij wist het niet.”

Leto is in het verleden gevraagd naar zijn manieren op en naast de set tijdens het opnemen van een film en volgens de acteur wil hij gewoon zijn best doen.

Zelfs als dat betekent dat hij overdreven voorbereid moet zijn, staat hij altijd klaar om het uiterste te doen voor zijn rollen.

Sommigen waarderen de passie, terwijl anderen, nou ja, zoals we hier zien, niet zo veel.

Aanbevolen: