Hier is hoe Keanu Reeves zijn nettowaarde van $ 360 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Keanu Reeves zijn nettowaarde van $ 360 miljoen uitgeeft
Hier is hoe Keanu Reeves zijn nettowaarde van $ 360 miljoen uitgeeft
Anonim

Bescheiden en nuchter – misschien krijgt niemand in het Hollywood-rijk een betere wrap dan de Matrix-legende zelf, Keanu Reeves.

In termen van al zijn vriendelijke daden wedijvert hij zelfs met de aardigste in de branche, zoals Dwayne Johnson. Ondanks dat het vermogen van Keanu Reeves comfortabel op $ 360 miljoen zit, zijn fans zich gaan realiseren dat als het gaat om het uitgeven van zijn zuurverdiende geld, Keanu veel liefdadiger is dan je zou denken!

Of het nu gaat om het teruggeven van miljoenen aan de onbezongen helden van de Matrix-crew, of het kopen van Harleys voor elke stuntman, er is niets dat Keanu niet heeft gedaan! Dus waar geeft hij zijn miljoenen nog meer aan uit? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 20 juni 2021, door Michael Chaar: Keanu Reeves is gemakkelijk een van de grootste namen in Hollywood, en het vermogen van Keanu Reeves is nog groter! De ster heeft een nettowaarde van $ 360 miljoen verzameld, voornamelijk door zijn talloze optredens op het scherm. Gedurende zijn carrière heeft de acteur zeker zijn miljoen uitgegeven, maar vooral aan anderen. Van liefdadigheidsdonaties tot het schenken van Harley's aan de stuntploeg, Keanu stond altijd bekend om zijn vrijgevigheid. Gelukkig voor de acteur zal het vermogen van Keanu Reeves ook toenemen, aangezien hij naar schatting $ 2,5 miljoen verdient voor zowel John Wick Chapter 4 als 5, die respectievelijk in 2022 en 2023 worden uitgebracht. Bovendien gaat het gerucht dat de acteur binnenkort lid wordt van de MCU, wat alleen maar wonderen zal doen voor het vermogen van Keanu.

10 $50 miljoen aan de onbezongen helden

Keanu Reeves op Tussen twee varens
Keanu Reeves op Tussen twee varens

Dit laat maar weer zien wat voor soort persoon Reeves achter de schermen is en waarom hij zo geliefd is. Duidelijk en eenvoudig, de acteur is onbaatzuchtig en probeert altijd goed te doen voor anderen en hun inspanningen. Hij kreeg een enorme loonsverlaging voor de Matrix, zodat de onbezongen helden die achter de schermen werken een loonsverhoging kunnen krijgen.

De verlaging werd geschat op ongeveer $ 50 miljoen! Hij legde de daad van vriendelijkheid uit met Hello Magazine en zei: "Geld is het laatste waar ik aan denk. Ik zou de komende eeuwen kunnen leven van wat ik al heb verdiend."

9 Harleys voor zijn stuntploeg

Keanu Reeves-interview voor John Wick 3
Keanu Reeves-interview voor John Wick 3

Nog een daad van vrijgevigheid, wat een veelvoorkomend thema is als het gaat om Keanu en zijn gewoonten om veel geld uit te geven. Bij deze gelegenheid toonde hij liefde aan zijn stuntmannen, die allemaal een cruciale rol speelden in de Matrix-films, volgens Reaves. Dus besloot hij terug te geven en de hele stuntploeg Harleys te kopen.

"We waren allemaal in dit ding, en we waren van tevoren samen aan het trainen. Ik wilde gewoon … al deze jongens die me hebben geholpen om dit, denk ik, een van de geweldige filmgevechten te bedanken in de geschiedenis van de cinema."

8 Porsche soort kerel

Interview met Keanu Reeves Jimmy Fallon
Interview met Keanu Reeves Jimmy Fallon

Keanu heeft een dure garage, waar we alleen maar van kunnen dromen. Wat zijn ritten betreft, was hij loyaal aan het merk Porsche, met name de 911 Carrera. Reeves houdt van het rijgevoel, zowel wat betreft de aandrijfsnelheid als de wegligging. Zijn passie voor Porsche zette hij uiteen met News Room;

“Ik geniet van het feit dat ik met de auto snel en efficiënt kan zijn. Ik heb er een band mee ontwikkeld.”

7 $8 miljoen Hollywood Hills Home

Keanu Reeves Winona Ryder verschijnen in Destination Wedding
Keanu Reeves Winona Ryder verschijnen in Destination Wedding

Het is alleen maar logisch dat Reeves in de buurt van Calvin Klein en Leonardo DiCaprio woont, in de Hollywood Hills. Velvet Ropes heeft zijn verbluffende compound gedetailleerd, waarvan wordt gezegd dat het meer dan $ 8 miljoen waard is.

“Het 5, 607 vierkante meter grote pad wordt momenteel geschat op maar liefst $ 8,07 miljoen. Het huis heeft slechts 2 slaapkamers en 3 badkamers, op een perceel van 0,41 hectare. De eengezinswoning, die oorspronkelijk in 1988 werd gebouwd, heeft ook een zwembad, een garage voor drie auto's en wat lijkt op een binnenplaats op basis van luchtfoto's van het pand.

6 De strandhuizen

Keanu Reeves Altijd mijn misschien zijn
Keanu Reeves Altijd mijn misschien zijn

Zijn strandhuizen zijn misschien net zo indrukwekkend, Reeves heeft huizen in zowel Hawaii als Malibu. Het prachtige huis in Hawaï heeft een waarde van meer dan $ 6 miljoen. Er wordt gezegd dat hij het huis in 2015 kocht. Velvet Rope bespreekt de esthetiek van het strandhuis op Hawaï;

“Het prachtige huis ligt op een heuvel en werd verkocht voor maar liefst $ 6,8 miljoen. Het is 10, 245 vierkante meter groot, heeft 6 slaapkamers, 8 badkamers, drie verdiepingen en het mooiste overloopzwembad dat je ooit hebt gezien met uitzicht op de stad.

5 Van conciërge tot winkeleigenaar

Keanu Reeves tussen twee varens
Keanu Reeves tussen twee varens

Het lijkt alsof Keanu voor elke aankoop op de een of andere manier iets teruggeeft aan anderen. Randolph Gregory, een oude conciërge, was de ontvanger achter deze genereuze daad, toen de Matrix-ster de man zijn eigen winkel kocht. Gregory plaatste een bericht op Facebook en besprak wat er gebeurde;

“Ik heb de afgelopen 7 jaar als conciërge gewerkt, elke dag de vloer geveegd en mijn rug gebroken om mijn gezin te voeden, totdat ik Keanu Reeves 5 dagen geleden ontmoette in het restaurant waar ik werk in St. Louis, en dankzij hem ben ik nu winkeleigenaar.'

4 Het reisleven

Keanu Reeves Sandra Bullock speedbus scene
Keanu Reeves Sandra Bullock speedbus scene

Reeves geniet van een goede tijd in het buitenland, en deze keer reist hij in stijl, en niet met hoge snelheden zoals hij deed samen met Sandra Bullock. Enkele van zijn favoriete bestemmingen zijn Malibu en Hawaii. Net als de rest van ons gebruikt hij de tijd om te ontspannen.

Er was een geval van een vroegtijdige landing van zijn Burbank-vlucht. Volgens toeschouwers nam Reeves de leiding en zorgde hij ervoor dat de passagiers op de grond konden reizen in plaats van alleen voor zichzelf te zorgen.

3 Klassieke kledingstijl

Keanu Reeves interview met Extra
Keanu Reeves interview met Extra

“Hij heeft dezelfde look gedragen op talloze rode lopers, tijdens tv-interviews laat op de avond, door luchthavens, door de straten van de stad gelopen, op banken gezeten terwijl hij er verdrietig uitzag, allemaal met dezelfde zojuist uitgerolde moeiteloosheid in bed waardoor het er aantrekkelijk uitziet in plaats van gewoon slordig.”

Liza Corsillo van GQ wees erop dat Reeves al twee decennia in dezelfde stijl rockt, maar hij ziet er altijd modieus uit. Het lijkt alsof hij de stijl voor zich uit trekt en er niet te veel voor uitgeeft, in tegenstelling tot sommige van zijn andere Hollywood-tegenhangers.

2 Motoren bouwen met boog

Keanu Reeves rijdt motor
Keanu Reeves rijdt motor

“Het was dit idee van een grote V-twin, een lange wielbasis met moderne ophanging en de telemetrie die Gard had ontworpen en de ergonomie,” zei hij. “Het was dit pakket dat ik wilde vanaf de eerste keer dat ik op die fiets reed. Zoiets had ik nog nooit gereden.'

Zoals hij bij Bloomberg zei, was dat de belangrijkste invloed achter het creëren van een nieuwe custom ride, naast zijn Arch Motorcycle-bedrijf. Voor Keanu is het iets waar hij erg gepassioneerd over is - voor slechts $ 78.000 kan hij je eigen motorfiets bouwen. Dit is een passie-investering voor Reeves.

1 De ijsaankoop

Een klassiek verhaal dat laat zien hoe geweldig Keanu is. Hij kocht eigenlijk een ijsje zodat hij de bon voor een fan kon tekenen. De fan herinnert zich de geweldige ervaring met Cheat Sheet. “Twee minuten later wordt er op de deur achter me geklopt die naar de kassa leidt en zegt: ik neem aan dat het mijn manager is. Het is Keanu. ‘Ik realiseerde me dat je waarschijnlijk mijn handtekening wilde hebben,’ zegt hij. ‘Dus ik heb dit ondertekend.’

De ijsklerk ging verder met te zeggen: "hij geeft me een bon van de concessiehouder die hij op de achterkant heeft ondertekend. Hij gooit dan nonchalant een ijshoorntje in de prullenbak en ziet zijn film. Hij kocht een ijshoorntje dat hij niet wilde, alleen om een bonnetje te krijgen zodat hij zijn handtekening kon krabbelen voor een 16-jarige idioot."

Aanbevolen: