Zoe Kravitz ontploffing Will Smith's Oscars Slap

Inhoudsopgave:

Zoe Kravitz ontploffing Will Smith's Oscars Slap
Zoe Kravitz ontploffing Will Smith's Oscars Slap
Anonim

De Batman-actrice Zoe Kravitz heeft een kijkje genomen bij Will Smith in een snijdende Instagram-post toen ze haar roze Saint Laurent Oscars-jurk liet zien.

De 33-jarige actrice deelde twee foto's van de jurk die ze droeg tijdens de prijsuitreiking en de afterparty, met bijschriften die verwijzen naar 'nu mensen op het podium aanvallen'. Haar opmerkingen hebben geleid tot online reacties.

Zoe Kravitz wordt geconfronteerd met terugslag voor Instagram-bericht

Onderschrift van de foto van haar mooie strapless roze jurk, waar ze Audrey Hepburn channelde: "hier is een foto van mijn jurk tijdens de prijsuitreiking waar we blijkbaar mensen op het podium nu aan het aanvallen zijn." De High Fidelity-actrice overhandigde Billie Eilish haar Best Original Song Award.

Ze plaatste toen een afbeelding van een strapless witte Saint Laurent-jurk met het bijschrift: "en hier is een foto van mijn jurk op het feest na de prijsuitreiking - waar we blijkbaar godslastering schreeuwen en nu mensen op het podium aanvallen."

Ze verwijst naar Will Smith die op het podium loopt om Chris Rock te slaan nadat hij een grap had gemaakt over Smiths vrouw, Jada Pinkett Smith. Hij won later de prijs voor beste acteur en werd na de show feestend gezien. Hij heeft zich sindsdien verontschuldigd voor zijn daden.

Beroemde vrienden zoals Aaron Paul, Tracee Ellis Ross, Ilana Glazer, sprongen in haar opmerkingen met complimenten en overeenkomsten, maar anderen waren niet zo aardig. Velen noemden haar tweezijdige houding, aangezien haar vriend en modeontwerper Alexander Wang ook is beschuldigd van mishandeling.

Kravitz' verleden met Jaden Smith is opgegraven

Hoewel Kravitz geprezen werd voor het brutale bijschrift, zorgde het ervoor dat het internet een interview uit 2013 met V magazine opende waarin ze sprak over haar After Earth-co-ster, Jaden Smith.

"Er waren momenten dat ik met Jaden omging en dacht, ik kan niet geloven dat je 14 bent, ik moet mezelf controleren, zoals wat ik tegen je zeg, " Kravitz, die 24 jaar oud was destijds, zei. "Hij heeft zoveel persoonlijkheid en zoveel swag, hij is zoveel cooler dan ik. En hij is zo knap, ik had altijd zoiets van, als je ouder bent, weet je, we zullen rondhangen … Nee, dat is ongepast, je bent 14."

Er volgden al snel meer beschuldigingen en mensen zoeken nu in Kravitz' persoonlijke leven en carrière naar redenen om haar uit te roepen voor dubbelzinnigheid.

Een andere Twitter-gebruiker schreef: "zoe kravitz is grappig. Ik zal nooit vergeten om bij essence te werken en dat we haar proberen te boeken voor interviews/covers/evenementen/etc en haar team weigert omdat we "haar publiek niet zijn"."

Ze moet nog reageren op het verzet of de beschuldigingen.

Aanbevolen: