Alles wat Zach McGowan heeft gedaan sinds 'Black Sails

Inhoudsopgave:

Alles wat Zach McGowan heeft gedaan sinds 'Black Sails
Alles wat Zach McGowan heeft gedaan sinds 'Black Sails
Anonim

In een hitproject zitten is geen garantie voor blijvend succes, en het kost veel werk om bezig te blijven in Hollywood. Sommige sterren verdwijnen nadat ze succes hebben gevonden, terwijl anderen ervoor kiezen om met pensioen te gaan en door te gaan naar een nieuw seizoen in hun leven.

Zach McGowan is in tal van hitshows geweest, waaronder Shameless en Black Sails, waarvan de eerste nog steeds op Netflix wordt gestreamd. McGowan is een onderschatte artiest en sinds Black Sails eindigde, heeft hij het behoorlijk druk gehad.

Laten we eens kijken wat hij heeft uitgespookt.

Zach McGown was geweldig op 'Black Sails'

Van 2014 tot 2016 speelde acteur Zach McGowan op briljante wijze Captain Charles Vane in de hitserie Black Sails. Hij bracht een korreligheid in het personage die hem hielp opvallen op het scherm, en McGowan had geen betere keuze kunnen zijn voor de rol.

McGowan deed veel van zijn eigen stunts terwijl hij in karakter was, en hij vertelde over zijn favoriete momenten met Inverse.

"Ik vond het echt geweldig, want ik kom uit New York en er zijn niet veel paarden in New York. Ik had nog nooit paard gereden. Ik heb een grote pitbull, dus ik ben gewend aan dieren. En ik rijd op motorfietsen, dus het is eigenlijk niet zo anders wat betreft het gevoel van snel vliegen. Dus de voorbereiding daarop was mijn favoriet - hoewel ze me in seizoen 3 ook veel zwaardwerk lieten doen. vecht in de stad als iedereen de beloning probeert te innen, en toen vocht ik tegen de Spanjaarden, wat beide erg leuke sequenties waren. Ze lieten me tot dan toe niet zo vaak het zwaard uittrekken, "zei hij.

Toen de serie ten einde liep, waren mensen benieuwd wat de acteur nu zou gaan doen. Hij had veel ervaring op zak en hij had veel te bieden voor elk groot project dat op zoek was naar zijn diensten. Gelukkig zou het niet lang duren voordat hij zijn weg vond naar een nieuwe hitshow.

McGowan is op shows geweest zoals 'The 100'

In 2016, hetzelfde jaar dat Black Sails eindigde, begon Zach McGowan zijn tijd op The 100, een van de meest populaire shows van zijn tijd. McGowan speelde Roan in de show, en nogmaals, hij was perfect geschikt voor de rol.

Toen hij met Collider sprak, sprak McGowan over het voorbereiden van vechtscènes, iets waar hij erg van genoot.

Ja. Ik was net op stuntrepetitie. En je doet stuntrepetitie alleen echt om te vechten. Ik hou van een goed gevecht, dus het is leuk om ze te doen. Ze stellen niet teleur. We mogen veel doen van leuke dingen. Dat is eigenlijk een van de coolste dingen van de show, het is alsof elke aflevering zijn eigen kleine minifilm is en je kunt veel coole dingen doen. Er is dus veel plezier te beleven. En verwacht Roan om hier en daar een schop onder zijn kont te geven,' zei hij.

McGowan heeft duidelijk een talent voor stunts en vechten, maar over het algemeen is hij gewoon een solide acteur.

McGown was ook te zien in shows als Lethal Weapon, Damnation, Agents of S. H. I. E. L. D, The Walking Dead en MacGyver. Netwerken werken graag met hem samen en hij slaagt erin uit te blinken in elk project waarin hij zich bevindt.

Hoewel McGowan zeker uitzonderlijk werk op het kleine scherm heeft gedaan, schrok de acteur er niet voor terug om ook in de film te werken.

McGowan is in films geweest zoals 'Last Call'

Als je de lijst met credits van Zach McGowan bekijkt, wordt het duidelijk dat hij de voorkeur geeft aan tv-acteren boven filmacteren. Desondanks heeft hij daadwerkelijk rollen weggehaald in een aantal solide projecten, zelfs sommige dateren van vóór zijn tijd bij Black Sails.

Sommige van Zach McGowan's eerdere filmcredits omvatten films als Terminator Salvation en Dracula Untold.

McGowan deed uitzonderlijk werk in Dracula Untold, en hij vertelde Mandatory over zijn tijd bij Luke Evans.

"Oh, Luke is geweldig. Ik moet een zigeuner spelen die Shkelgim heet. Het was heel cool. Nogmaals, als Amerikaanse acteur is het zeldzaam dat ik mag werken met de mensen uit Engeland en Australië en Zuid-Afrika en Ierland en wat niet, dus ik ben echt gezegend dat ik dat mag doen, "zei de acteur.

Na Black Sails speelde McGowan in films als The Brawler, The Scorpion King: Book of Souls, Robert the Bruce en Last Call.

Zach McGowan heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en fans kunnen niet wachten om te zien wat hij hierna gaat doen.

Aanbevolen: