Deze verbluffende fantheorie verbindt twee van Ben Stillers beste personages

Inhoudsopgave:

Deze verbluffende fantheorie verbindt twee van Ben Stillers beste personages
Deze verbluffende fantheorie verbindt twee van Ben Stillers beste personages
Anonim

Het verbinden van personages en belangrijke momenten uit verschillende films en tv-shows is echt leuk om te doen, omdat het kan leiden tot wilde theorieën waar fans mee aan de slag kunnen. Natuurlijk stellen deze normaal gesproken niet veel voor, maar verbeeldingskracht is een krachtig iets, en sommige mensen kunnen overtuigende gevallen maken.

Ben Stiller's personages door de jaren heen varieerden van sympathiek tot krankzinnig, en voor het grootste deel lijken ze allemaal niets met elkaar te maken te hebben. Er zijn echter twee personages die hij heeft gespeeld die veel meer gemeen hebben dan sommigen zouden denken, en hun connectie is bijna onmiskenbaar.

Laten we eens kijken naar een geweldige fantheorie over twee van Stiller's beste personages.

Ben Stiller is een hilarische comedy-ster

Toen hij op het hoogtepunt van zijn carrière was, waren er niet veel comedysterren op de planeet die zo succesvol waren als Ben Stiller. Hij heeft misschien zijn start op het kleine scherm gekregen, maar toen Stiller eenmaal doorbrak in de filmwereld, was er gewoon geen beletsel voor hem om een krachtpatser te worden aan de kassa.

Stiller was in staat om een begrip te worden in de tweede helft van de jaren negentig, en toen de jaren 2000 kwamen, bracht hij de zaken echt naar een ander niveau. Hij deed geweldig werk met Owen Wilson, maar zelfs toen hij alleen was, was hij in staat om films naar succes aan de kassa te leiden.

Het is zeker minder geworden voor Stiller met het verstrijken van de tijd, maar niemand kan de erfenis ontkennen die hij voor zichzelf kon maken in het comedygenre.

Tot op heden heeft Stiller veel opmerkelijke personages gespeeld, waaronder Tony Perkis en White Goodman.

Stiller speelde Tony Perkis en White Goodman

Tony Perkis is het personage dat Ben Stiller speelt in de film Heavyweights, en hij is een vreselijke kerel die als een dictator een kamp leidt voor tieners met overgewicht. Tony had zelf ook overgewicht, en nu is hij vastbesloten om een fortuin te verdienen over de ruggen van de tieners tegen wie hij wreed is.

White Goodman is ondertussen de antagonist van de film Dodgeball, en hij is een fitnessgoeroe en een sportschooleigenaar die niets liever wil dan de concurrentie in de film omverwerpen. White had, net als Tony, overgewicht en hij heeft zijn leven gewijd aan fitness. De krankzinnige Goodman zal tot het uiterste gaan om te winnen, en hij mist ook wat sociale basisvaardigheden.

Onnodig te zeggen dat Ben Stiller fantastisch is in beide rollen, en grotendeels dankzij het feit dat Heavyweights een veel oudere film is, hebben de meeste mensen niet echt een verband gelegd tussen deze twee personages.

Er zijn zeker enkele overeenkomsten met deze twee, maar een Reddit-gebruiker groef een beetje dieper en ze ontstaken een theorie die er veel belang aan hecht.

De theorie suggereert dat Tony Perkis en White Goodman dezelfde persoon zijn

Dus, hoe is het in vredesnaam mogelijk dat deze twee karakters aan elkaar gerelateerd kunnen zijn? Welnu, volgens deze theorie zijn deze twee eigenlijk dezelfde persoon.

Volgens de theorie: "Na zijn nederlaag in Camp Hope dook Tony Perkis Sr naar binnen en nam het kamp weg van Tony Perkis Jr. Tony viel toen in een depressieve, zelfmedelijdende toestand en kon niet omgaan met de feit dat de "dikke kinderen" hem versloegen. De jaren nadat hij Camp Hope had verloren, werd hij dik en haatte hij zichzelf."

De theorie stelt dat Tony zichzelf in vorm slaat, en na het overlijden van zijn vader benut hij zijn fortuin voor een nieuwe onderneming.

"Uiteindelijk besloot hij dat zijn droom van een video over afvallen niet zo winstgevend was als een sportschool en besloot hij het geld van zijn vader te gebruiken om Globo Gym te openen, het enige probleem, de naam Perkis. Hij kon het PerkiSystem niet opnieuw uitvinden, anders zouden de mensen zich het fiasco in Camp Hope herinneren, dus vond hij zichzelf opnieuw uit. Hij veranderde zijn naam in White Goodman."

Dit is eigenlijk heel logisch, maar er is nog een andere laag die het allemaal naar huis brengt.

"White/Tony moet zijn doelen bereiken om dikheid, lelijkheid en normaliteit te "verslaan", dat is alles wat hij aan zichzelf haat, dus zijn slogan voor Globo Gym is: "We zijn beter dan jij, en we weten het." Hij heeft geen eigenwaarde en moet die van anderen krijgen."

Het is een ongelooflijke theorie, en zelfs anderen in de draad werden weggeblazen.

Dus, wat denk je? Zijn Tony Perkis en White Goodman dezelfde kerel? Het lijkt erop dat het op deze theorie is gebaseerd!

Aanbevolen: