Leighton Meester onthulde terloops dit gekke feit over 'The Weekend Away

Inhoudsopgave:

Leighton Meester onthulde terloops dit gekke feit over 'The Weekend Away
Leighton Meester onthulde terloops dit gekke feit over 'The Weekend Away
Anonim

Leighton Meester heeft zeker een lange weg afgelegd sinds haar tijd in het populaire tienerdrama Gossip Girl. Sinds de show eindigde, is de actrice duidelijk verder gegaan met het spelen van Blair Waldorf. In feite ging ze door met het maken van verschillende films, waaronder de romantische komedie Life Partners met echtgenoot Adam Brody (de twee ontmoetten elkaar tijdens het werken aan een andere film en trouwden in 2014). Tegelijkertijd maakte Meester haar Broadway-debuut in de revival van John Steinbeck's Of Mice and Men.

Enkele jaren later speelde Meester in haar eerste originele Netflix-film, de misdaadthriller The Weekend Away. In de film speelt de actrice een vrouw genaamd Beth die besluit om met haar beste vriendin (Cristina Wolfe) op reis te gaan naar Kroatië. Het gaat van kwaad tot erger wanneer Beths beste vriend vermist wordt. En terwijl het personage van Meester haar onschuld probeert te bewijzen, ontdekt ze uiteindelijk een schokkend geheim.

Leighton Meester deed de film omdat ze zich gedeeltelijk kon verhouden tot het personage

The Weekend Away is gebaseerd op een roman met dezelfde naam van Sarah Alderson en vanaf het begin wilde de auteur een verhaal afleveren dat lezers niet tot het einde zouden willen neerleggen. "Ik wil mensen escapisme geven", legde ze ooit uit in een interview. “Ik wil dat ze genieten van de reis. Ik wil dat het een erg vermakelijke avond wordt."

Hetzelfde kan gezegd worden van het scenario van de film. Toen Meester het eenmaal te pakken had, vond de actrice het een pageturner. Tegelijkertijd, omdat ze zelf net een baby had gekregen, kon ze zich verhouden tot Beth, een alleenstaande moeder met een kind van 10 maanden oud. "Toen ik het script in eerste instantie kreeg, dacht ik: 'Dit is een 35-jarige vrouw met een baby van 10 maanden'", herinnert de actrice zich."Ik dacht: 'Dat ben ik precies op dit moment."

Tegelijkertijd gaf het werken aan de film de actrice de kans om er even tussenuit te gaan met haar baby, aangezien de film echt in Kroatië is opgenomen. "Buiten het scherm zal ik zeggen dat het de beste plek was om een nieuwe baby te krijgen", verklaarde Meester zelfs. "Ik was niet alleen in Kroatië, maar mensen waren erg voorstander van het hebben van mijn baby in de buurt, pompen en voelen zich moeder- en gezinsvriendelijk en meelevend voor die tijd in mijn leven.

Dat gezegd hebbende, de film kwam met zijn eigen bitterzoete afweging, aangezien Meester apart moest zijn van haar oudste dochter en echtgenoot. "Dat was verreweg het langste dat ik ooit zonder mijn dochter ben geweest, maar ik kon niet van mijn zoon worden gescheiden omdat hij borstvoeding gaf", vertelde de actrice aan Elle. Uiteindelijk maakte de actrice gebruik van haar eigen situatie om te begrijpen wat haar personage meer doormaakte.

"Het andere deel waar ik een echte band mee had, was duizenden kilometers verwijderd zijn van je kind en me machteloos en niet helemaal stabiel voelen", legde Meester uit. "Zoals, 'Nou, ik kan in ieder geval 's nachts naar mijn familie gaan.' Je zit vast en het is eng."

Gelukkig voor Meester was dit slechts een film en werd de actrice uiteindelijk herenigd met haar dochter. Later voegde ze eraan toe: "De hereniging was de hemel."

Hier is de gekke openbaring die Leighton Meester maakte over 'The Weekend Away'

Filmproducties benaderen opnames doorgaans met efficiëntie in het achterhoofd. In sommige gevallen kan dat betekenen dat je op locatie moet gaan en alle scènes moet filmen voordat je ergens anders heen gaat. Andere films kunnen ook de voorkeur geven aan het opnemen van de film in de volgorde waarin deze is geschreven. Dit is iets waar filmmakers vooral rekening mee zouden houden als er kinderen op de set zijn, zodat ze niet in de war raken.

Aan de andere kant kunnen sommige filmproducties de voorkeur geven aan een geheel andere aanpak. In het geval van The Weekend Away onthulde Meester dat ze ervoor kozen om in omgekeerde volgorde te filmen, waarbij de "emotioneel uitdagende" scènes eerst werden gefilmd. Voor de actrice was het resultaat op zijn zachtst gezegd 'interessant'.

“Het was … interessant om achteruit te schieten”, merkte Meester ooit op. "Vooral de ondervragingsscènes waarin ik vecht om te zeggen 'ik ben beschuldigd van iets wat ik niet heb gedaan' of, 'ik weet het niet zeker, maar ik ben er vrij zeker van dat ik het niet heb gedaan."

Tegelijkertijd gaf de actrice ook toe dat ze later besefte dat de aanpak beter in haar voordeel werkte, omdat ze later wat meer kon ontspannen. “Het was echt een enorme zegen (om achteruit te schieten) omdat ik het uit de weg moest ruimen. Ik moet wat meer een luchtige tijd hebben, legde ze uit.

Op dit moment is het onduidelijk of Meester binnenkort weer een Netflix-film gaat maken. Ondertussen lijkt het erop dat de periode van de actrice in How I Met Your Father voorbij is, hoewel er geldige redenen kunnen zijn om haar terug te brengen als Meredith.

Aanbevolen: