Was Jennifer Lawrence bedreigd met ontslag tenzij ze gewicht verloor?

Inhoudsopgave:

Was Jennifer Lawrence bedreigd met ontslag tenzij ze gewicht verloor?
Was Jennifer Lawrence bedreigd met ontslag tenzij ze gewicht verloor?
Anonim

Jennifer Lawrence is een van Hollywoods meest populaire en succesvolle actrices. De actrice nam een paar jaar een pauze van de filmindustrie voordat ze terugkeerde voor Netflix's Don't Look Up in 2021, en heeft genoten van een carrière waar veel andere aspirant-acteurs alleen maar van kunnen dromen.

Na de geboorte van haar eerste baby in 2022, is Jennifer nooit bang geweest om openhartig te spreken in interviews en op te komen voor zichzelf en andere vrouwen in Hollywood. De Silver Linings Playbook-actrice heeft zich uitgesproken over genderongelijkheid in de entertainmentindustrie en de wereldwijde MeToo-beweging.

Als ze terugkijkt op haar vroege jaren als actrice, deed Jennifer een onthulling over de onrealistische normen van schoonheid waaraan vrouwen in Hollywood worden gehouden.

Lees verder om erachter te komen welk vreselijk advies Jennifer Lawrence kreeg als jonge actrice, en waar ze staat om andere mensen te beoordelen op hoe ze eruitzien.

Het advies dat Jennifer Lawrence kreeg toen ze voor het eerst ging acteren

Toen Jennifer Lawrence voor het eerst begon met acteren, kreeg ze een advies dat haar bij bleef. Helaas bleef het bij haar om de verkeerde redenen.

In een interview uit 2013 geciteerd door People, onthulde Jennifer dat haar werd verteld dat ze ontslagen zou worden als ze niet een bepaald gewicht zou verliezen.

Hoewel het advies als jonge actrice misschien indruk op haar heeft gemaakt, heeft ze nu genoeg zelfvertrouwen om voor zichzelf op te komen als iemand probeert te insinueren dat ze moet afvallen om succesvol te blijven in Hollywood.

"Als iemand zelfs maar het woord 'dieet' probeert te fluisteren, zeg ik: 'Je kunt zelf gaan f–––'", bekende ze in een ander interview in 2013 met Barbara W alters.

Mensen meldt dat Jennifer in het interview de Hollywood-mindset met betrekking tot schoonheidsnormen in twijfel trok, waarbij ze duidelijk maakte dat ze vindt dat het uiterlijk van mensen niet ter discussie mag staan.

"Ik vind gewoon dat het illegaal zou moeten zijn om iemand dik te noemen op tv", zei ze, verwijzend naar de tv-show Fashion Police, waarin wijlen Joan Rivers, Kelly Osbourne, Giuliana Rancic en George Kotsiopoulos (voor de eerste vijf seizoenen) zou commentaar geven op de mode-keuzes van Hollywood-sterren.

"Waarom is het grappig om mensen te vernederen?" Jennifer vroeg en voegde eraan toe: "Ik denk dat de media verantwoordelijkheid moeten nemen voor het effect dat het heeft op onze jongere generatie, op deze meisjes die naar deze televisieprogramma's kijken en leren hoe ze moeten praten en hoe ze cool moeten zijn. Dus ineens grappig zijn is lachen met een meisje dat een lelijke jurk draagt.'

Gezien de manier waarop Hollywood en de media van de wereld commentaar leveren op het lichaam van vrouwen, is het geen wonder dat Jennifer ervoor heeft gekozen om haar zwangerschap privé te houden.

Jennifer Lawrence moest ook aankomen voor een filmrol

Hoewel Jennifer Lawrence de druk om af te vallen voor rollen niet lijkt te hebben geaccepteerd, is ze uiteindelijk een paar kilo aangekomen voor een van haar meest opvallende films.

In 2012 speelde Jennifer in The Silver Linings Playbook tegenover Bradley Cooper en Robert De Niro. Op verzoek van regisseur David O. Russell werd Jennifer uiteindelijk zwaarder voor de rol van Tiffany, een vrouw die drie jaar voor de gebeurtenissen in de film haar man verloor.

The Ultimate Rabbit meldt dat Jennifer onthulde dat ze blij was om zwaarder te worden voor het personage, omdat het een zeldzame kans was die acteurs 'nooit overkomt'.

Het advies dat Jennifer Lawrence aan boord nam

Jennifer Lawrence is vandaag onvermurwbaar dat ze haar uiterlijk niet drastisch hoeft te veranderen om te slagen in Hollywood. Ze heeft dat advies, dat haar vroeg in haar carrière werd gegeven, misschien niet ter harte genomen, maar ze heeft dierbaar ander advies gekregen vanuit verschillende punten in haar carrière.

Een van de meest opvallende voorbeelden is de begeleiding die Oprah Winfrey haar gaf.

In 2017 ging Jennifer met Oprah zitten voor een interview voor de Hollywood Reporter. Ze onthulde aan Oprah terwijl de mediamagnaat haar interviewde dat Oprah zelf Jennifer het beste advies had gegeven dat ze ooit had gehoord.

“Het was waarschijnlijk door jou, je zei het gewoon binnensmonds,” vertelde Jennifer aan Oprah. "Je was aan het praten en toen zei je binnensmonds: 'Je moet iemand leren hoe hij je moet behandelen.'"

Toen voegde Jennifer eraan toe: "Dat is het slimste wat ik ooit heb gehoord."

In hetzelfde interview met Oprah onthulde Jennifer wat haar favoriete quote zou zijn (en wat ze graag op haar grafsteen zou willen zien).

“Mijn favoriete citaat dat op mijn grafsteen staat, en ik heb dit zelf geschreven, waarschijnlijk stoned, is: “Ik had het absoluut niet moeten doen, maar ik heb er vrede mee dat ik weet dat ik het niet kon.”

Op de vraag welke les ze het langst heeft geleerd, antwoordde Jennifer: Ik ben nog steeds aan het leren om het rustiger aan te doen. Mijn gedachten zijn zo gigantisch. Ik ga van een klein idee naar 40 jaar vanaf nu, en ik overdenk alles, en er wordt niets gedaan.”

Ze voegde er toen aan toe: Je zorgen maken doet niets. Dus leven in het moment en alles stap voor stap doen is iets wat ik niet onder de knie heb. Ik ben er nog steeds mee bezig.”

Aanbevolen: