Top 10 door beroemdheden gehoste podcasts (volgens Spotify)

Inhoudsopgave:

Top 10 door beroemdheden gehoste podcasts (volgens Spotify)
Top 10 door beroemdheden gehoste podcasts (volgens Spotify)
Anonim

Podcasts hebben de afgelopen jaren echt aan populariteit gewonnen als een belangrijke bron van entertainment. Gastheren kunnen over alles praten: sport, echte misdaad, interviews met beroemdheden en hete roddels zijn typisch genres bij uitstek, maar er zijn honderden anderen die zich richten op niche-interesses.

Veel van de populaire podcasts waarnaar wordt geluisterd, met name op Spotify, worden gehost door beroemdheden die erkenning hebben gekregen via andere vormen van entertainment voordat ze lid werden van de podcastwereld. Van acteurs als Dax Shepard en Will Arnett tot auteurs als Ben Kissel en Marcus Parks, dit is de top tien van shows die momenteel worden gehost door beroemdheden op Spotify.

Alle informatie is verzameld via Chartable.

10 Talkshowhost Coco presenteert zelf 'Conan O'Brien Needs A Friend'

Conan O'Brien is vooral bekend vanwege zijn tijd als presentator op televisie tussen Late Night with Conan O'Brien en The Tonight Show with Conan O'Brien. Hij was meer dan twee decennia gastheer en na zijn pensionering verhuisde hij naar het podcast-formaat in de hoop nieuwe vrienden te vinden. O'Brien nodigt gasten uit voor een interview en laat de komedie los.

9 'Office Ladies' werd opgericht door Jenna Fischer en Angela Kinsey

Met The Office als hun claim to fame, zijn Angela Kinsey en Jenna Fischer (Pam Beasley) begonnen met podcasten. De twee ontmoetten elkaar op de set van de show en gedurende de negen seizoenen groeiden ze uit tot beste vrienden. Deze dames komen elke aflevering samen om weinig bekende informatie uit de scènes te verzamelen en te praten over hun ervaringen en herinneringen tijdens het fotograferen van elk seizoen.

8 Acteur en komiek Tom Dillon presenteert 'The Tim Dillon Show'

Tim Dillon is een stand-upcomedian en niet genoemd acteur. Hij doet vaak tours voor zijn comedy-routines en heeft besloten om "podcasthost" toe te voegen aan zijn lijst met referenties. Dillon nadert de 300 afleveringen van "The Tim Dillon Show", waarin hij zowel veelbesproken als meer taboe-onderwerpen vanuit een komisch standpunt omarmt.

7 Twee komieken kwamen samen om '2 Bears, 1 Cave' vrij te geven

Tom Segura en Bert Kreischer zijn beide komieken, die toevallig ook beste vrienden zijn. Segura heeft ook een auteur en acteur op zijn cv, terwijl Kreischer zich heeft beziggehouden met acteren en het hosten van reality-televisie. De podcast "2 Bears, 1 Cave" brengt elke week één aflevering uit en heeft geen andere plotlijn dan wat deze twee mannen het beste kennen: komedie en onzin.

6 'Smartless' wordt gehost door drie beroemde acteurs

De podcast "Smartless" heeft drie bekende hosts: Jason Bateman, Will Arnett en Sean Hayes. Deze acteurs hebben een format van podcast-entertainment ontwikkeld waarmee ze beroemde gasten naar de show kunnen brengen om te praten over gedeelde en ongelijksoortige ervaringen door middel van authentieke dialoog. Het feit dat ze uit verschillende lagen van de bevolking komen, weerhoudt hen er echter niet van om gek te zijn en van elkaars gezelschap te genieten.

5 De cast van 'It's Always Sunny In Philadelphia' Hosts 'The Always Sunny Podcast'

Glenn Howerton, Rob McElhenney en Charlie Day sloegen de handen in elkaar om 'The Always Sunny Podcast' te creëren. Deze drie acteurs groeiden dicht na meer dan 15 jaar samen te hebben doorgebracht om It's Always Sunny in Philadelphia te creëren en besloten om die band sterk te houden via een podcast. Ze hebben besloten om elke aflevering van hun show te coveren, te beginnen bij het begin, waar ze een diepe duik nemen in alles wat met Sunny te maken heeft.

4 Een YouTube-favoriet begon met 'Alles mag met Emma Chamberlain'

"Alles gaat met Emma Chamberlain" speelt niemand minder dan de YouTube-sensatie zelf, Emma Chamberlain. Ze heeft meer dan 11 miljoen volgers en post sinds de zomer van 2017. In haar podcast praat Emma eigenlijk over alles wat ze wil, en deelt ze haar gedachten op een manier die voor haar het prettigst voelt: in een microfoon.

3 'Last Podcast On The Left' heeft drie goed presterende hosts

De "Laatste podcast aan de linkerkant" praat over alles wat donker en spookachtig is, of het nu paranormaal, horror, echte misdaad of gewoon een donkere komedie is, de drie hosts zijn favorieten onder Spotify-luisteraars. Marcus Parks en Ben Kissel zijn beide ervaren auteurs, terwijl Henry Zebrowski als acteur in meerdere producties is gecast. Deze drie hebben 700 afleveringen uitgebracht en lijken niet snel te vertragen.

2 'Armchair Expert' gehost door Dax Shepard en Monica Padman

Acteurs Monica Padman en Dax Shepard hebben de handen ineen geslagen om een podcast te maken waarin gasten met verschillende carrièreachtergronden (van acteurs tot academici tot journalisten) worden geïnterviewd over de 'rommel van het mens zijn', zoals hun bio uitlegt. De twee begonnen hun podcast in 2018 en hebben vanaf nu bijna 400 afleveringen uitgebracht.

1 'The Joe Rogan Experience' is de meest populaire Spotify-podcast

“The Joe Rogan Experience” is de meest beluisterde podcast op Spotify. Deze show wordt gehost door Joe Rogan, een ex-Ultimate Fighting Championship kleurencommentator, acteur en komiek. In zijn podcast nodigt hij andere beroemdheden uit om over van alles en nog wat te praten. Met een indrukwekkende 1.793 afleveringen (vanaf 21 maart 2022) heeft Rogan een sterke aanwezigheid en aanhang in de wereld van podcasts.

Aanbevolen: