Hier is hoe Jeff Probst zijn nettowaarde van $ 40 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Jeff Probst zijn nettowaarde van $ 40 miljoen uitgeeft
Hier is hoe Jeff Probst zijn nettowaarde van $ 40 miljoen uitgeeft
Anonim

Jeff Probst wordt het meest erkend voor zijn lange reeks op 'Survivor', maar het is niet alleen zijn geestige commentaar of geklets met de cast die indruk maken op mensen. Hoewel hij blijkbaar loog om de rol te krijgen, is hij op dit punt al eeuwenlang een vaste waarde in de realityserie.

Er is ook het feit dat Jeff dankzij zijn tijd in de schijnwerpers een indrukwekkend vermogen van $ 40 miljoen heeft verdiend.

Maar omdat het lijkt alsof hij constant op tv is, op locatie voor 'Survivor', vragen sommigen zich af of Jeff tijd heeft om al dat geld daadwerkelijk uit te geven. Hij is getrouwd en heeft twee stiefkinderen, hoewel hij en zijn vrouw Lisa Ann Russell besloten om hun gezin niet verder uit te breiden.

Dus wat doet Jeff precies met al zijn geld?

Jeff Probst besteedt een deel van zijn $40M

Het eerste waar Jeff geld aan uitgeeft? Hij heeft het niet expliciet vermeld, maar fans kunnen alleen maar aannemen dat die stiefkinderen die hij soms vergeet biologisch niet van hem zijn, krijgen allerlei soorten lekkers. Of op zijn minst kost en inwoning, en waarschijnlijk wordt voor hun kleding en eten en onderwijs gezorgd.

De ex-man van Lisa Ann Russell, die toevallig Mark-Paul Gosselaar van 'Saved by the Bell' is, beta alt waarschijnlijk zijn deel voor de kinderen van het voormalige stel. Maar het is logisch dat Jeff de kinderen ook verwent, vooral omdat meerdere bronnen beweren dat de kinderen fulltime bij Jeff en Lisa Ann wonen.

Dat zal zijn $40M op geen enkele manier kosten.

Jeff Probst bezit enkele indrukwekkende eigendommen

Net als andere beroemdheden met tonnen contant geld en heel veel plaatsen om naartoe te gaan, bezit Jeff Probst op verschillende plaatsen onroerend goed. Zo heeft hij samen met zijn vrouw een herenhuis in Los Angeles. Het verblijf in het LA-gebied is ongeveer 8 000 vierkante voet en is blijkbaar behoorlijk luxe.

Het landhuis maakte vroeger deel uit van het landgoed van Gene Autry, maar Jeff kreeg het blijkbaar voor een koopje van $ 5 miljoen jaar geleden. Het is niet per se flitsend in vergelijking met de huizen van zijn buren, maar Jeff had genoeg ruimte om daar ooit de finale van 'Survivor' te houden, dus het is behoorlijk ruim.

Sinds de show naar Fiji is verhuisd, brengt Jeff daar duidelijk veel tijd door. Geen woord over of hij daar een huis heeft gekocht of huurt, maar het is duidelijk dat hij veel tijd besteedt aan brainstormen en werken aan de show vanuit zijn Fijische woonkamer.

Jeff heeft ook een bescheiden autocollectie

Hoewel hij niet rondrijdt in een privéjet in plaats van 90 minuten te rijden, a la Kylie Jenner, geeft Jeff wel een beetje uit aan zijn reizen. Maar lang niet op het punt om Lambos te bezitten.

In plaats daarvan begon Jeff met een paar bescheiden ritten -- een GMC Denali en later een Prius -- die hij vervolgens aan zijn klassieke collectie toevoegde. Na verloop van tijd werkte hij niet alleen aan de klassieke Corvette uit 1966 van zijn vader, maar hij schijnt ook een aantal andere voertuigen te hebben aangeschaft.

Natuurlijk lijkt geen van zijn bescheiden autoverzamelingen op te tellen tot $ 40 miljoen, en hoewel het redelijk is om aan te nemen dat Jeff een deel van zijn geld op de bank houdt, zijn er enkele andere manieren waarop hij het uitgeeft.

Jeff is ook een liefdadigheidsberoemdheid

Net als andere beroemdheden met een paar miljoen te verbranden, is Jeff Probst redelijk liefdadig met zijn verdiensten.

Hij heeft niet alleen organisaties gesteund zoals het St. Jude's Children's Research Hospital en een stichting voor pediatrische aids, maar Jeff heeft ook zijn eigen stichting opgericht.

Zijn organisatie, The Serpentine Project genaamd, helpt kansarme jongeren in pleegzorg om als volwassenen over te stappen naar de samenleving na het ouder worden uit het systeem.

Er zijn geen specifieke, onthullende cijfers over hoeveel geld Jeff in zijn liefdadigheidsactiviteiten steekt, en hij is duidelijk niet in een positie om de bedragen te doneren die meer welgestelde celebs kunnen. Maar hij doet zijn deel op andere manieren, zoals het inspireren van generaties mensen met zijn lange reeks 'Survivor'.'

Eén ding waar Jeff geen geld aan uitgeeft?

Hoewel de meeste beroemdheden de neiging hebben om uit te geven aan reizen als onderdeel van hun luxueuze levensstijl, lijkt dat het enige te zijn waar Jeff geen geld aan hoeft uit te geven.

Fans kunnen ervan uitgaan dat wanneer Jeff op locatie is voor 'Survivor', zijn reiskosten volledig worden betaald. Het maakt tenslotte deel uit van het optreden, zelfs als Jeff zijn vrije dagen mag doorbrengen met filmen, ontspannen aan het strand of rondvliegen in een helikopter.

Hij heeft ook veel avonturen kunnen beleven op het 'Survivor' dubbeltje, van het oprollen naar de set op motorfietsen tot het binnenvallen per helikopter.

Het is zeker een gecharmeerd leven, hoewel Jeffs huidige vermogen wel het harde werk van de afgelopen jaren weerspiegelt.

Aanbevolen: