De waarheid over de relatie van Angus Cloud en Maude Apatow

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Angus Cloud en Maude Apatow
De waarheid over de relatie van Angus Cloud en Maude Apatow
Anonim

Euphoria-sterren Maude Apatow (de dochter van Hollywood-sterren Judd en Leslie Mann) en Angus Cloud-personages Lexi en Fezco of "Fexi" zijn geliefd bij kijkers. Fans kunnen geen genoeg krijgen van hun relatie op het scherm. Ze geloven zelfs dat Angus en Maude hun hechte vriendschap hebben veranderd in iets romantischers.

Maude en Angus zijn niet de enige sterren van Euphoria waarvan het gerucht gaat dat ze aan het daten zijn. Fans dachten ooit dat Jacob Elordi en Zendaya ook een stel waren, maar het werd tegendeel bewezen. Zendaya heeft toegegeven een relatie te hebben met haar Spider-Man co-ster Tom Holland. Het zou geen verrassing zijn als fans begonnen te denken dat Jacob en zijn co-ster Sydney Sweeney aan het daten waren vanwege hun personages op het scherm romantiek. Hoewel de reden misschien niet wordt gespeculeerd omdat Sydney haar relatie met Jonathon Davino heeft bevestigd. Tegenwoordig lijkt het erop dat Maude Apatow en Angus Cloud een relatie hebben en fans zijn er voor.

Fans waren dol op de ontwikkeling van Lexi en Fez op Euphoria

Maude Apatow's personage Lexi Howard werd een duidelijke favoriet voor fans in de eerste 4 afleveringen. Lexi hing rond met haar beste jeugdvriend Rue (gespeeld door Zendaya). Het is duidelijk dat Rue alleen aardig was tegen Lexi toen ze haar nodig had voor iets als drugstesten. Anders zou Rue niets om Lexi kunnen geven. Toch gaf Lexi Rue niet op en was er altijd om haar te helpen en hun vriendschap te herwinnen. Dit maakte Lexi gemakkelijk een van de meest herkenbare personages in de show. De rockvriendschap is tenminste alleen voor de show. Maude Apatow en Zendaya zijn eigenlijk vrienden buiten het scherm en hebben elkaars andere projecten buiten Euphoria alleen maar ondersteund.

Lexi werd nooit gewaardeerd maar ook niet slecht behandeld. Het veranderde echter allemaal toen Fezco, het personage van Angus Cloud, wat aandacht aan Lexi schonk. Evenzo werd Fezco (of Fez) voor Lexi ook een snelle favoriet bij de fans. Fans hoopten ook dat Lexi en Fez liefdesbelangen zouden worden. Fez is je cliché "bad boy" die een drugsdealer is, ook voor Lexi's vriend Rue. Fez blijkt een aardig en vertrouwend persoon te zijn en is Lexi's grootste steun voor haar schrijven. Fans kunnen als koppel geen genoeg krijgen van Fez en Lexi. De chemie tussen het ene scherm paar is onmiskenbaar. Dit heeft fans ervan overtuigd dat Maude en Angus hun personages romantiek op het scherm hebben gehaald, buiten het scherm.

Angus Cloud en Maude Apatow Fuel Dating-geruchten met intiem diner

Euphoria-fans zijn ervan overtuigd dat sterren Angus Cloud en Maude Apatow hun relatie van het scherm hebben gehaald. Ze zijn bij vele gelegenheden gezien terwijl ze samen tijd doorbrachten als ze niet op de set filmden. Waaronder gespot worden in New York City tijdens een intiem diner met vrienden. Angus plaatste zelfs een foto van hem met Maude tijdens het diner samen op Twitter, wat de datinggeruchten nog meer aanwakkerde.

Angus Cloud en Maude Apatow dragen bijpassende geruite kleding

Het intieme diner van Angus en Maude met vrienden maakte geen einde aan de datinggeruchten. Enkele dagen nadat de foto's uitkwamen, plaatsten Angus en Maude allebei foto's met elkaar in bijpassende geruite outfits tijdens New York Fashion Week. De kleding die Maude en Angus droegen is van de modeontwerper Thom Browne. Angus' look omvatte een geruite blazer met een bijpassende button-up, een slouched broek en zwarte veterlaarzen. Vervolgens gebruikte hij een hoofddoek en een bril. Maude droeg een getailleerde blazer met contrasterende patronen, een geplooide rok en een bijpassende panty. Daarna droeg ze een paar plateauzolen met veters en een geruite hondenportemonnee.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CaFdUsUl4tR/Hoewel ze misschien goed gekleed waren voor de modeshow, haalden de bijpassende looks van Maude Apatow en Angus Cloud de krantenkoppen. Ze stonden duidelijk in het middelpunt van de belangstelling tijdens de modeweek omdat ze niet alleen samen gingen, maar ook nog eens een tweeling waren. Dit leidde ertoe dat fans geloofden dat ze ofwel heel goede vrienden zijn of waarschijnlijker een stel. Noch Angus noch Maude zijn naar buiten gekomen om de lucht te klaren over waar hun relatie staat. In het verleden ging het gerucht dat Maude Apatow een relatie had met Lukas Gage. Helaas voor fans bleek dat gerucht slechts een gerucht te zijn en de twee zijn gewoon goede vrienden. Dus fans blijven hopen dat Maude en Angus Cloud hun relatie in de nabije toekomst zullen bevestigen. Tot die tijd kunnen we hun relatie zien via hun personages Lexi en Fez op Euphoria.[/EMBED_INSTA]

Aanbevolen: