Hoe lang is Kevin Hart, en is hij groter dan Tom Cruise?

Inhoudsopgave:

Hoe lang is Kevin Hart, en is hij groter dan Tom Cruise?
Hoe lang is Kevin Hart, en is hij groter dan Tom Cruise?
Anonim

In Hollywood lijkt grootte er toe te doen. Tenminste, in termen van hoe lang een beroemdheid (vooral mannelijke beroemdheden) is. Van actiefilmsets tot het koppelen van leidende dames aan langere kerels, er is het gevoel dat mannen in Hollywood twee meter lang moeten zijn om rond te komen.

Hoewel sommige jongens passen, doen ze dat niet allemaal, en Kevin Hart is er een van.

Hij heeft een reputatie opgebouwd als hilarisch en getalenteerd, maar zijn lengte is een van die dingen waar Kevin geen grappen over kan maken, hoeveel hij ook probeert.

Hoe lang is Kevin Hart, en is hij groter dan een andere veelbesproken beroemdheid van minder dan zes voet, Tom Cruise?

Hoe lang is Kevin Hart?

Wie weet echt hoe lang Kevin Hart is? Waarschijnlijk wel, maar hij is blijkbaar niet erg open over delen. Hoewel hij niet anders kan dan er wat mager uitzien naast zijn relatief Amazone-vrouw (nee echt, ze is niet zo lang, het is absoluut relatief), kan Kevin de cijfers een beetje friemelen.

Sommige bronnen suggereren bijvoorbeeld dat Kevin Hart slechts ongeveer 1,80 meter groot is. Kevin zou daar echter waarschijnlijk niet tegen kunnen, omdat sommigen zeggen dat hij ooit beweerde 5'4.5 te zijn. In feite heeft hij grappen gemaakt over het groeien tot "een volle 1.80 meter". Het lijkt duidelijk dat Kevin bij zijn 5'4.5"-claim blijft.

Maar wat is het meest realistische cijfer?

Bronnen speculeren vaak dat Kevin ergens tussen de anderhalve en anderhalve meter lang is (geen melding gemaakt van die ontbrekende halve inch). Maar Kevin zelf leek zijn werkelijke lengte te bevestigen -- met een leugendetectortest!

Kevin Hart heeft zijn (ware?) lengte toegegeven

In een grappig maar enigszins ongemakkelijk interview met Vanity Fair, dat vervolgens op YouTube eindigde, deed Kevin Hart letterlijk een leugendetectortest en werd hem gevraagd naar zijn lengte.

Toen de interviewer hem vroeg om te bevestigen dat hij 5'2 is, barstte Kevin uit met "Absoluut niet." Maar op dat moment begon de polygraaf te tikken.

Terwijl Hart aftelde van 1,20 meter naar 1,20 meter, leek hij zich er meer bij neer te leggen de waarheid te vertellen.

Maar was het interview (en de polygraaftest) authentiek, of was het allemaal maar een grote grap? Kijkend naar Hart's geschiedenis van grappen over zijn lengte op Twitter, is het moeilijk te zeggen. Hij vindt het prima om grappen over zichzelf te maken, hoewel hij wel zegt dat hij zijn lichaam niet zal veranderen om de samenleving te sussen.

Hoe lang is Tom Cruise?

Zoals elke beroemdheid, zijn er enkele details over het persoonlijke leven van Tom Cruise die hij liever verborgen houdt. Dus in plaats van op Oprah's bank te springen en te zeggen hoe lang hij is, is hij altijd min of meer stil geweest over zijn lengte.

Toch kunnen fans zien dat hij niet zo lang is als zijn ex Katie, die klokt op 1.80 meter.

Het lijkt vrij duidelijk dat het algemeen gerapporteerde figuur van 5'7 op zijn minst dicht bij de werkelijke lengte van Tom Cruise ligt. Afgezien van hem persoonlijk te ontmoeten met een meetlint (of zijn schoenen te controleren op liften), kunnen fans doe niet meer dan dat getal voor de nominale waarde nemen.

Kan Kevin Hart groter zijn dan Tom Cruise?

Fans vermoeden al lang dat Tom Cruise liegt over zijn lengte. Maar hoewel hij misschien niet opschept over hoe lang hij is (of niet is), lijkt het niet waarschijnlijk dat hij al die jaren heeft gelogen over hoe lang hij is.

Per slot van rekening heeft hij in veel films zijn lengte gecamoufleerd; Hollywood-trucs kunnen wonderen doen voor iemands lichaamsbouw!

Bovendien hebben insiders al bevestigd dat Tom Cruise en Sylvester Stallone even groot zijn. Dus als Tom (en Sylvester) 1.80 meter lang zijn, betekent dat dat ze allebei groter zijn dan Kevin -- tot wel vijf volledige centimeters.

Wie is Kevin Hart groter dan?

Omdat Kevin Hart een van de kortere beroemdheden in Hollywood is, wil hij waarschijnlijk, net als iedereen, weten wie hij misschien groter is dan. Als het op mannelijke beroemdheden aankomt, heeft Kevin op niemand een grote voorsprong, aangezien zijn lengte ver onder het gemiddelde ligt (in de VS is de gemiddelde man 1.80 m).

Als er een manier is waarop Kevin niet loog dat hij 5'4.5 was, is hij nog steeds kleiner dan beroemdheden als Bruno Mars, Daniel Radcliffe en Lil Wayne. Ondanks de ironie dat hij kleiner is dan een man die letterlijk Lil heet, Kevin heeft nog steeds een goed humeur over zijn uiterlijk.

En hij kan opscheppen dat hij groter is dan ten minste één mannelijke celeb: Rob Schneider, die naar verluidt 1,75 meter lang is. Maar nogmaals, als Kevins leugendetector grap waar was, dan is hij alleen groter dan een bekende celeb van een kleinere gest alte: Danny DeVito, die 4'10 is.

Aanbevolen: