Wat te verwachten van een door Jimmy Kimmel gehoste virtuele Emmy Awards vandaag

Wat te verwachten van een door Jimmy Kimmel gehoste virtuele Emmy Awards vandaag
Wat te verwachten van een door Jimmy Kimmel gehoste virtuele Emmy Awards vandaag
Anonim

De veelgeprezen nachtgastheer Jimmy Kimmel is geen onbekende in het hosten van grote prijsuitreikingen. Hij heeft al twee keer de Academy en Emmy Awards gehost, dus toen hij werd gevraagd om de Emmy's van dit jaar opnieuw te presenteren, was het waarschijnlijk geen grote verrassing.

Dit zal echter de eerste keer zijn dat hij virtueel een grote prijsuitreiking organiseert. De Emmy Awards zijn vanavond en het zal de eerste grote prijsuitreiking zijn die ooit op afstand wordt uitgereikt.

Dat klopt: de Emmy's van dit jaar hebben geen rode lopers, geen publiek en geen genomineerden. Het zal alleen Jimmy Kimmel zijn op het podium in het Staples Center in Los Angeles, samen met een kleine crew achter de camera.

De 72e Emmy Awards kunnen het precedent scheppen voor hoe grote prijsuitreikingen zullen worden uitgevoerd in het 'nieuwe normaal' van deze pandemische wereld waarin we leven.

De 125 winnaars van de award zullen live vanuit hun huis verschijnen in 20 steden over de hele wereld, waaronder Londen, Toronto en Tel-Aviv. De genomineerden krijgen laptops, camera's, ringlichten en microfoons van de tv-academie toegestuurd om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Wat kan er mis gaan? In een interview met USA Today zei Kimmell dat hij hoopte dat de Emmy's niet soepel zouden verlopen.

Hij zei: "Er is niets saaier dan soepel. Ik wil dat het een beetje dik is. We zullen zien wat er gebeurt. Mijn grote zorg is dat we een sterk wifi-signaal behouden."

Guy Carrington, die uitvoerend producent is voor de Emmy Awards, deelt echter niet de hoop van Kimmel. Hij zei: "We hopen dat er geen grote crash is."

ABC en Hulu Live, die de show uitzenden, hebben de genomineerden aangemoedigd zich te kleden zoals ze willen, en hun familie en huisdieren erbij te betrekken.

De Emmy Awards duren meestal drie uur, maar dit jaar geven de producenten van de show geen exacte speelduur. Met een presidentiële campagne, sociale onrust en een wereldwijde pandemie, zijn er ongetwijfeld lange en directe acceptatietoespraken (maar met een mute-optie bij de meeste oproepen, zou het afbreken ervan veel gemakkelijker kunnen zijn!)

Er zijn ook positieve punten aan de geïmproviseerde kwaliteit van de Emmy's van dit jaar. De opzet van de show van dit jaar zou de belangstelling voor de awardshow kunnen vergroten, waar de kijkcijfers zijn gedaald.

Vorig jaar stemden slechts 6,9 miljoen kijkers af, wat weinig was, ondanks het feit dat er een hausse was in het aantal kijkers voor scripted entertainment.

Wat de uitkomst ook is, of hoe lang de Emmy Awards van dit jaar ook lopen, het zal een unieke, en het zal de eerste in zijn soort zijn.

Aanbevolen: