Angus Cloud en Javon W alton waren diepbedroefd aan het einde van 'Euphoria' seizoen 2

Inhoudsopgave:

Angus Cloud en Javon W alton waren diepbedroefd aan het einde van 'Euphoria' seizoen 2
Angus Cloud en Javon W alton waren diepbedroefd aan het einde van 'Euphoria' seizoen 2
Anonim

Het is best verbazingwekkend dat Angus Cloud zo'n belangrijke rol op HBO's Euphoria heeft gekregen zonder enige acteerervaring. Hoewel Sydney Sweeney misschien de doorbraakster is en Zendaya de beroemdste acteur van de show, lijdt het geen twijfel dat mensen verliefd worden op Angus 'Fezco. Dit is misschien een van de redenen waarom Euphoria-bedenker Sam Levinson besloot het originele einde niet te veranderen in het tweede seizoen.

In een interview met Vulture onthulde Javon W alton (die Ashtray speelde) dat het oorspronkelijk niet zijn personage was dat verondersteld werd te sterven. In plaats daarvan was het Fezco. Maar dit was iets dat Sam op het laatste moment veranderde. De resultaten waren een absoluut bloedstollende finale. Of je nu een van de critici bent die gelooft dat Ashtray en Fezco beter verdienden vanuit het oogpunt van schrijven, er is gewoon geen argument dat het optreden van Angus toen hij zag hoe zijn broer weggeblazen werd, hartverscheurend was. Dit is wat zowel Angus als Javon echt dachten over het tragische moment…

Hoe voelden Angus Cloud en Javon W alton de dood van Ashtray?

Javon W alton vertelde Vulture dat hij er pas achter kwam dat hij degene zou zijn die stierf een dag voordat ze zijn laatste scène opnamen. Hoewel Angus Cloud blij moet zijn geweest dat hij nog steeds een baan had in de succesvolle HBO-show (die een verrassend oorsprongsverhaal heeft), was hij diepbedroefd dat hij zijn tegenspeler verloor.

"[Javon en ik] hadden zoiets van, verdomme, bro, ik denk dat dit het is, weet je? Het is gewoon jammer dat hij niet in de show kan zijn … hoewel het moest gebeuren voor de dramatiek ', zei Angus in zijn eigen interview met Vulture."Het waren een paar trieste dagen voor mij. Ik was helemaal in de war en als de camera stopt met rollen, heb je nog steeds dit zware gewicht op je schouders. Het was emotioneel. Ik huilde en zo."

Volgens Javon was het onvermijdelijk dat Ashtray deed wat hij deed. Als het echt wordt, is hij er uiteindelijk om zijn broer te beschermen. Bovendien zou hij er in principe alles aan doen om te voorkomen dat hij naar een pleeggezin gaat.

Hoe filmden Angus Cloud en Javon W alton de dood van Ashtray?

Natuurlijk eiste het hele proces van het filmen van de bloedige en gewelddadige schietpartij een grote tol van beide acteurs.

"We waren al drie dagen aan het fotograferen", zei Javon tegen Vulture. "Ik heb van vrijwel elke scène een flink aantal opnames gemaakt, omdat ze elk camerastandpunt moeten hebben. Het is een donker personage, dus ik moet echt even de tijd nemen en in die gemoedstoestand gaan dat ik Ashtray ben. Als het zover is naar de emotionele scènes, daar moet ik me gewoon voor laten gaan."

Angus, aan de andere kant, zweefde in en uit de zone terwijl hij zijn absoluut emotioneel uitputtende optreden gaf om te zien hoe zijn broer op het scherm werd vermoord.

Ashtray is de geadopteerde broer van Fezco. Hoewel ze geen biologische broers in de show zijn, gedragen ze zich alsof ze dat wel zijn.

"Je moet werken met de stemming, de zwaartekracht en de energie van de kamer, maar ik had absoluut de hulp van Sam [Levinson] nodig om op het punt te komen waarop ik echt aan het huilen was", zei Angus over zijn optreden in de brute scene. "Wat hij tegen me zei, sneed gewoon diep. Het bracht veel van alles naar voren wat ik heb meegemaakt. Ik weet niet hoe hij wist hoe hij mijn knoppen zo moest aanraken. Zonder hem zou het meer zijn geweest moeilijk."

Angus is wat stil geweest over de uitdagingen die hij in zijn leven heeft gehad voordat hij in Euphoria werd gecast, maar hij deelde wel wat Sam tegen hem zei om hem voldoende emotioneel te maken om de sterfscène van Ashtray te filmen.

"Om eerlijk te zijn, het was een compliment. Weet je hoe de meeste complimenten zijn, 'Mooie trui', of gewoon oppervlakkig? Hij vertelde me net: 'Bro, je bent hier. Jij 'doen goed werk.' En aangezien hij veel van de persoonlijke dingen weet waarmee ik te maken heb gehad, zei hij gewoon: 'Je weet hoe gemakkelijk het voor je zou zijn om hier niet te zijn. Maar je bent hier en je doet het..' Je krijgt niet vaak een echt, dieper dan oppervlakkig compliment over je leven."

Is de asbak echt gestorven in de finale van Euphoria seizoen 2?

Er is veel gespeculeerd dat Ashtray niet echt dood is. Ze lieten zijn lichaam immers niet zien na de shoot-out. Er werd echter sterk gesuggereerd dat zijn leven verloren was. Maar in zijn interview met Vulture hintte Javon op de mogelijkheid om meer van zijn karakter te zien in het volgende seizoen…

"Er is zeker een kans dat Ashtray terugkomt, want als er iemand is die een kogel kan overleven, is het Ashtray wel. Mensen hebben heel coole theorieën gehad over wat er gebeurt, zoals hoe Faye het glas laat vallen en het zit allemaal in haar hoofd en [de shoot-out] gebeurt eigenlijk niet. We zullen gewoon moeten wachten om erachter te komen voor seizoen drie."

Aanbevolen: