Wil Jason Momoa zich nog steeds verzoenen met Lisa Bonet?

Inhoudsopgave:

Wil Jason Momoa zich nog steeds verzoenen met Lisa Bonet?
Wil Jason Momoa zich nog steeds verzoenen met Lisa Bonet?
Anonim

De breuk tussen Jason Momoa en Lisa Bonet kwam voor velen als een schok. Omdat ze hun liefde op het eerste gezicht-verhaal kennen, is het moeilijk voor fans om te accepteren dat ze "uit elkaar zijn gegroeid", zoals de Aquaman-ster op Instagram onthulde. Onlangs zijn de twee naar verluidt weer bij elkaar ingetrokken, wat de fans wat hoop gaf. Maar na het zien van een foto van Momoa die "gezellig wordt" met Kate Beckinsale tijdens de Oscars van 2022, begonnen fans te denken dat hij en Bonet echt voorbij zijn… Dit is wat er echt aan de hand is met hun relatie.

De reden achter de scheiding van Jason Momoa en Lisa Bonet

Op een Instagram-bericht schreef Momoa een gezamenlijke verklaring over hun scheiding, waarbij ze 'veranderingen' noemden als de belangrijkste reden voor hun splitsing."We hebben allemaal de druk en veranderingen van deze transformerende tijden gevoeld", zei het paar. "Er ontvouwt zich een revolutie ~ en ons gezin is geen uitzondering … voelen en groeien door de seismische verschuivingen die plaatsvinden. En dus ~ delen we ons familienieuws ~ Dat we uit elkaar gaan in het huwelijk." Ze voegden eraan toe dat de aankondiging niet bedoeld was om een hele media-razernij op gang te brengen, maar een belangrijk onderdeel is van hun voortgangsproces.

"We delen dit niet omdat we denken dat het nieuwswaardig is ~ Maar zodat ~ terwijl we door ons leven gaan, we dit met waardigheid en eerlijkheid kunnen doen," vervolgden ze. "De liefde tussen ons gaat door en evolueert op een manier waarop het gekend en beleefd wil worden. We bevrijden elkaar ~ om te zijn wie we leren te worden… Onze onwankelbare toewijding aan dit heilige leven en onze kinderen. Onze kinderen onderwijzen. Wat is mogelijk ~ Het gebed naleven. Moge liefde zegevieren ✨ J &L." Een maand voor de aankondiging vertelde Bonet ook over het ingaan van een nieuwe fase in haar leven. Tijdens een interview had actrice Marisa Tomei haar gevraagd of iets haar "roept".

Bonet antwoordde: "Zeker leren hoe ik authentiek mezelf kan zijn, leren nieuw te zijn en deze uitnodiging van het universum volgen om in deze rivier van onzekerheid te stappen. We hebben al dit extra lawaai geëlimineerd, en nu is het tijd om onze wortels dieper in onze eigen waarden te laten groeien." Een bron voegde er later aan toe dat het paar aanvankelijk "werkte omdat ze zo verschillend waren. Hij was joviaal, luidruchtig en het middelpunt van de aandacht, en Lisa was altijd koel, kalm en ingetogen." Ze zeiden echter: "Die energie begon echt wrijving te veroorzaken omdat ze een ander leven wilden leiden. Jason wilde veel meer reizen en avontuur beleven. Lisa, ze zou liever thuis lezen, poëzie schrijven en koken."

Jason Momoa zei dat hij niet meer bij Lisa Bonet was ingetrokken

Niet lang nadat ze hun splitsing hadden aangekondigd, beweerde een bron dat de twee weer bij elkaar introkken."Jason is ongeveer twee weken geleden weer bij Lisa ingetrokken en ze zijn weer heel erg bij elkaar", aldus de insider. "Ze hebben besloten om aan dingen te werken in plaats van de handdoek in de ring te gooien, omdat ze zoveel in elkaar hebben geïnvesteerd. Iedereen hoopt echt dat ze dit deze keer kunnen laten werken." Ze voegden eraan toe dat hun kinderen Lola Iolani, 14 en Nakoa-Wolf, 13 "duidelijk opgewonden" waren.

Op de rode loper van de Oscars sprak Momoa de claims aan en ontkende weer bij Bonet in te trekken. "We zijn niet meer samen, we zijn familie… we hebben samen twee prachtige kinderen", vertelde hij aan Access Hollywood. "We komen niet meer bij elkaar, we zijn voor altijd familie." Een bewijs daarvan is zijn aanwezigheid bij de première van The Batman om zijn stiefdochter Zoë Kravitz te steunen. "We zijn gewoon zo trots", zei Momoa destijds over Kravitz. "Lisa kon hier niet zijn, dus we vertegenwoordigen, mij en de baby's. We zijn erg opgewonden om hier gewoon te zijn… Het is nog steeds familie, weet je?"

The Game of Thrones-ster onderhoudt ook een hechte relatie met Bonet's ex-man Lenny Kravitz. Na het nieuws over de scheiding plaatste de zanger een foto van zichzelf op motorfietsen met Momoa. "Rijd of sterf", schreef hij bij het bijschrift. "Broers voor het leven." De acteur reageerde op de opmerkingen en zei: “Love u bro. Ohana voor het leven.” Zoë sprak ook haar liefde voor haar vaders uit. "Nou, is dit niet gewoon schattig," antwoordde ze op Momoa's opmerking. "Ik hou zoveel van jullie allebei. @prideofgypsies."

Zijn Jason Momoa en Kate Beckinsale aan het daten?

Fans waren er snel bij om aan te nemen dat Momoa met Beckinsale aan het daten is, omdat ze werden betrapt op "gezellig worden" op de afterparty van de Vanity Fair Oscars. Volgens een getuige stonden de twee "aan een bar te kletsen", en zagen eruit alsof ze een leuke tijd samen hadden.

"Ze hadden allebei een glimlach op hun gezicht en waren erg betrokken bij hun gesprek", zei de insider. Ze voegden eraan toe dat Momoa tussendoor ook rondhing met zijn stiefdochter, terwijl Beckinsale werd gezien in interactie met Rita Ora, Jessica Alba en Sienna Miller. Nou, dit ziet eruit als een verhaal in ontwikkeling…

Aanbevolen: