Heeft Adam Sandler spijt van het maken van 'slechte' films?

Inhoudsopgave:

Heeft Adam Sandler spijt van het maken van 'slechte' films?
Heeft Adam Sandler spijt van het maken van 'slechte' films?
Anonim

Sinds hij zijn debuut maakte op Saturday Night Live, werd het vrij duidelijk dat Adam Sandler er goed in is mensen aan het lachen te maken. De acteur is uiteindelijk misschien ontslagen uit de show, maar dat heeft Sandler er nooit van weerhouden zijn Hollywood-dromen na te jagen. In feite ging hij gewoon door.

Zo schreef Sandler kort na zijn vertrek bij SNL en speelde hij in de komedie Happy Gilmore. Hij speelde sindsdien in nog meer komedies en richtte uiteindelijk Happy Madison Productions op om zijn eigen films te produceren. Tegenwoordig zijn er meer dan Sandler-komedies om zelfs maar een zogenaamd Sandler-couplet te vormen. Toch hebben veel Sandler-verse films het niet goed gedaan bij fans (zijn animatiefilms presteren beter). En men kan niet anders dan zich afvragen hoe Sandler hier zelf over denkt.

Critici houden niet van Adam Sandler-films, publieksrecensies zijn gemengd

Sandler is de headliner van films sinds de jaren '90 en zolang als iemand zich kan herinneren, hebben critici een haat-liefdeverhouding met werk. Ze hadden bijvoorbeeld het aardigste te zeggen over The Meyerowitz Stories van Noah Baumbach, waarin de acteur een man speelde die gedwongen werd zich te herenigen met zijn rivaliserende broer (Ben Stiller) om een evenement bij te wonen ter ere van het werk van hun vader (Dustin Hoffman).

Slechts een paar jaar later waren de critici ook lovend over Sandlers mysteriethriller Uncut Gems, waarin hij een juwelier en gokker speelde die alles op het spel zette in de hoop de hoogste score te behalen. Voor velen liet de film een andere kant van Sandler zien. Het bewees ook dat hij lef en drama in zich had, zolang de inwoner van Brooklyn maar het juiste materiaal kreeg. Natuurlijk zijn zijn komedies wat echt de hoogste inkomsten oplevert.

Helaas zijn de recensies van de critici van sommige van die Sandler-films niet zo positief. Terwijl Happy Gilmore, The Wedding Singer en Punch-Drunk Love redelijk goede beoordelingen kregen, deden andere komedies met de acteur het niet zo goed.

Ze sloegen bijvoorbeeld op Sandler's Jack and Jill en beweerden dat het praktisch onkijkbaar is ondanks de prijzenswaardige prestaties van Al Pacino. In de loop der jaren hebben critici ook soortgelijke dingen gezegd over films als The Do Over, 50 First Dates, The Waterboy, Little Nicky, Billy Madison, Anger Management en vele anderen.

Aan de andere kant zijn filmkijkers in de loop der jaren niet zo hard geweest tegen Sandlers werk. Ze hebben bijvoorbeeld meer waardering voor Sandler's Billy Madison en zeggen dat het nog steeds best grappig is. Fans hebben ook leukere dingen te zeggen over The Waterboy. Hoewel het misschien niet per se het beste werk van de acteur is, maakte het hen toch aan het lachen.

Heeft Adam Sandler spijt van zijn 'slechte' films?

Sandler is in de loop der jaren misschien het onderwerp geweest van verschillende harde filmrecensies, maar dat heeft hem nooit ontmoedigd om meer komedies te produceren. Voor de acteur maakt het echter niet uit. Hij blijft gepassioneerd over het maken van zijn films, ondanks wat critici zeggen.

"Ik weet wat ze tegen elke film gaan zeggen - ze gaan zeggen dat ze het niet leuk vinden," verklaarde Sandler botweg. “Het komt wel goed met ons. Ik geloof in mijn spullen.” En hoewel critici zijn komedies niet echt aanbevelen, antwoordde de acteur: "Ik vind ze leuk, dat is het goede nieuws."

Tegelijkertijd is het ook vermeldenswaard dat de films van Sandler, ondanks de negatieve recensies, redelijk goed hebben gepresteerd. In feite hebben films waarin hij speelde tot nu toe meer dan $ 5,5 miljard binnengehaald aan de wereldwijde kassa.

Adam Sandler heeft veel vrienden in zijn hoek

Hoewel de films van Sandler misschien niet aantrekkelijk zijn voor critici, heeft het werk van de acteur op het scherm zeker veel van zijn beroemde vrienden gewonnen. En in feite kijken en prijzen ze de films niet alleen. In sommige gevallen gaan ze zelfs mee met Sandler in zijn filmavonturen.

Er was bijvoorbeeld die tijd dat Sandlers oude vriend Jennifer Aniston tegenover de acteur speelde in zijn Netflix-film Murder Mystery. De Friends-ster waardeert de natuurlijke chemie die ze delen. "Het is net een rare taal die we spreken," legde Aniston uit. "Ik heb geen idee wat het is, maar de meest abstracte, rare grappen…"

Ondertussen is The Ridiculous 6 misschien bekritiseerd door critici, maar voor Sandler's co-ster, Taylor Lautner, deed het er niet toe. Voor hem was het werken met de ervaren komiek een echte traktatie. "Hij is een van de beste jongens die ik ken", vertelde Lautner ooit aan Ryan Seacrest. “Het is geweldig om te zeggen dat ik met hem heb samengewerkt. Het is nog beter om hem een vriend te noemen.”

Plus, streaminggigant Netflix heeft door de jaren heen zijn steun uitgesproken voor Sandler, ondanks wat critici vonden van de films van de acteur met Netflix. Zelfs toen inheemse Amerikaanse voorstanders The Ridiculous 6 uitriepen omdat ze "walgelijk" waren, verdedigde Netflix de film, met het argument dat het een "brede satire" zou zijn die verschillende populaire stereotypen bevat.

Ondertussen heeft Sandler tot nu toe drie nieuwe komedies uitgebracht. Onder hen is Murder Mystery 2 die naar verluidt nu in productie is. Houd van ze of haat ze, de komedies van Sandler zijn er om te blijven.

Aanbevolen: