Hoe Megan Thee Stallion haar waanzinnige nettowaarde echt uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hoe Megan Thee Stallion haar waanzinnige nettowaarde echt uitgeeft
Hoe Megan Thee Stallion haar waanzinnige nettowaarde echt uitgeeft
Anonim

Voor iedereen die wil doorbreken in de muziekbusiness, zijn er twee dingen die ze bovenal nodig hebben: talent en verkoopbaarheid. Gelukkig voor alle mensen die zichzelf beschouwen als fans van Megan Thee Stallion, waarvan er veel zijn, is het duidelijk dat ze beide eigenschappen in overvloed heeft. Megan staat tenslotte al lang bekend om haar vocale vaardigheden en het is ongelooflijk duidelijk dat ze opv alt in zowat elk publiek. Als gevolg van haar overduidelijke schoonheid werd Megan zelfs de eerste rapper op de cover van Sports Illustrated's Swimsuit Issue.

Als gevolg van het voor de hand liggende carrièremomentum dat Megan Thee Stallion heeft, wilden verschillende van de grootste sterren in de muziekbusiness met haar samenwerken. Megan heeft bijvoorbeeld samengewerkt met sterren als Beyoncé, BTS, Doja Cat, Nicki Minaj en met name Cardi B. Gezien alle muzieksterren die Megan hun goedkeuring hebben gegeven, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat ze al een fortuin heeft verdiend, ook al staat ze nog niet zo lang in de schijnwerpers. Volgens celebritynetworth.com is Megan op het moment van schrijven zelfs $ 8 miljoen waard, wat een voor de hand liggende vraag oproept: hoe besteedt ze haar ongelooflijke vermogen?

Megan Thee Stallion's rijke levensstijl omvat dure auto's en huizen

Als je de meeste beroemdheden zou vragen naar de roddelbladen en paparazzi, zouden ze een aantal extreem sterke dingen te zeggen hebben over de krachten die gewoonlijk hun privacy binnendringen. Natuurlijk zouden de meeste mensen niet willen dat willekeurige vreemden overal foto's van hen nemen in het openbaar, dus dat sentiment is heel herkenbaar. Aan de andere kant is het opmerkelijk dat zelfs als ze klagen dat ze privacy willen, de meeste sterren niet veel moeite doen om informatie over waar ze wonen buiten het internet om te houden.

Als het gaat om Megan Thee Stallion, is er vrijwel niets bekend over waar ze precies woont, hoeveel haar huis heeft gekost en hoe groot het is. De getalenteerde artiest heeft echter onthuld dat ze Texas naar huis belt. Bovendien heeft Megan Thee Stallion het publiek een zeer beperkt beeld gegeven van haar huis terwijl ze werd geïnterviewd tijdens quarantaine. Als gevolg hiervan is bekend dat Megans woning extreem hoge plafonds heeft en haar vrijwel zeker een flink bedrag heeft gekost.

In tegenstelling tot de details van haar huis, is er veel meer bekend over de autocollectie van Megan Thee Stallion. Megan heeft bijvoorbeeld duidelijk gemaakt dat ze de eigenaar is van een grijze Rolls Royce Dawn, een voertuig dat $ 350.000 kost, en dat geen rekening houdt met de kosten van het aanpassen van het voertuig. Gezien het feit dat foto's van Megan's Rolls Royce aangepaste velgen en bekleding tonen, is het duidelijk dat ze wat extra geld in haar voertuig heeft geïnvesteerd. Daarnaast is ook gemeld dat Megan een Mercedes Benz SLS AMG en een Lexus IS250 heeft.

Naast het huis en de auto's van Megan Thee Stallion, staat ze erom bekend dat ze geniet van verschillende andere dingen die veel geld kosten. Megan heeft bijvoorbeeld een geschiedenis van gezien worden met dure kleding en accessoires zoals Luis Vuitton-handtassen. Meer in het bijzonder lijkt Megan ervan te houden om regelmatig ongelooflijke sieraden te dragen. Zelfs in de veronderstelling dat Megan maar een klein deel van de sieraden bezit die ze in het openbaar heeft gedragen, en de rest in bruikleen heeft gegeven door ontwerpers, zou dat haar nog steeds veel geld hebben gekost.

Megan Thee Stallion is genereuzer dan de meeste sterren

Hoewel het duidelijk is dat ze de vruchten van haar werk heeft genoten, is het belangrijk om op te merken hoe genereus Megan Thee Stallion is geweest sinds ze voor het eerst roem en fortuin verdiende. Wat nog belangrijker is, in tegenstelling tot sommige sterren die op echt opzichtige manieren teruggeven, lijkt Megan's vrijgevigheid buitengewoon oprecht te zijn. Immers, in plaats van miljoenen te geven aan de nieuwste zaak die ieders aandacht heeft, heeft Megan haar geld gebruikt om langdurige problemen te bestrijden die te veel mensen negeren.

Van alle manieren die Megan Thee Stallion heeft teruggegeven, is de meest indrukwekkende haar beslissing om een keten van assistentiewoningen te openen in haar geboorteplaats, Houston, Texas. Volgens Megan zag ze haar oma voor haar overgrootmoeder zorgen toen beide vrouwen oud genoeg waren dat ze het rustig aan hadden moeten kunnen doen. Dat is wat Megan inspireerde om de bovengenoemde faciliteiten te openen.

Begin 2021 kondigde Megan aan dat zij en Fashion Nova Women on Top creëerden. Volgens Megan was het partnerschap "een nieuw initiatief voor empowerment van vrouwen dat in de loop van deze maand $ 1 miljoen aan beurzen en beurzen zal weggeven aan geweldige vrouwelijke ondernemers, vrouwelijke studenten, bedrijven die eigendom zijn van vrouwen en op vrouwen gerichte liefdadigheidsinstellingen." Megan lijkt ook erg trots te zijn dat ze persoonlijk een studiebeurs heeft opgezet voor BIPOC-vrouwen die hoger onderwijs volgen. Bovendien, toen een fan van haar stierf en hun vriend de rapper tagde in hun Twitter-bericht over het verlies, beloofde Megan de begrafenis te financieren.

Gebaseerd op alle bovengenoemde liefdadigheidsinspanningen van Megan Thee Stallion en degenen die hier niet genoeg ruimte hadden om hier op in te gaan, lijkt één ding duidelijk, ze is een heel goedhartig mens.

Aanbevolen: