Taylor Swift ontvangt eredoctoraat NYU

Inhoudsopgave:

Taylor Swift ontvangt eredoctoraat NYU
Taylor Swift ontvangt eredoctoraat NYU
Anonim

Taylor Swift wordt doctor, in ieder geval doctor in de schone kunsten, dankzij een speciale onderscheiding van de New York University. De zangeres zal naar verwachting deelnemen aan de Class of 2022 met een eredoctoraat, gevolgd door een openingstoespraak voor haar mede-afgestudeerden in het Yankee Stadium, waar mogelijk zelfs enkele Swifties aanwezig zijn die lessen over de zangeres volgden aan de prestigieuze universiteit.

Taylor Swift krijgt een eredoctoraat van NYU nadat ze de universiteit had overgeslagen om zangeres te worden

Het diploma zal Tay-tay's eerste zijn, aangezien de zangeres al hits als Love Story schreef en headliner-tours maakte tegen de tijd dat ze afstudeerde van de middelbare school. Ze liet haar titelloze debuut vallen toen ze 16 jaar oud was. De plaat maakte van haar een internationale ster en verkocht meer dan 7 miljoen exemplaren.

Dus, hoewel het begrijpelijk is dat Tay besloot af te zien van de universiteitservaring, lijkt het erop dat ze toch een diploma ha alt. De titel die NYU aan Taylor zal verlenen is Doctor of Fine Arts, honoris causa.

Taylor kopt de openingstoespraak voor de klas van 2022 in het Yankee Stadium

Maar wacht, er is meer! De popster zal ook de Class of 2022 toespreken tijdens hun openingsceremonie op 18 mei in het Yankee Stadium. Het evenement viert ook de klassen van 2020 en 2021, waarvan de diploma-uitreikingen werden uitgesteld door de pandemie, maar Taylor's stoel zal waarschijnlijk een lege ruimte zijn omdat die ceremonie later op de avond zal plaatsvinden.

Tay's eredoctoraat komt op de hielen van Brittany Spanos, een senior schrijver van Rolling Stone, die een echte cursus over Taylor Swift doceert aan het Clive Davis Institute of Recorded Music van NYU.

Taylor zal ook strijden voor Album van het Jaar tijdens de Grammy-ceremonie op 3 april, waar haar nieuwste plaat Evermore zal strijden om de hoofdprijs. Vorig jaar ging Tay naar huis met de prestigieuze prijs voor haar album Folklore, waarmee ze de derde keer was dat ze de prijs won.

Tay verkoopt momenteel "I'm Feeling '22 Graduation"-merchandise op haar website.

Aanbevolen: