Tom Cruise's 5 beste vrienden (& 5 beroemdheden die hij vermijdt)

Inhoudsopgave:

Tom Cruise's 5 beste vrienden (& 5 beroemdheden die hij vermijdt)
Tom Cruise's 5 beste vrienden (& 5 beroemdheden die hij vermijdt)
Anonim

Er zijn veel kanten aan Tom Cruise. Hij is een van de meest winstgevende acteurs aller tijden en speelde in een reeks klassieke films, zoals Top Gun, A Few Good Men en Jerry Maguire. Hij staat ook bekend om zijn rol als Ethan Hunt in de Mission: Impossible-franchise.

Cruise is echter een van de meest polariserende celebs in Hollywood. Hij is uitgesproken over zijn steun aan Scientology en deelt soms controversiële meningen. Cruise heeft een hechte vriendenkring, maar hij is altijd op zoek om meer mensen aan zijn wereld bloot te stellen. Tegelijkertijd heeft hij een paar vijanden waarmee hij in de loop der jaren ruzie heeft gehad. Het is tijd om de maatjes en rivalen van Cruise eens nader te bekijken.

Bijgewerkt op 18 augustus 2022: Vanwege zijn langdurige roem en aanhoudende positie als een van de meest opvallende acteurs in Hollywood, is Cruise doorgegaan met het maken van nieuwe vrienden en vetes en stromen in de reeds gevestigde. Er werd bekend gemaakt dat Cruise en Brad Pitt een paar jaar geleden de kans kregen om hun inspannende relatie te herstellen toen er castings werden gedaan voor Ford V. Ferrari. Omdat de twee de delen niet hebben geland, bevindt hun huidige relatie zich echter nog steeds in het "frenemy" -gebied.

10 Tom Cruise is bevriend met voetbalster David Beckham

De iconische voetballer David Beckham kan echt alles. Hij is een getalenteerde atleet en wereldberoemde celeb, en hij is enorm populair bij zowel zijn fans als andere beroemdheden. Beckham en Tom Cruise zijn goede vrienden met een hechte band. Ze hebben vaak 's avonds laat motorritten gemaakt door de straten van Los Angeles. Cruise probeerde zelfs Beckham te overtuigen om zich bij Scientology aan te sluiten. David en Victoria Beckham besloten echter dat het niet bij hen paste. Hoe dan ook, Beckham en Cruise blijven de beste vrienden.

9 Brad Pitt & Tom Cruise zijn topvrienden

Tom Cruise en Brad Pitt zijn natuurlijke vijanden. Cruise domineerde de jaren 80, terwijl Pitt de man van de jaren 90 was. Hoe dan ook, geruchten suggereren dat deze twee megasterren al meer dan 25 jaar in het geheim ruzie hebben.

Naar verluidt begon de vete toen ze samenwerkten aan de horrorfilm Interview with a Vampire uit 1994. Pitt gaf toe dat hij zich "ellendig" voelde tijdens het filmen. Hij vond Cruise ook een beetje vervelend. Er is veel professionele jaloezie en concurrentie tussen hen, omdat hun films soms het tegen elkaar opnemen in de theaters. Ze genieten allebei van leedvermaak als hun film aan de kassa wint.

8 Tom Cruise heeft een hechte vriendschap met collega-acteur Ben Stiller

Ben Stiller en Tom Cruise hebben een zeer hechte vriendschap en zijn al jaren vrienden. Op een gegeven moment zouden Stiller en zijn toenmalige vrouw Christine Taylor op familie-uitjes gaan met Cruise en zijn toenmalige vrouw Katie Holmes. Stiller en Cruise blijven zelfs na al die jaren vrienden, en ze hebben elkaar in moeilijke tijden gesteund. Cruise maakte ook een verrassende verschijning in Stiller's film Tropic Thunder. De vriendschap tussen Cruise en Stiller is hecht en onbreekbaar, wat zeldzaam is in Hollywood.

7 Tom Cruise probeert Brooke Shields te vermijden

Brooke Shields en Tom Cruise hadden een zeer openbare vete die ze uiteindelijk achter zich lieten. Hoe dan ook, Cruise vermijdt het tegenkomen van Shields wanneer hij kan. In 2005 bekritiseerde Cruise Shields omdat ze antidepressiva slikte om haar postpartumdepressie te helpen. Shields deinsde niet terug en reageerde met enkele harde woorden richting Cruise. Ze bleven enkele maanden ruzie maken totdat Cruise privé zijn excuses aanbood. Shields noemde de verontschuldiging "oprecht" en accepteerde het. Later woonde Shields de bruiloft van Cruise en Katie Holmes bij.

6 Simon Pegg en Tom Cruise hebben een interessante vriendschap

De vriendschap van Simon Pegg en Tom Cruise is als geen ander in Hollywood. Ze lijken natuurlijk niets met elkaar gemeen te hebben. Tom Cruise is overwegend een actiester, terwijl Pegg bekendheid verwierf door zijn rollen in verschillende komische films. Maar Cruise en Pegg werden goede vrienden tijdens het werken aan de Mission: Impossible-films. Cruise is de ster van elke film, maar Pegg is prominent aanwezig in de serie en heeft het gevoel dat de media zijn goede vriend verkeerd begrijpt.

5 Tom Cruise heeft geen hoge pet op van Justin Bieber

Justin Bieber en Tom Cruise hebben een van de vreemdste vetes in Hollywood, en het geschil is nogal eenzijdig. In 2019 stuurde Bieber een tweet die Cruise uitdaagde voor een gevecht in de Octagon. Biebers plotselinge vete met Cruise leek uit het niets te komen.

Er was nooit een confrontatie of drama achter de schermen. Bieber bespotte Cruise en was ervan overtuigd dat elk bedrijf het gevecht zou willen sponsoren. Cruise negeerde Bieber natuurlijk en de vete stierf weg. Later beweerde Bieber dat het een grap was, hoewel hij de uitdaging in 2020 opnieuw uitgaf.

4 Tom Cruise is het grootste deel van haar leven bevriend geweest met Dakota Fanning

In 2005 speelden Tom Cruise en Dakota Fanning in de sciencefictionfilm War of the Worlds. Destijds was Fanning een kindacteur die in Hollywood in opkomst was. Cruise en Fanning vormden een hechte vriendschap die tot op de dag van vandaag voortduurt. Sinds Fannings 11e verjaardag stuurt Cruise haar elk jaar een cadeau. Fanning geeft toe dat hij haar gewoonlijk een nieuw paar schoenen stuurt, maar ze is verbaasd dat hij de traditie voortzet.

3 John Travolta & Tom Cruise hebben een rotsachtige geschiedenis

Tom Cruise en John Travolta zijn zowel vrienden als vijanden geweest. Ze zijn twee van Scientology's beroemdste celebs, maar geruchten suggereren dat Travolta en Cruise bittere vijanden zijn. Voormalige Scientology-leden beweren dat Travolta en Cruise hebben gestreden om de eerste plaats in de kerk.

Travolta is jaloers dat Cruise de favoriet van de kerk is. Volgens bronnen was Travolta woedend toen Cruise de Freedom Medal of Valor won. Travolta vindt dat hij hetzelfde niveau van erkenning zou moeten krijgen als Cruise.

2 Komiek en acteur Jerry Seinfeld is bevriend met Tom Cruise

Iconische cabaretier Jerry Seinfeld en Tom Cruise zijn al jaren goede vrienden en hebben veel gemeen. Ze zijn allebei twee van de rijkste en beroemdste Hollywood-sterren. Seinfeld gaf ook toe dat hij in de jaren 70 enige interesse had in Scientology. De twee Hollywood-megasterren hebben rondgehangen in New York en Los Angeles. Ze zijn zo hecht dat ze zelfs tijd met elkaars familie hebben doorgebracht. Natuurlijk zorgen ze er ook voor dat ze veel tijd hebben, alleen zij tweeën.

1 Waarom heeft Tom Cruise ruzie met Leah Remini?

Leah Remini was ooit een trots lid van The Church of Scientology, maar is nu een uitgesproken criticus. Ze schreef een boek en maakte een serie op basis van haar ervaringen. Natuurlijk heeft Remini verschillende leden uitgekozen, met name Tom Cruise. Ze beweert dat Cruise het machtigste lid van de kerk is en volledig op de hoogte is van de misstanden, hoewel Cruise en de kerk alle beweringen van Remini ontkennen. Hoe dan ook, hun vete blijft intensiveren. Remini moedigde Katie Holmes zelfs aan om naar voren te komen en Cruise te ontmaskeren. Het is veilig om aan te nemen dat Cruise en Remini niet snel uit eten zullen gaan.

Aanbevolen: