Teresa Giudice onthulde dit schokkende detail over haar aanstaande bruiloft

Inhoudsopgave:

Teresa Giudice onthulde dit schokkende detail over haar aanstaande bruiloft
Teresa Giudice onthulde dit schokkende detail over haar aanstaande bruiloft
Anonim

Teresa Giudice staat in de schijnwerpers sinds de première van Real Housewives of New Jersey in 2009. Ze werd al snel een favoriet bij de fans en staat bekend om haar loyaliteit aan haar familie. Gedurende de show hebben fans haar door ups en downs zien gaan met haar broer Joe Gorga en schoonzus Melissa Gorga, die ook haar cast-mate is.

Na haar scheiding van Joe Giudice, met wie ze jaren samen was, heeft ze eindelijk weer liefde gevonden. Haar huwelijk met verloofde Luis vindt deze zomer plaats. Teresa liet een groot detail vallen over haar aanstaande huwelijk. Lees verder om erachter te komen wat ze heeft onthuld.

Teresa Giudice's drama met haar familie

Teresa is een OG-huisvrouw van Real Housewives of New Jersey, ze is nog steeds in de show en wordt gezien als een van de beroemdste huisvrouwen van Bravo's franchise. Het derde seizoen van de show is wanneer Teresa's schoonzus Melissa Gorga zich bij de cast voegde. Er was nogal wat kwaad bloed tussen de twee, en het zorgde voor een heel rommelig seizoen.

Hun problemen vloeiden voort uit het feit dat Teresa Melissa ervan beschuldigde in het verleden een stripper te zijn geweest, wat Melissa talloze keren heeft ontkend. Het was pas in seizoen vier dat ze eindelijk een wapenstilstand afkondigden, hoewel Teresa's gevechten met Melissa een enorme wig tussen haar en haar broer legden.

Tijdens een aflevering van seizoen drie werden hun gevechten fysiek tijdens een familiedoop. Hierna realiseerden fans zich hoe ernstig hun problemen waren. Het leek er niet echt op dat de twee ooit met elkaar overweg zouden kunnen, maar in het belang van hun kinderen, hun ouders en hun families in het algemeen stopten ze eindelijk met vechten. Of in ieder geval geprobeerd.

Ze hebben gedurende de seizoenen zeker ups en downs gehad, maar hebben nooit zo intens gevochten als in seizoen drie. Momenteel lijken ze het goed te doen in seizoen twaalf. Teresa en Melissa speelden samen in The Ultimate Girl's Trip, een spin-off miniserie met andere huisvrouwen.

Dit is waarom het zo schokkend was voor fans toen Teresa onthulde dat Melissa niet zo betrokken zou zijn bij haar bruiloft als ze dachten.

Melissa Gorga zal geen bruidsmeisje zijn

Teresa en haar vriend Luis Ruelas verloofden zich in oktober 2021 in Griekenland en zijn klaar om in de zomer van 2022 in het huwelijksbootje te stappen. Toen Teresa op Watch What Happens Live met Andy Cohen verscheen, onthulde ze dat Melissa Gorga dat niet zou zijn van haar acht bruidsmeisjes. Dit schokte gastheer Andy Cohen duidelijk, en hij antwoordde: "weet ze dat?" Maar Teresa stond erop om er geen big deal van te maken.

Dus wat zei Melissa hierover? Nou, Melissa Gorga heeft geen wrok over de beslissingen van Teresa's bruidsfeest. Ze verklaarde dat ze Watch What Happens Live had bekeken en zo ontdekte ze dat ze niet op de bruiloft zou zijn, en zei: "Ik begrijp het, ieder zijn eigen".

Ze sprak nog steeds haar steun uit voor haar schoonzus, ook al is ze geen bruidsmeisje. Er lijkt dus geen kwaad bloed te bestaan tussen de twee, en Melissa verklaarde zelfs dat het enige waar ze om geeft is dat haar schoonzus gelukkig is.

Wat vinden de andere huisvrouwen hiervan?

Melissa was niet de enige die reageerde op de onthulling van Teresa. Cast-mate Dolores Catania woog ook mee met haar eigen gedachten. Dolores is sinds seizoen zeven in de show te zien en is een langdurige vriend van Teresa en haar broer Joe en heeft ook een goede band met Melissa.

Dolores verklaarde dat ze helemaal niet verrast was dat Melissa geen bruidsmeisje zou zijn, erop wijzend: "nee, ik ben helemaal niet verrast, ik denk niet dat het een groot probleem is als Melissa op de bruiloft is of niet". Dolores staat meestal bekend als de vredestichter in de show, dus het is geen verrassing dat ze dit zou zeggen. Ze bevestigde ook dat Melissa en Teresa op goede voet staan.

De andere huisvrouwen hebben nog niet gewogen, maar Teresa voegde eraan toe dat er ook geen andere huisvrouw uit de show op haar bruidsfeest zal zijn, zelfs niet castmate Jennifer Aidyn, met wie Teresa heel dichtbij is. Jennifer voegde zich in het negende seizoen bij de cast naast castmate Jackie Goldschneider. Hoewel het verrassend is dat Jennifer niet op het huwelijksfeest zal zijn, is het niet verrassend dat de andere huisvrouwen in de show niet zijn opgenomen.

Jackie en Teresa beleefden vorig jaar een erg wisselvallig seizoen toen Teresa Jackie's echtgenoot beschuldigde van bedrog. Hoewel ze er sindsdien overheen zijn gekomen, is hun vriendschap zeker niet op het niveau van een bruidsmeisje. Andere cast-mate, Margaret Josephs en Teresa konden het in het verleden niet met elkaar vinden. Ze kunnen dit seizoen ook niet met elkaar overweg, dus ze zal natuurlijk ook niet op het bruidsfeest aanwezig zijn.

Op dit moment is het onduidelijk of alle huisvrouwen zelfs worden uitgenodigd voor het zomerhuwelijk van Teresa en Luis.

Aanbevolen: