Jennifer Lawrence ontvangt 20.000 euro van Jean-Marie Bigard voor het publiceren van privéfoto's

Inhoudsopgave:

Jennifer Lawrence ontvangt 20.000 euro van Jean-Marie Bigard voor het publiceren van privéfoto's
Jennifer Lawrence ontvangt 20.000 euro van Jean-Marie Bigard voor het publiceren van privéfoto's
Anonim

Franse komiek Jean-Marie Bigard moet Jennifer Lawrence 20.000 euro betalen voor het publiceren van privéfoto's van de actrice.

Op 8 oktober werd Jean-Marie Bigard door de Franse rechtbanken veroordeeld om het geld aan Lawrence te betalen voor "morele schade geleden als gevolg van de schending van haar privacy en het recht waarvan ze op haar imago heeft."

Dit is niet de eerste keer dat een ongerechtvaardigde foto voor Jennifer Lawrence in de pers is gelekt.

"Inderdaad, afgelopen juli had het tijdschrift Bigard foto's gepubliceerd van de naakte actrice, die in 2014 door een hacker waren gestolen. Deze laatste had op internet veel persoonlijke foto's van sterren geplaatst, opgeslagen in de cloud. Onder hen was met name een foto van Jennifer Lawrence die destijds bestemd was voor haar vriend, waarop haar naakt te zien was. Sindsdien is de actrice van Katniss in Hunger Games degenen die deze beelden uitzenden blijven opsporen: Google heeft zo "tienduizenden" gewist en de hacker is veroordeeld."

Dit is helaas niet de eerste rodeo van Jennifer Lawrence als het gaat om hackers en dieven. Gelukkig is de situatie met Jean-Marie Bigard onder controle en wordt er niet licht over gedacht.

Jennifer Lawrence wordt binnenkort moeder

J-Law in het openbaar na aankondiging van zwangerschap!

"Babybuil te zien plus Zwangerschapsgloed ?"

Momenteel is de actrice zwanger van haar eerste kind met haar man, Cooke Maroney. Hun baby wordt ergens tussen december 2021 en februari 2022 verwacht!

Lawrence noemde Maroney "de beste mens die ik ooit heb ontmoet" tijdens een toespraak op de podcast van Catt Sadler. Ze voegde eraan toe: "Dat is hij echt, en hij wordt beter."

Cooke stond door en door aan de zijde van Lawrence.

Fans reageren op het nieuws

Een gebruiker schreef: "Het zou meer als 200.000 euro moeten zijn dat hij JLaw moet betalen", terwijl een ander eraan toevoegde: "Een groot varken"

"Jennifer Lawrence krijgt ze euro's zoals het hoort!"

Iemand twitterde ook: "Noem Jean-Marie Bigard alsjeblieft geen "komiek".

Eén fan maakte zelfs een hele op J-Law geïnspireerde video waarin hij beweerde dat Bigard 'haar meer zou moeten betalen'.

In Amerikaanse dollars krijgt Jennifer Lawrence $23, 141,60 vergoed en Jean-Marie Bigard zal niet ongeschonden uit dit schandaal komen voor de illegale publicatie van Jennifer Lawrence.

Aanbevolen: