Wat hadden Whoopi Goldberg en Joy Behar te zeggen over bevriend zijn met Donald Trump?

Inhoudsopgave:

Wat hadden Whoopi Goldberg en Joy Behar te zeggen over bevriend zijn met Donald Trump?
Wat hadden Whoopi Goldberg en Joy Behar te zeggen over bevriend zijn met Donald Trump?
Anonim

'The View' heeft altijd tot politieke controverse geleid, waarbij Whoopi Goldberg en Joy Behar politiek links vertegenwoordigden. Ze gaan zelfs zo ver dat ze mede-presentator Megan McCain zou pushen om de show volledig te verlaten. Het is niet verwonderlijk dat de show vaak commentaar heeft geleverd op de controversiële voormalige president Donald Trump, waarbij Whoopi Goldberg en Joy Behar vaak zijn oppositie vertegenwoordigden.

'The View' is meestal opgezet met de bedoeling om het politieke debat in evenwicht te brengen door co-hosts te casten die het grotere politieke spectrum vertegenwoordigen. Hoewel dit kan bijdragen aan goed afgeronde discussies, leidt het vaak tot botsingen tussen de grote persoonlijkheden in het panel.

'The View' en Donald Trump

Als onderdeel van het populaire segment, 'Hot Topics', vatte het panel de verschillende optredens van Donald Trump in de show samen, lang voordat zijn presidentiële campagne zelfs maar begon. Wat nieuwe kijkers misschien zal verrassen, waren de beelden van zowel Whoopi Goldberg als Joy Behar die hartelijk en zelfs vriendelijk waren met de zakenmagnaat.

Aan het einde van het clippakket ging de discussie natuurlijk over de geschiedenis van Whoopi Goldberg en Joy Behar met Donald Trump. Co-host Sunny Hostin vroeg het paar hoe ze dicht bij de beroemdheid leken, maar spreken zich nu consequent uit tegen hem en zijn politiek.

Donald Trump heeft de show verschillende keren bezocht, vaak voor zijn presidentiële run. Een van de bezoeken was zijn dochter Ivanka Trump. Dit bezoek produceerde de beruchte soundbite van de voormalige president die commentaar gaf op het uiterlijk van zijn dochter en aankondigde dat als Ivanka niet zijn dochter was: "Misschien zou ik met haar uitgaan." Fans van de show speculeren dat het de buitensporige en controversiële manier van Trump is die bijdraagt aan zijn frequente bezoeken aan de show. Hoewel dit de kijkcijfers kan verhogen, levert het ook een groot deel van de spijtige momenten op, hier gedeeld door zowel Joy Behar als Whoopi Goldberg.

Goldbergs geschiedenis met Trump

Whoopi Goldberg reageerde snel op de beweringen van Hostin die leken te suggereren dat zij en Trump een vriendelijke geschiedenis hadden. "De persoon die begon te rennen, is niet de persoon die ik kende", zei Whoopi Goldberg. Fans merken op dat er een duidelijke verschuiving was in de gevoelens van Whoopi Goldberg jegens Donald Trump toen hij begon te rennen voor kantoor.

De co-presentator heeft zich uitgesproken tegen de voormalige president, vooral als het gaat om zijn sociaal beleid. In het verleden had ze kritiek op zijn standpunt over de Black Lives Matter-beweging. Donald Trump is bekritiseerd vanwege zijn minachtende opmerkingen over meerdere minderheidsgroepen. En toen de BLM-protesten en de algehele beweging op zijn hoogtepunt waren in 2020, hekelde Donald Trump de demonstranten en nam de invalshoek aan dat ze gewelddadige agitatoren waren. Voorstanders van de beweging merkten op dat zijn opmerkingen over het politiegeweld dat de beweging aanwakkerde zeer beperkt waren, terwijl zijn afkeer van de demonstranten dat niet was.

Van kennissen tot critici

Fans van de show merken op dat Joy Behar zich vaak bij Whoopi Goldberg voegt bij het bespreken van politieke onderwerpen, vooral die rond de controversiële voormalige president. In 2019 werden Goldberg en Behar meerdere keren gecensureerd om de opmerkingen van de voormalige president over de toenmalige presidentskandidaat Joe Biden te bespreken.

Toen co-host Sunny Hostin Joy Behar vroeg naar haar relatie met Donald Trump, antwoordde Behar: "Ik was geen vrienden met hem, laat je niet meeslepen." Desondanks merkte Sunny Hostin op dat Joy Behar in het verleden zijn bruiloft had bijgewoond, dit leek haar eerdere opmerking teniet te doen.

"Ik ging naar zijn bruiloft omdat mijn manager met hem samenwerkte", drong Behar aan.

Hoewel de wereld van beroemdheden nogal klein kan zijn, toonde het clippakket verschillende gevallen waarin Joy Behar en Donald Trump heel vriendelijk leken. Joy Behar verdedigde op een gegeven moment de legitimiteit van het haar van de voormalige president en noemde hem zelfs een 'opstaande Amerikaan'. Hoewel deze gebeurtenissen plaatsvonden lang voordat hij president werd, zijn sommige fans sceptisch over Joy Behar's aandringen dat zij en Donald Trump nooit vrienden waren.

Behars laatste opmerkingen?

De co-presentator sprak zich onlangs uit met de bedoeling om de populaire show ergens in de nabije toekomst te verlaten. In 2020 zei Behar dat ze nog maar een paar jaar bij de show zou blijven, waardoor fans zich afvragen of 2022 haar laatste jaar op het programma zou zijn. Sindsdien heeft Joy Behar niet aangekondigd wanneer ze de show zou verlaten.

Tegen het einde van het segment, toen Sunny Hostin aan Joy Behar vroeg of ze nu (in 2019) bevriend zou zijn met president Trump, antwoordde de co-presentator: "Ik wil Poetin niet jaloers maken." Deze opmerking was duidelijk bedoeld om de nauwe relatie van de voormalige president met de Russische Vladimir Poetin te bekritiseren, ondanks de gedocumenteerde pogingen van het land om zich te bemoeien met de presidentsverkiezingen van 2016. Donald Trump was in het verleden een fervent verdediger van Poetin.

Fans van 'The View' weten dat het opnemen van controversiële figuren deel uitmaakt van wat de show maakt tot wat het is. Ondanks dit feit verraste het veel nieuwe kijkers om te zien hoe close Goldberg en Behar waren met Donald Trump, een man over wie ze zich in het verleden moedig hebben uitgesproken.

Aanbevolen: