Top 10 voormalige 'Survivor'-deelnemers gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Top 10 voormalige 'Survivor'-deelnemers gerangschikt op nettowaarde
Top 10 voormalige 'Survivor'-deelnemers gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Als het gaat om competitieve reality-series, weet CBS zeker wat ze doen! Het netwerk heeft een aantal van de meest succesvolle shows gemaakt van Big Brother, The Amazing Race, helemaal tot Survivor! En al deze shows kunnen nu worden gestreamd op Paramount+.

Survivor, dat voor het eerst begon in 2000, is nu maar liefst 40 seizoenen in de lucht! Fans zijn getuige geweest van enkele van de meest iconische spelers in de game, en hebben natuurlijk de showhost, Jeff Probst, gevolgd.

Ondanks dat sommige fans de legitimiteit van de show in twijfel trekken, is het een van de meest bekeken series geworden, en terecht! Gedurende 40 seizoenen zijn er talloze winnaars geweest, die allemaal de prijs van $ 1 miljoen mee naar huis hebben genomen, maar het lijkt erop dat er enkele deelnemers zijn die veel, veel meer waard zijn geworden!

Bijgewerkt op 14 juli 2021 door Michael Chaar: Terwijl Survivor-winnaars de hoofdprijs van $ 1 miljoen mee naar huis nemen, zijn er veel voormalige deelnemers die terug naar huis zijn gegaan om hun miljoenen of heeft miljoenen verdiend sinds hij in de serie verscheen. Elisabeth Hasselbeck slaagde erin een nettowaarde van $ 16 miljoen te verzamelen na het leven op het eiland na haar succesvolle carrière op The View. De Survivor-schurk zelf, die toevallig een behoorlijke familieman is, Russel Hantz, maakt ook de lijst met $ 2 miljoen, maar het is David Samson die de overwinning pakt. Het MLB-pictogram is maar liefst $ 200 miljoen waard en heeft onlangs een standpunt ingenomen over het onderwerp van een "tweestedenoplossing" als het gaat om de honkb alteams van Florida.

10 Richard Hatch - $200, 000

Richard Hatch staat bij de Survivor-fans bekend als de allereerste winnaar! Richard verscheen in het eerste seizoen van Survivor: Borneo in 2000, waar hij de hoofdprijs mee naar huis nam.

Ondanks zijn succes in de show, kwam Richard in veel juridische problemen terecht, wat hem nogal wat geld kostte. Na een tijd achter de tralies te hebben gezeten voor belastingontduiking, keerde Hatch terug voor Survivor: All-Stars in 2003 en verscheen later in The Celebrity Apprentice in 2011, die allemaal hebben bijgedragen aan zijn nettowaarde van $ 200.000.

9 Rob Mariano - $ 1,3 miljoen

Rob Mariano is niet één keer, niet twee keer, maar vier keer op Survivor verschenen! In 2011 trad Mariano toe tot de cast van Survivor: Redemption Island, waar hij uiteindelijk de winnende prijs mee naar huis nam.

Rob verscheen ook in het All-Stars-seizoen, waar hij op de tweede plaats eindigde en nog meer winst behaalde. Alsof dat nog niet genoeg was, verscheen Rob later samen met zijn vrouw Amber Brkich in seizoen 7 van The Amazing Race, waar ze tweede werden! Sinds zijn tijd bij het netwerk is Rob erin geslaagd een nettowaarde van $ 1,3 miljoen te vergaren, terwijl hij zijn vier dochters grootbracht!

8 Candace Smith - $1,5 miljoen

Candace Smith verscheen voor het eerst op Survivor in 2009 toen ze deelnam aan Tocantins, Brazilië. Voorafgaand aan haar tijd op de show, werkte Candace als model en actrice, en won zelfs Miss Ohio USA in 2003, waardoor ze in 2013 deelnam aan de Miss USA-verkiezing.

De ster heeft ook gewerkt als een van Barker's Beauty's op The Price Is Right voordat ze naar The Millionaire Matchmaker ging. Na haar vele stints op reality-televisie, werd Candace een commercieel vastgoedadvocaat, wat zeker heeft geholpen als het gaat om haar nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

7 Russel Hantz - $2 miljoen

Als je aan Survivor denkt, denk je altijd aan Russel Hantz! De ster is gemakkelijk een van de grootste schurken die het spel ooit heeft gespeeld. Hij verscheen niet alleen in het seizoen Heroes vs. Villains, maar Russel nam ook nog twee keer deel, in 2009 en opnieuw in 2011 op Redemption Island.

Aangezien Russel niet één keer maar twee keer tweede werd, heeft hij een behoorlijk grote geldprijs gewonnen, maar hij ontving ook $ 100.000 toen hij beide keren Sprintspeler van het seizoen won, wat heeft bijgedragen aan zijn netto waarde van $ 2 miljoen.

6 Elisabeth Hasselbeck - $ 16 miljoen

Elisabeth Hasselbeck is gemakkelijk een van de grootste namen die op Survivor is verschenen. Voordat ze co-host was op The View, waardoor de ster een nettowaarde van $ 16 miljoen kon vergaren, verscheen ze voor het eerst in de populaire CBS-serie in 2002.

Elisabeth, die destijds haar meisjesnaam Filarski droeg, deed mee aan Survivor: The Australian Outback, waar ze vierde werd. Door haar tijd in de show kon ze niet alleen een naam voor zichzelf maken, maar ook een naam die nog jaren op onze tv-schermen zou verschijnen.

5 Jimmy Johnson - $45 miljoen

Jimmy Johnson verscheen voor het eerst op Survivor: Nicaragua in 2010 nadat hij zo lang een zelfverklaarde fan van de show was. Hoewel het de bedoeling was dat hij in het 17e seizoen in Gabon weer zou terugkeren, slaagde Johnson niet voor het fysieke examen.

Ondanks dat Jimmy zijn tweede keer op de show misliep, heeft Jimmy een behoorlijk bewogen leven gehad. De voormalige Survivor-deelnemer staat in de voetbalwereld heel goed bekend als analist en coach, een baan die hij in 1965 begon! Sindsdien heeft Jimmy een nettowaarde van $ 45 miljoen verzameld!

4 Jeff Kent - $40 miljoen

Jeff Kent is algemeen bekend onder Survivor-fans, maar hij was beroemd ver voordat hij in 2012 bij de cast van Survivor: Philippines kwam. De ster, die momenteel in Austin, Texas woont, samen met zijn vrouw en vier kinderen, kwam tijdens zijn seizoen op de 10e plaats, maar Kent heeft veel meer succes gehad in zijn professionele carrière.

In 1989 kreeg Jeff een contract bij de Toronto Blue Jays, waar hij eerst speelde voor de minors en daarna voor de major league. Kent heeft sindsdien een nettowaarde van $ 40 miljoen verzameld, waardoor hij een van de rijkste deelnemers tot nu toe is.

3 Cole Hamels' vrouw, Heidi - $60 miljoen

De vrouw van Cole Hamels verscheen in 2002 in het zesde seizoen van de hitserie Survivor: The Amazon. Hoewel ze zeker wordt herkend door de show, heeft de man van Hamels een zeer succesvolle carrière als pro-atleet gehad. De ster is een honkbalwerper die in 2002 werd opgesteld door de Phillies.

Cole bracht het grootste deel van zijn carrière door bij de Phillies voordat hij werd geruild naar de Texas Rangers, en opnieuw naar de Chicago Cubs, een team waar hij sinds 2018 bij speelt. Gelukkig voor Cole heeft zijn succes hem tot een behoorlijk indrukwekkend succes geleid. netto waarde van $60 miljoen.

2 Brendan Synnott - $80 miljoen

Brendan Synnott is gemakkelijk een van de rijkste deelnemers die in de hitshow is verschenen. Synnott was een castlid in het 18e seizoen van Survivor: Tocantins op slechts 30-jarige leeftijd. Hoewel hij een solide wedstrijd speelde, werd de ster uiteindelijk op dag 24 als zevende weggestemd, waardoor hij het allereerste jurylid van zijn seizoen was.

Hoewel hij misschien niet heeft gewonnen, heeft hij zeker veel gewonnen in zijn professionele carrière. Brendan verkocht vervolgens zijn granola-bedrijf, Bear Naked, aan Kellogg's voor maar liefst $ 80 miljoen, waarmee hij zijn vermogen binnen die marge verdiende.

1 David Samson - $200 miljoen

David Samson is zonder twijfel de rijkste deelnemer die ooit op Survivor is verschenen. De ster verscheen in 2014 op Survivor: Cagayan, maar zijn tijd in de show duurde niet lang. Samson was de eerste die werd geëlimineerd, wat hem geenszins afnam toen hij terugkeerde naar zijn nettowaarde van $ 200 miljoen!

Samson is zo'n duizelingwekkend cijfer waard, want hij is niemand minder dan de voormalige president van de Miami Marlins. Hij begon zijn tijd als Executive VP van de Montreal Expos voordat hij overstapte naar de Marlins, bij wie hij tot 2017 bleef. het zou geen kans maken!

Aanbevolen: