Hier is waarom Ricky Gervais nooit getrouwd is met zijn vriendin, Jane Fallon

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Ricky Gervais nooit getrouwd is met zijn vriendin, Jane Fallon
Hier is waarom Ricky Gervais nooit getrouwd is met zijn vriendin, Jane Fallon
Anonim

Ricky Gervais heeft veel meningen…over veel dingen…en hij is niet bang om ze te onthullen, hoe schokkend ook. Hij is tenslotte een komiek. Maar het zijn zijn meningen over het huwelijk die het minst verrassend zijn.

Wat verrassend is, is zijn ware persoonlijkheid. Hoewel hij misschien een van de meest meedogenloze beroemdheden lijkt, zijn er een paar dingen die hem bang maken, zoals de ontmoeting met David Bowie. Onder die stoere komische huid en die stalen ruggengraat wisten fans vanaf het begin dat Gervais een softie was met een hart van goud. Beroemdheden die de scherpe angel van sommige van zijn duistere grappen bij de Golden Globes hebben gevoeld, zouden het daar waarschijnlijk niet mee eens zijn, maar het is waar. Wat Gervais ook doet, hij zal zeker zijn A-game brengen.

Kijk naar zijn populaire Netflix-show, After Life, die het leven van een man volgt na de dood van zijn vrouw. Hij maakt misschien grapjes dat zijn eigen hiernamaals zou zijn als een Disney-film, maar de show ligt hem nauw aan het hart. Het uitgangspunt was eigenlijk geïnspireerd door zijn oude partner, de productieve Engelse auteur Jane Fallon.

Gervais werkt al 39 jaar bij Fallon, en als dat geen bewijs is dat hij één grote softy is, dan weten we het ook niet meer. Maar niemand, zelfs God niet, kan Gervais ertoe brengen zoiets triviaals te doen als de knoop doorhakken.

Dit is waarom Gervais en Fallon nooit de behoefte voelden om te trouwen.

Ricky Gervais ontmoette Jane Fallon voordat ze beroemd werden

Gervais en Fallon zijn studievrienden en ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het University College London in 1982. Ze leerden elkaar kennen via een wederzijdse vriend en raakten later met elkaar in contact nadat ze elkaar een paar keer hadden gezien. Na hun afstuderen gingen ze samenwonen.

"We hadden duidelijk geen geld na de universiteit […] onze eerste flat was een kamer met één kamer in een plaats genaamd King's Cross, wat een heel ruig gebied was, ik denk dat het boven een soort louche sauna was, " vertelde de komiek aan People.

"Meer konden we ons niet veroorloven. Ons kleine bed stond in deze kamer. Ik kon de koelkast van het bed openen. Het was een gedeeld toilet met de andere flats, dus als ik 's nachts een plasje nodig had, zou ik kwam gewoon in de gootsteen. Het was dichterbij. Ik herinner me dat Jane, in haar wazige toestand, gewoon zei: 'O, haal in ieder geval eerst de afwas.'"

Gervais begon een carrière als schrijver bij The 11 O'Clock Show, terwijl Jane begon te produceren voor shows als EastEnders en Teachers. Uiteindelijk creëerde Gervais The Office en kon hij niet geloven dat hij er niet eerder aan had gedacht. Door te schrijven, te regisseren en te schitteren in The Office, werd Gervais uiteindelijk op 40-jarige leeftijd erkend door Hollywood.

"Ik zei tegen Jane: 'Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?'" zei hij."En ze zei: 'Omdat je er niet goed in zou zijn geweest.' En ik denk dat het tot mijn 40e duurde om een stem te hebben, en om te weten hoe ik hiermee om moest gaan, en om het om de juiste redenen te doen. Ik denk dat als ik het op mijn 21e had gedaan, het misschien al over een jaar voorbij."

Maar naarmate de jaren vorderden en ze zich allemaal in hun carrière vestigden, zijn ze nooit getrouwd omdat het nooit bij hen opkwam.

Ricky Gervais en Jane Fallon zijn "gelukkig ongehuwd"

Gervais en Fallon wisten al vroeg in hun relatie dat ze soortgelijke ideeën hadden over het huwelijk en kinderen, wat erg handig was. Ze waren vanaf het begin open voor elkaar. Maar hun redenering, althans die van Gervais, is niet verrassend.

Toen The Times in 2010 vroeg naar hun anti-huwelijkse houding, zei Gervais: "Begrijp het punt niet. We zijn getrouwd voor alle doeleinden, alles wordt gedeeld en eigenlijk heeft ons nephuwelijk langer geduurd dan een echte … maar het heeft geen zin voor ons om een echte ceremonie voor de ogen van God te houden, want er is geen God."

Gervais zei ook tegen David Letterman: "Ik denk niet dat het zin heeft om te trouwen. We willen geen broodroosters meer; we willen nooit dat onze families elkaar ontmoeten; dat zou verschrikkelijk zijn."

Ricky Gervais en Jane Fallon willen nooit kinderen

Wat betreft het hebben van kinderen, ze "hadden er gewoon geen zin in. Te veel gedoe. Niet iets dat we allebei wilden doen. We hadden gewoon… geen zin om 16 jaar van ons leven te wijden. En er zijn ook veel kinderen natuurlijk."

Fallon, die een paar bestverkochte romans heeft geschreven naast het produceren van hitshows, zag zichzelf nooit als moeder opgroeien, dus ze was opgelucht dat Gervais ze ook niet wilde. Maar toen ze zag dat haar vrienden grootouders werden, ontstond er twijfel over het niet hebben van kinderen voor het 'slechtste idee ooit'. auteur, waardoor ze zich afvroeg of hun beslissing een rampzalige vergissing was.

"Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik geen kinderen heb. Zelfs als kind vond ik het moeilijk voor te stellen dat ik een moeder zou zijn", schreef ze in The Guardian. "Ik wilde geen kinderen omdat ik dat gewoon niet voelde. Moeder zijn was niet wie ik moest zijn.

"Gelukkig voelde mijn partner, Ricky, hetzelfde - niet dat ik een vreselijke moeder zou zijn, of dat hij dacht dat hij dat zorgvuldig voor zichzelf hield, maar dat hij ook niet happig was op het ouderschap … We waren blij met onze beslissing, en dat zijn we nog steeds."

Ricky Gervais en Jane Fallon zijn "paar doelen"

Het paar is gepassioneerd door andere dingen in hun leven, zoals dierenrechten en liefdadigheidswerk, en heeft een kat die ze als hun kind behandelen.

Hun relatie is sterker dan ooit, hoewel Gervais graag de draak steekt met Fallen op zijn Twitter, elke kans die hij krijgt. Hij heeft een running gag dat ze geen vrienden heeft. Over een jaar zijn ze vier decennia samen, maar we betwijfelen of ze het zullen vieren.

Hoewel ze hebben gezworen hun privéleven nooit te combineren met werk, heeft Gervais in zekere zin zijn liefde voor Fallon vereeuwigd in After Life. Hij vertelde Live Kelly en Ryan dat het uitgangspunt van de show tot stand kwam toen hij begon na te denken over het verliezen van haar. Hij zei dat hij er kapot van zou zijn zonder haar.

Ja, Gervais is een zachte 100%. Sommige mensen hebben gewoon geen huwelijk of zelfs God nodig om te bewijzen dat ze van elkaar houden, maar laat het aan Gervais over om het zo bot te zeggen. Nu we erover nadenken, is het niet een beetje ironisch dat hij een atheïst is en een show heeft genaamd After Life ?

Aanbevolen: