De liefste dingen die A$AP Rocky heeft gezegd over vriendin Rihanna

Inhoudsopgave:

De liefste dingen die A$AP Rocky heeft gezegd over vriendin Rihanna
De liefste dingen die A$AP Rocky heeft gezegd over vriendin Rihanna
Anonim

Platina-verkopende zangeres die zakenvrouw is geworden Rihanna en haar rapper-beau A$AP Rocky hebben onlangs de krantenkoppen gehaald voor hun bult - pronkende mode-looks en schattige PDA bij spraakmakende evenementen. Het koppel verwacht de komst van hun kind (de eerste voor beiden) in de komende weken, en hebben nagedacht over hun relatie samen. Het A-lijstpaar is samen sinds 2020, en met A$AP Rocky die die dames-man-manieren de rug toekeert, waren ze verloofd in een 'zullen ze niet'-stijlrelatie sinds ze voor het eerst samen optraden in 2013.

Rihanna's vriend is zo ver gegaan om haar de liefde van zijn leven te verklaren. Dus wat zijn enkele van de liefste dingen die A$AP Rocky over Rihanna heeft gezegd? Lees verder om erachter te komen.

6 Rihanna en A$AP Rocky zijn samen sinds 2020

Rihanna en A$AP Rocky flirten al jaren met elkaar. Het was echter pas onlangs dat ze een relatie konden aangaan. Rihanna is de afgelopen jaren extreem druk geweest met het opbouwen van haar schoonheids- en lingerie-imperium van een miljard dollar, en voordat ze met de rapper in contact kwam, had ze een relatie met de Saoedische zakenman Hassan Jameel. Na deze zware breuk begonnen Rihanna en Rocky eindelijk hun romance in 2020, waarbij de zaken tijdens de lockdown-periode snel opbouwden.

Toen kondigde het stel aan dat ze hun eerste kind samen verwachtten tijdens een wandeling door NYC waar de hobbels zichtbaar waren. Hoewel sommige fans van Riri twijfels hadden over de geschiktheid van Rocky als partner, waren de meesten dolblij met het nieuws en waren ze onder de indruk van Rocky's duidelijke liefde en toewijding voor zijn vriendin.

Het paar is de afgelopen weken bijna dagelijks gefotografeerd, waarbij ze samen verschillende sociale functies en spraakmakende evenementen bijwoonden en hun liefde aan de wereld toonden. Rihanna's zwangerschapsmode trekt ook de aandacht van mensen - de zangeres maakt duidelijk een statement over haar opwinding over het binnenkort moeder worden. Zowel zij als Rocky hebben gezegd hoe enthousiast ze zijn om hun baby de komende weken te verwelkomen.

5 A$AP Rocky heeft Rihanna zijn vrouwe genoemd

Tijdens een lief interview met het tijdschrift GQ zou A$AP Rocky beginnen te 'stralen als een tiener wiens verliefdheid zojuist zijn uitnodiging voor het schoolbal accepteerde' toen hem werd gevraagd naar de aard van zijn relatie met Rihanna. Aanbiddelijk vertelde hij de interviewer dat ze "De liefde van mijn leven" is en beschreef haar als "Mijn dame".

4 Hij noemde haar ook 'The One'

Rocky hield zich niet in tijdens dit sit-down interview, hij zei verder dat het leven in een relatie veel beter is dan wat hij eerder had:

“Zo veel beter,” zei Rocky. 'Zoveel beter als je de Ene hebt. Ze is waarschijnlijk een miljoen van de andere.'

Ondanks een eerdere reputatie als playboy, zei Rocky dat hij nu gelukkig monogamie omarmde: Ik denk dat als je het weet, je het weet. Zij is de Ene.'

3 Voordat hij en Riri een item waren, zei hij dat hij klaar was om vader te worden

Voordat hij zelfs door Rihanna als vriendjesmateriaal werd beschouwd, evalueerde Rocky zichzelf als een toekomstige vader.

Hij is verrassend open geweest over zijn interesse in het vaderschap en verwacht van zichzelf dat hij een geweldige vader is. Toen hem tijdens een interview werd gevraagd of hij klaar is om vader te worden, antwoordde Rocky: "Als dat in mijn lot is, absoluut,"

Hij grapte verder: "Ik denk dat ik al een vader ben! Al deze mefuckers {fans] zijn al mijn zonen - waar praat ik over! Nee, maar zoals, ik denk dat ik "Ik zou een ongelooflijke, opmerkelijk, over het algemeen geweldige vader zijn. Ik zou een heel vliegend kind hebben. Heel erg."

We zullen zien hoe het afloopt met hun nieuwe aankomst!

2 Rihanna heeft zijn muziek verbeterd

Rocky heeft verrassend genoeg ook zijn vriendin gecrediteerd voor het verbeteren van zijn muziekoutput. Tijdens hetzelfde interview zei hij dat het hebben van een partner die ook in de industrie zat, hielp om een ander perspectief op zijn werk te geven. Hij zei: "Ik denk dat het belangrijk is om iemand te hebben van wie je die creatieve sappen en ideeën kunt laten stuiteren." Rihanna, verzekert hij, heeft "absoluut" de nieuwe muziek beïnvloed. "Het is gewoon een ander gezichtspunt."

Rocky's muziek lijkt zeker te zijn geëvolueerd sinds hij en de "Umbrella"-zanger een item werden, en het lijkt duidelijk dat hij ook iets van een persoonlijke transformatie heeft ondergaan - een meer ontspannen en gelukkiger persoon worden.

'[Het is] belangrijk om die steun in het echte leven te hebben, weet je?' Rocky vertelde Entertainment Tonight over de cameo van zijn partner in zijn nieuwe project. 'Het is geweldig en ik ben echt gezegend, echt waar.'

1 A$AP Rocky maakte een grappige opmerking over Fenty Beauty

Tijdens een wandeling werd Rocky door een journalist gevraagd 'wat is je favoriete [Fenty]-product?' De rapper gebaarde naar zijn vriendin naast hem en antwoordde 'haar'. Liefelijk bloosde Rihanna bij de opmerking, voordat ze lachte en tegen de journalist zei: 'hij is een blijvertje'. Om hun punt te benadrukken, bracht het paar de rest van de avond door met het opvoeren van de PDA - tot grote vreugde van de toeschouwers.

Aanbevolen: