Hier is hoe Kurt Russell zijn waanzinnige nettowaarde uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Kurt Russell zijn waanzinnige nettowaarde uitgeeft
Hier is hoe Kurt Russell zijn waanzinnige nettowaarde uitgeeft
Anonim

Hoewel Kurt Russell een rol in een van de grootste filmfranchises aller tijden afwees, speelde hij in een hele reeks films die later als klassiekers aller tijden werden beschouwd. Het lijkt bijvoorbeeld zo goed als zeker dat films als The Thing en Escape From New York jaren nadat Russell niet meer onder de levenden is met liefde herinnerd zullen worden. Om die reden is het geen geheim dat studiomanagers Russell graag bij hun projecten betrekken, aangezien veel bioscoopbezoekers hem aanbidden.

Kurt Russell lijkt niet alleen een enorme filmster te zijn, maar ook een buitengewoon gelukkige man. Russell is tenslotte al vele, vele jaren zeer gelukkig betrokken bij Goldie Hawn en hij heeft verschillende kinderen die hem lijken te aanbidden. Als gevolg van het feit dat Russell en zijn familie allemaal zo gelukkig lijken samen, zijn veel mensen geïnteresseerd geraakt in zijn persoonlijke leven. Als je dat meerekent met het feit dat Russell zoveel geld heeft verdiend tijdens zijn carrière, is het logisch dat veel van zijn fans geïnteresseerd zijn om te weten hoe Kurt zijn fortuin besteedt.

Kurt Russell bezit een aantal ongelooflijke huizen en auto's

Op het moment van schrijven meldt celebritynetworth.com dat Kurt Russell een fortuin van $ 100 miljoen heeft. Bovendien is Russell's oude partner Goldie Hawn volgens dezelfde website $ 90 miljoen waard. Met dat alles in gedachten, zou het vanzelfsprekend moeten zijn dat Russell en Hawn meer dan genoeg geld binnen handbereik hebben om een aantal enorme aankopen te doen. Het blijkt dat Russell en Hawn niet verlegen zijn om hun geld uit te geven, aangezien ze in de loop der jaren veel geld hebben betaald aan indrukwekkende huizen.

In 2017 verkochten Kurt Russell en Goldie Hawn hun landgoed Palisades Riviera voor $ 6.9 miljoen. Sinds die tijd heeft het paar een ander enorm herenhuis in Los Angeles hun belangrijkste thuis genoemd. Op het moment van schrijven is het niet bekend hoeveel geld Russell en Hawn aan hun huis in LA hebben uitgegeven, maar het is heel duidelijk dat het een prachtige plek is om te wonen. Hawn heeft fans immers af en toe een sneak peek van hun huis gegeven op haar Instagram-account.

Net als sommige andere sterren hebben Kurt Russell en Goldie Hawn besloten om verschillende huizen in de Verenigde Staten te bezitten. Hoewel veel mensen het leuk zouden vinden om meerdere huizen te hebben, zodat ze van omgeving konden veranderen, lijkt het duidelijk dat Russell en Hawn prioriteit geven aan het bezitten van woningen waar ze dicht bij hun kinderen kunnen zijn. Toen Wyatt Russell bijvoorbeeld een hockeycarrière nastreefde in Vancouver, Canada, verhuisde het paar met hem mee en verkocht dat huis toen hun zoon die sport opgaf. Evenzo, aangezien Kate Hudson veel tijd in New York doorbrengt, hebben Russell en Hawn een appartement in Manhattan dat ze een fortuin hebben uitgegeven aan het kopen en opknappen.

Ten slotte bezitten Kurt Russell en Goldie Hawn een paar Aspen-woningen die aangrenzend zijn. Zoals het geval is met alle huizen die het paar bezit, is het bedrag dat Russell en Hawn hebben betaald voor hun eigendommen in Aspen onbekend, maar het is duidelijk dat hun huizen in Aspen zich op een locatie bevinden met extreem hoge vastgoedkosten. Dankzij het feit dat de zoon van het stel, Oliver Hudson, live ging met Kelly en Ryan tijdens een verblijf in een van hun Aspen-huizen, kreeg de wereld te zien hoe gezellig het lijkt.

Aangezien Kurt Russell samen met zijn partner Goldie Hawn verschillende luxe huizen bezit, zou het voor niemand een verrassing moeten zijn dat hij ook graag in stijl rijdt. Dankzij het feit dat hij meerdere keren in de auto is gezien, is bekend dat Russell de trotse bezitter is van een Audi A8. Ook al heeft Russell een dure auto, het is duidelijk dat hij niet gek is op auto's. De zoon van Russell, Oliver Hudson, onthulde tenslotte dat Kurt hem ooit strafte door hem een wapen op zijn auto te laten afvuren en dat voertuig vervolgens voor een lange tijd te gebruiken.

Kurt Russell gebruikt zijn fortuin om iets terug te geven

Als sommige mensen praten over de relatie van Kurt Russell met Oliver en Kate Hudson, noemen ze hem hun stiefvader omdat ze niet biologisch verwant zijn. Op basis van wat Kate over Russell schreef op Vaderdag in 2021, is het echter duidelijk dat zij en Oliver het woord stap niet gebruiken als ze het over hun vader Kurt hebben. Bovendien bewondert Kate Kurt duidelijk als een mens en op basis van zijn verschillende liefdadigheidsinspanningen lijkt dat zeer welverdiend.

In 2016 verkocht Kurt Russell zijn 'personal ranch truck', een Chevrolet Silverado 3500 pick-up uit 1986, ten gunste van Janie's Fund, een liefdadigheidsinstelling die zorgt voor kinderen die het slachtoffer zijn van misbruik. Bij verschillende andere gelegenheden heeft Russell zijn tijd en geld aan verschillende goede doelen geschonken. Russell ondersteunt bijvoorbeeld liefdadigheidsinstellingen zoals Boys & Girls Clubs of America, The Hawn Foundation, New York Center for Children en Listen Campaign.

Aanbevolen: