Zijn Leonardo DiCaprio en Jonah Hill vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Leonardo DiCaprio en Jonah Hill vrienden?
Zijn Leonardo DiCaprio en Jonah Hill vrienden?
Anonim

Leonardo DiCaprio en Jonah Hill bewijzen dat tegenpolen elkaar aantrekken. Hun chemie op het scherm als co-sterren is onmiskenbaar, bewezen door hun dynamische optredens in The Wolf Of Wall Street. Buiten het scherm lijken Leo en Jonah een van de puurste vriendschappen te hebben, waarschijnlijk in de geschiedenis van vriendschappen. Of het nu gaat om grappen maken, grappen maken of gewoon loopbaanadvies uitwisselen.

Leo is een lange tijd playboy/partyboy, bekend om zijn spraakmakende relaties (meestal met modellen) en indrukwekkende bekroonde acteerprestaties. Jonah is een komische legende van zijn generatie, die zijn start begon in het tijdperk van 2000 met meerdere hoofdrollen in Judd Apatow en Adam McKay blockbuster-films, en vervolgens meer diverse acteerrollen op zich nam - Moneyball, Cyrus, Maniac en The Wolf of Wall Street. Bovendien had hij zijn regiedebuut met zijn film Mid90's. DiCaprio en Hill hebben totaal verschillende achtergronden en beginnen aan hun acteercarrière, maar beide delen een diepe passie voor cinema en het ambacht van acteren, wat de band is die deze bromance bij elkaar houdt.

6 De vriendschap tussen Leonardo DiCaprio en Jonah Hill begint

Het is onduidelijk wat het exacte begin is van de vriendschap van het paar, maar ze begonnen allebei de krantenkoppen te halen in 2012. Leo en Jonah speelden allebei in Django Unchained, waar Jonah oorspronkelijk mee stopte vanwege planningsconflicten, maar ze voegden zich weer bij de cast op een latere datum. Datzelfde jaar werden Leo en Jonah feestend afgebeeld op een luxe jacht in Australië. (Misschien als voorbereiding op hun harde feestende rol in The Wolf of Wall Street?) Hun vriendschap werd een publieke zaak en betrad het bromancegebied tijdens het filmen en promoten van The Wolf of Wall Street.

5 Leonardo DiCaprio en Jonah Hill's onvergetelijke tijd tijdens het filmen van 'The Wolf Of Wallstreet'

Leo schittert niet alleen als Jordan Belfort in The Wolf of Wall Street, hij is ook een van de producenten van de film en hij was vanaf het begin jaren voor de release nauw betrokken bij de film. (Leo versloeg Brad Pitt in een biedingsoorlog om de rechten op de memoires van Belfort in 2007.) Via Leo kreeg Jonah de rol als Donnie Azoff. Leo herinnert zich dat het paar samen in Mexico was, waar Jonah voor het eerst het script las, verliefd werd op het project en vastbesloten was om Azoff te spelen. "Ik belde onmiddellijk Marty en zei dat er een acteur is die echt voelt alsof hij de persoon voor de baan is. En ik denk dat Marty hem een week later ontmoette en ik hoorde dat het een van de beste ontmoetingen was die hij ooit had gehad met een acteur, en huurde hem ter plekke in." De twee acteurs hebben letterlijk bloed, zweet en mogelijk tranen in de film gestopt, omdat ze diep gepassioneerd waren over de film. Jonah ging naar het ziekenhuis voor het snuiven van teveel vitamine B vermomd als cocaïne, Leo kreeg voedselvergiftiging na het eten van 70 stuks rauwe sushi voor een scène, en Jonah werd in het gezicht geslagen door acteur Jon Bernthal. Ook al klinkt het heftig, Jonah heeft een andere kijk op zijn arbeidsethos. "Ik neem mijn werk serieus. Maar we zouden plezier moeten hebben, en als we dat niet zijn, voelen we ons gewoon ellendig om een of andere valse artistieke pretentieuze reden."

4 Leonardo DiCaprio en Jonah Hill zijn cinefielen in hart en nieren

Beide acteurs zijn hartstochtelijk uitgesproken over de filmindustrie en iconische Hollywood-figuren zoals Martin Scorsese, Robert DiNero en Al Pacino. “Ik groeide op als fan van de Gouden Eeuw van de cinema, die voor mij en al mijn vrienden de jaren 70 waren… We hebben enkele van de meest memorabele films en uitvoeringen aller tijden te zien gekregen… En voor mij de beste film partnerschap misschien van alle tijden, en zeker van die tijd, waren De Niro en Scorsese. In veel opzichten maakten ze deel uit van mijn opvoeding en mijn jeugd, voor zover ze een fan van cinema waren, "vertelde Leo aan The Hollywood Reporter. Jonah's vastberadenheid om in The Wolf Of Wall Street te spelen werd ook gedreven door zijn enorme waardering en fandom voor Martin Scorsese, die de legendarische filmmaker vaak prees als zijn held. Ongetwijfeld was het Jonah's breakout-optreden in The Wolf Of Wall Street dat de loop van zijn carrière veranderde. Leo en Jonah blijven de ouderdom trotseren en zeggen "don't meet your heroes", aangezien beide acteurs een hechte relatie aangingen met hun idool Scorsese. Leo speelde in vijf Scorsese-films, zijn zesde Killers Of The Flower Moon staat gepland voor een release in 2022. Scorsese zal Jonah ook opnieuw regisseren in een biopic over de legendarische Grateful Dead-zanger Jerry Garcia.

3 De perfecte balans tussen komedie en drama

Jonah Hill en Leonardo DiCaprio in 2014
Jonah Hill en Leonardo DiCaprio in 2014

Leo is geen acteur die typisch wordt geassocieerd met het genre van komedie, en Jonah werd (in het verleden) niet altijd geassocieerd met dramatisch acteren. Maar sinds hun professionele relatie en hechte vriendschap buiten beeld, hebben deze twee elkaars creativiteit als acteurs gestimuleerd. Jonah sprak in 2014 met Ellen Degeneres over Leo's komische kant, en hoe Jonah Leo aanmoedigde om zich bij hem aan te sluiten tijdens zijn beruchte SNL-openingsmonoloog waarin de twee "die" beroemde Titanic-scène opnieuw creëerden.

2 Leonardo DiCaprio en Jonah Hill maken grappen met vrienden

Wie wist dat Leo zo'n grappenmaker was? Zijn BFF Jonah deed dat wel. In een van de meest oprechte uitingen van bromance pranking, deed Leo ooit alsof hij een fan was die op straat naar Jonah rende. Jonah had eerst geen idee dat het zijn vriend Leo was die afzag van een mobiele telefoon in zijn telefoon. De twee hielden toen een lange omhelzing vast. Tijdens de recente promotie voor Don't Look Up verraste Jonah zijn castleden met een scheetmachine… halverwege het interview. De clip werd gedeeld op Jonah's Instagram, waarbij Leo meteen lachte en zei: Ik wist dat dit ging gebeuren. Ik hoorde hier gisteravond over. Jona heeft een scheetmachine.” Jongens zullen jongens zijn.

1 Collega's en beste vrienden voor altijd

Jonah Hill en Leonardo DiCaprio op het scherm
Jonah Hill en Leonardo DiCaprio op het scherm

Als er enige twijfel was of Leo en Jonah vrienden zijn buiten de camera, wees gerust, ze lijken erg op elkaar. Don't Look Up is hun eerste reünie op het scherm sinds The Wolf Of Wall Street, maar de twee blijven elkaar prijzen en bespreken publiekelijk hun liefde voor samenwerken. Tijdens een besloten wereldwijde vertoning van de film werd Leo door WION gevraagd naar de samenwerking met Jonah. "Kijk, ik begin gewoon vanuit de poort en zeg dat hij een absoluut genie is, deze jonge man, deze vriend van mij. Zijn vermogen om te improviseren en de controle over een scène te krijgen en het verhaal in de meest verbazingwekkende, kleurrijke manieren is een lust voor het oog … Hij is absoluut een genie. Ik werk graag met hem aan nog honderd films." Jonah beantwoordde het compliment en zei het volgende over Leo als vriend en co-ster: "Zoals, ik heb nu met vrijwel alle beste acteurs ter wereld gewerkt, van wie velen nu hier zijn. En er is Ik ben geen loyale vriend meer geweest of wat dan ook dat ik ooit heb gemaakt in de showbusiness, en afgezien daarvan, leg al die gevoelens opzij… wat hij doet, echt - geen gebrek aan respect voor wie dan ook, niets wat ik ooit zo heb gezien." We hopen dat de twee samen in nog 100 films zullen schitteren.

Aanbevolen: