Hoeveel ouder is de cast van 'Stranger Things' vandaag?

Inhoudsopgave:

Hoeveel ouder is de cast van 'Stranger Things' vandaag?
Hoeveel ouder is de cast van 'Stranger Things' vandaag?
Anonim

Sinds de Netflix-sci-fi horrordrama Stranger Things in de zomer van 2016 in première ging, is het een van de grootste hits van het streamingplatform. Fans over de hele wereld kunnen momenteel niet wachten tot seizoen vier van de show in mei in première gaat.

Vandaag bekijken we hoe oud de jongere castleden van de show zijn in 2022. Terwijl ze nog maar kinderen waren toen de show zes jaar geleden in première ging, zijn ze vandaag jonge volwassenen en volwassenen die naast Stranger Things aan tal van projecten hebben gewerkt.

10 Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt, is 19 jaar oud

De lijst wordt afgetrapt door Finn Wolfhard die Mike Wheeler speelt in de Netflix-hit. De acteur werd geboren op 23 december 2002 in Vancouver, British Columbia, Canada en is momenteel 19 jaar oud. Naast Stranger Things werkte de acteur ook aan projecten als It and It: Chapter Two, The Goldfinch, The Addams Family en Ghostbusters: Afterlife.

9 Millie Bobby Brown, die Elf/Jane Hopper speelt, is 18 jaar oud

De volgende is Millie Bobby Brown die Eleven speelt in de sci-fi horror-dramashow Stranger Things. De actrice werd geboren op 19 februari 2004 in Marbella, Spanje - en ze is momenteel 18 jaar oud. Afgezien van de Netflix-hit, speelde Millie Bobby Brown in projecten als Godzilla: King of the Monsters, Godzilla vs. Kong en Enola Holmes.

8 Gaten Matarazzo, die Dustin Henderson speelt, is 19 jaar oud

Laten we verder gaan met Gaten Matarazzo die Dustin Henderson speelt in Stranger Things. De acteur werd geboren op 8 september 2002 in Connecticut en is momenteel 19 jaar oud.

Naast de populaire Netflix-sci-fi-show, heeft Gaten Matarazzo ook gewerkt aan projecten als Ridiculousness, The Blacklist en Prank Encounters.

7 Caleb McLaughlin, die Lucas Sinclair speelt, is 20 jaar oud

Caleb McLaughlin die Lucas Sinclair speelt in de Netflix-hit is de volgende. De acteur werd geboren op 13 oktober 2001 in New York City, New York - en hij is momenteel 20 jaar oud. Naast Stranger Things heeft Caleb McLaughlin ook gewerkt aan projecten zoals Concrete Cowboy, The New Edition Story, Blue Bloods en Shades of Blue.

6 Natalia Dyer, die Nancy Wheeler speelt, is 27 jaar oud

De volgende op de lijst is Natalia Dyer die Nancy Wheeler speelt in de sci-fi Netflix-show. De actrice werd geboren op 13 januari 1995 in Nashville, Tennessee - en ze is momenteel 27 jaar oud. Naast de rol staat Natalia Dyer ook bekend om haar hoofdrol in projecten als Hannah Montana: The Movie, The Greening of Whitney Brown, I Believe in Unicorns en Velvet Buzzsaw.

5 Charlie Heaton, die Jonathan Byers speelt, is 28 jaar oud

Laten we verder gaan met Charlie Heaton die Jonathan Byers speelt in Stranger Things. De acteur werd geboren op 6 februari 1994 in Leeds, West Yorkshire, Engeland - en op het moment van schrijven is hij 28 jaar oud. Afgezien van de beroemde Netflix-show, heeft de acteur ook gewerkt aan projecten als Casu alty, Shut In, As You Are en The New Mutants.

4 Noah Schnapp, die Will Byers speelt, is 17 jaar oud

Noah Schnapp, die Will Byers speelt in Stranger Things, is de volgende. De acteur werd geboren op 3 oktober 2004 in New York City, New York - en hij is momenteel 17 jaar oud.

Naast de Netflix-hit werkte Noah Schnapp ook aan projecten als Bridge of Spies, The Peanuts Movie, Waiting for Anya en Hubie Halloween.

3 Sadie Sink, die Max Mayfield speelt, wordt 20 in april 2022

De volgende op de lijst is Sadie Sink die Max Mayfield speelt in de populaire sci-fi-show. De actrice werd geboren op 16 april 2002 in Brenham, Texas - en op het moment van schrijven is ze 19 jaar oud. Naast Stranger Things staat Sadie Sink ook bekend om zijn rol in projecten als Eli, Fear Street Part Two: 1978, Fear Street Part Three: 1666 en All Too Well: The Short Film.

2 Joe Keery, die Steve Harrington speelt, wordt 30 in april 2022

Joe Keery in Stranger Things
Joe Keery in Stranger Things

Laten we verder gaan met Joe Keery die Steve Harrington speelt in Stranger Things. De acteur werd geboren op 24 april 1992 in Newburyport, Massachusetts - en hij is momenteel 29 jaar oud. Naast de Netflix-show werkte Joe Keery ook aan projecten als Spree, Free Guy, After Everything en No Activity.

1 Maya Hawke, die Robin Buckley speelt, is 23 (wordt 24 in juli)

En tot slot, het afronden van de lijst is Maya Hawke die Robin Buckley speelt in de Netflix-sci-fi-show. De actrice werd geboren op 8 juli 1998 in New York City, New York - en ze is momenteel 23 jaar oud. Naast deze rol staat Maya Hawke ook bekend om haar hoofdrol in projecten als Little Women, Once Upon a Time in Hollywood, Fear Street Part One: 1994 en The Good Lord Bird.

Aanbevolen: