Dit is wat deze 'Big Bang Theory'-sterren hebben gedaan sinds de seriefinale

Inhoudsopgave:

Dit is wat deze 'Big Bang Theory'-sterren hebben gedaan sinds de seriefinale
Dit is wat deze 'Big Bang Theory'-sterren hebben gedaan sinds de seriefinale
Anonim

Na 12 seizoenen en 279 afleveringen tussen 2007 en 2019 werd The Big Bang Theory populair bij miljoenen fans over de hele wereld. Veel van deze beschouwen het nog steeds als de beste sitcom ooit. Het schrijven en produceren van zo'n lange en succesvolle sitcom vereiste dat de hele cast en crew aan de top van hun spel stonden, wat de maker Chuck Lorre en zijn team waren. De show had zeven hoofdpersonen, die allemaal een cruciale rol speelden om van de show het fenomeen te maken dat het werd.

Voor sommigen is het nog steeds moeilijk om deze castleden voor te stellen in andere shows of films. Maar voor de acteurs zelf moest het leven verder. Sinds Big Bang zijn laatste aflevering in mei 2019 uitzond, zijn ze allemaal verder gegaan om een carrière buiten deze show na te streven.

Hier zijn negen van de belangrijkste TBBT-sterren en wat ze hebben gedaan sinds de finale.

9 Melissa Rauch houdt nog steeds van comedy

Melissa Rauch is haar carrière blijven uitbreiden, aangezien ze sinds het einde van Big Bang behoorlijk druk is geweest met het casten en produceren van andere komische films en shows. Na het einde van de show kreeg ze een rol in de romantische komedieserie, Ode to Joy, waar ze werd gecast als het personage Bethany. Ze speelde ook in The Laundromat als Melanie Martin.

Melissa is ook de stem van verschillende films en shows, zoals Cats & Dogs 3: Paws Unite!, Animaniacs en Robot Chicken. In een komende rol zal ze de hoofdrol spelen als Rechter Abby Stone in de komende NBC-serie, Night Court.

8 Kevin Sussman speelt in ABC's 'The Dropout'

Sinds hij de rol van stripboekwinkeleigenaar Stuart speelt, heeft Kevin Sussman niet veel meer aan zijn profiel toe te voegen. Het goede nieuws is echter dat deze getalenteerde acteur zijn grote tv-comeback gaat maken.

Deze 51-jarige ster zal de rol van Mark Roessler spelen in een aankomende miniserie, The Dropout, hoewel de startdatum nog moet worden aangekondigd.

7 Wil Wheaton heeft meer tv-shows en films

Star Trek-ster Wil Wheaton speelde een enigszins fictieve versie van zichzelf op Big Bang Theory. Sindsdien heeft hij tal van projecten gehad, waaronder webshows en videogames. Hij was in 2019 te zien in Supergirl, als de demonstrant van het einde van de wereld. In de thrillerfilm Rent-A-Pal brengt Wil een personage tot leven met de naam Andy.

Tussen 2020 en 2021 organiseerde Wil ook twee verschillende webshows, The Ready Room en Rival Speak, voor maar liefst 38 afleveringen. Daarnaast heeft hij American Dad geuit en de rol van John Juniper gespeeld in de videogame I Expect You To Die 2.

6 Mayim Bialik produceert en speelt in 'Call Me Kat'

Mayim Bialik en Jim Parsons werden herenigd in de productie van de Fox-sitcom Call Me Kat. Sinds de laatste keer dat ze het nerdy stel Sheldon Cooper en Amy Fowler speelden op TBBT, was dit het eerste project waar de twee aan hebben samengewerkt.

Celebrity Show-Off, Match Game en Jeopardy zijn andere shows die Mayim heeft gehost of waarin ze te zien was. Ze schrijft momenteel ook een komische film, As Sick As They Made Us, die ze ook zal regisseren en produceren. De releasedatum moet echter nog worden bevestigd.

5 Simon Helberg heeft personages ingesproken in 'Dug Days' en 'Young Sheldon'

Hoewel Simon sinds het laatste seizoen van The Big Bang Theory over het algemeen een rustig leven heeft geleid, is zijn acteercarrière nog steeds aan de gang, sommige projecten zijn afgerond en andere moeten nog komen. In 2021 speelde Simon in Annette, een muzikale psychologische dramafilm. Hij speelde de rol van begeleider.

Hij speelde ook stempersonages in Dug Days en in een aflevering van Young Sheldon. Simon gaat ook aan de slag met Mayim Bialik in As Sick As They Made Us, waar hij een personage speelt dat Nathan heet.

4 Kunal Nayyar nam donkere rollen op zich

Kunal Nayyars leven en carrière zijn misschien wel het meest veranderd sinds de seriefinale van Big Bang Theory, waarbij veel fans uitriepen dat hij bijna onherkenbaar is. Sinds de serie heeft Nayyar donkere en meer verwrongen rollen op zich genomen, waaronder die in Criminal van Netflix en Suspicion van Apple TV.

Ondanks zijn nieuwe rollen, heeft Kunal Nayyar toegegeven dat hij " altijd aangetrokken zal worden tot fantasie" en dat een droomrol van hem in Lord of the Rings zou zijn.

3 Kaley Cuoco is de ster en uitvoerend producent van 'The Flight Attendant'

Kaley Cuoco blijft succes over haar hele naam schrijven met geweldige shows sinds haar tijd op Big Bang. Ze schittert als Cassie Bowden in The Flight Attendant en is de stem van Harley Quinn in de DC Comics' geanimeerde superheldenserie voor volwassenen.

Ze speelde een gastrol als een stem in een aflevering van Young Sheldon en heeft ook gefilmd voor rollen in twee aankomende films, Man From Toronto en Meet Cute. Tegelijkertijd is Kaley een uitvoerend producent van zowel Harley Quinn als The Flight Attendant.

2 Johnny Galecki richt zich momenteel op het vaderschap

Van alle bovengenoemde acteurs en actrices heeft Johnny de minste tv-optredens sinds Big Bang Theory. Dit zou mogelijk kunnen zijn omdat hij besloot wat tijd vrij te nemen van de strikte schema's van het filmen. Het is ook niet gemakkelijk geweest voor Johnny, aangezien hij in 2020 van zijn vriendin scheidde.

Op zijn Instagram-pagina blijft de acteur zijn fans op de hoogte houden, met talloze berichten waarin hij een liefhebbende vader is voor zijn zoon, Orbison.

1 Jim Parsons acteert nog steeds, maar is nu ook producer

Zoals verwacht heeft Jim de klok rond gewerkt aan veel films en shows om in te spelen en te produceren. Sinds het einde van Big Bang Theory is Jim betrokken geweest bij tal van producties zoals Boys In The Band, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile en Young Sheldon, onder anderen.

In een interview dat werd gepubliceerd in het tijdschrift Variety, zei de acteur: "Zelfs als je een enorm succes bent in films, kun je 12 jaar lang niet op dezelfde parkeerplaats inchecken."Sinds het einde van seizoen 12 is Jim ook producer van vier tv-shows. Hij speelde ook in de Britse comedyshow Staged en heeft één aflevering van The Simpsons ingesproken.

Aanbevolen: