The Guys Of 'Jackass' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

The Guys Of 'Jackass' gerangschikt op nettowaarde
The Guys Of 'Jackass' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Gedurende drie seizoenen tussen 2000 en 2002 werden fans van het subgenre grappen en stunts van reality-tv getrakteerd op een show als geen ander. MTV had Jackass besteld, een show waarbij een cast van negen verschillende leden extreme stunts en grappen in het openbaar uitvoerde.

Het concept van Jackass is geïnspireerd op de skateboardcultuur van de jaren negentig, die Jeff Tremaine, Spike Jonze en Johnny Knoxville, de makers van de show, beïnvloedde.

Knoxville was ook een van de belangrijkste castleden gedurende de drie seizoenen - en de meer recente reboots van de show. Enkele van de meest extreme stunts op Jackass kunnen worden toegeschreven aan zijn unieke gedurfde geest. Hij heeft echter de gek teruggebeld sinds hij in 2010 met regisseur Naomi Nelson trouwde, omdat ze naar verluidt geen erg grote fans is van zijn stunts.

Andere hoofdrolspelers van Jackass zijn onder meer Steve-O, Ehren McGhehey en Chris Pontius. We rangschikken ze allemaal op hun totale vermogen in 2022.

9 Dave Engeland - $2,5 miljoen

Dave England heeft zichzelf ooit uitgeroepen tot 'de eerste professionele sher ter wereld', nadat hij het eerste lid was dat stunts uitvoerde waarbij menselijk afval betrokken was in de show. De 52-jarige is ook beroemd omdat hij naar verluidt een testikel verloor bij een snowboardongeval in 1997.

Engeland is vegetariër en is getrouwd en heeft vier kinderen. Met een nettowaarde van $ 2,5 miljoen is Dave England momenteel de minst welvarende van al zijn voormalige collega's.

8 Preston Lacy - $3 miljoen

De in Missouri geboren Preston Lacy is even oud als Dave England. Hij streefde altijd naar een carrière op het scherm, begon als acteur in reclamespots voordat hij eindelijk te zien was in Jackass.

Lacy weegt meer dan 240 pond, en bij veel van zijn stunts moest hij broeken en shirtless op straat uitvoeren. Hij wordt momenteel geschat op ongeveer $ 3 miljoen.

7 Ehren McGhehey - $ 3,5 miljoen

Ehren McGhehey loopt qua vermogen niet al te ver voor op zijn vrienden, met een huidige totale activawaarde van ongeveer $ 3,5 miljoen. Het meeste daarvan zou zijn verdiend met zijn tijd op Jackass, in totaal 24 afleveringen van de originele serie.

McGhehey is een self-starter, zoals hij werd ontdekt door producer Jeff Tremaine tijdens het schrijven en opnemen van zijn eigen show in de late jaren '90. De stuntman uit Oregon ging ironisch genoeg met de mantra 'Safety First' tijdens het optreden op Jackass, waar hij vaak een groot aantal verwondingen opliep.

6 Chris Pontius - $4 miljoen

Chris Pontius viel samen met de Jackass-bende jaren voordat ze de show begonnen te doen, toen ze samen werden geïnterviewd voor een snowboardmagazine genaamd Big Brother. Volgens Pontius nam het tijdschrift 'de buitenbeentjes van snowboarden' en zat hij blijkbaar naakt voor het interview.

Naaktheid zou later zijn go-to worden voor stunts toen ze uiteindelijk Jackass begonnen te filmen. Pontius verscheen in een aflevering uit 2012 van Raising Hope, een sitcom die werd uitgezonden op Fox. Zijn huidige vermogen is ongeveer $ 4 miljoen.

5 Steve-O - $4 miljoen

Ondanks dat het een van de bekendere namen is van de originele jongens op Jackass, heeft Steve-O naar schatting een totale activawaarde die gelijk is aan die van Chris Pontius - met een nettowaarde van ongeveer $ 4 miljoen. Zijn portfolio op zowel film als tv is veel uitgebreider dan dat van zijn collega's.

Naast zijn stand-up comedy-tour, was Steve-O te zien in producties zoals MADtv, Totally Busted op Playboy TV en Wildboyz, die hij samen met Pontius creëerde en waarin hij speelde.

4 Bam Margera - $5 miljoen

Het verhaal van Bam Margera en Jackass heeft niet helemaal hetzelfde sprookjeseinde als zijn collega's. Na een lange tijd als onderdeel van de franchise, werden de zaken gespannen tussen hem en de rest van het team, en hij werd uiteindelijk ontslagen.

Bam genoot van zijn eigen MTV-stuntserie, getiteld Viva La Bam. Hij is ook een indiefilmschrijver, regisseur en acteur, met minstens drie grote filmtitels op zijn cv. Zijn levenswerk heeft hem een totaal vermogen van ongeveer $ 5 miljoen opgeleverd.

3 Ryan Dunn - $6 miljoen

Ryan Dunn was de beste vriend van Bam Margera uit de franchise, ze zijn opgegroeid en hebben samen hun carrière opgebouwd. Voor zijn tragische dood in 2011 op 34-jarige leeftijd, had Ryan Dunn het voorrecht om een aantal shows en films buiten Jackass te hosten en mee te spelen. Enkele van zijn meest opvallende werken waren Homewrecker en Blind Ambition.

Op het moment van zijn dood was zijn vermogen ongeveer $ 6 miljoen.

2 Jason 'Wee Man' Acuña - $ 8 miljoen

Jason Acuña, vooral bekend als 'Wee Man', was vaak het doelwit van Preston Lacy's halfnaakte straatstreken met Jackass. Acuña heeft achondroplasie, een genetische aandoening die dwerggroei tot gevolg heeft. De professionele skateboarder is in feite geboren in Italië, maar groeide op in Californië.

Naast reality-tv-shows had Acuña ook acteercredits in de films Grind, Death to the Supermodels en National Lampoon's TV: The Movie. Met een nettowaarde van $ 8 miljoen is slechts één lid van de Jackass-cast rijker dan Wee Man.

1 Johnny Knoxville - $50 miljoen

Johnny Knoxville steekt met kop en schouders boven al zijn collega's uit als het om vermogen gaat. Sterker nog, zelfs als al hun rijkdom bij elkaar zou komen, zouden ze nog steeds niet in de buurt komen van het vermogen van 50 miljoen dollar van de 50-jarige.

Dat is echt geen verrassing, aangezien hij te zien was in films als Men in Black II en Teenage Mutant Ninja Turtles. Samen met de meeste andere Jackass-castleden zal Knoxville dit jaar verschijnen in Jackass Forever, de nieuwste film in de beruchte franchise.

Aanbevolen: