Dit is wat Aarti Mann heeft gedaan sinds 'The Big Bang Theory

Inhoudsopgave:

Dit is wat Aarti Mann heeft gedaan sinds 'The Big Bang Theory
Dit is wat Aarti Mann heeft gedaan sinds 'The Big Bang Theory
Anonim

Aarti Mann speelde ooit in The Big Bang Theory als Priya, het kleine zusje van Raj (Kunal Nayyar). Mann toegetreden tot de show tijdens het vierde seizoen. In het verhaal heeft Priya een tussenstop van 24 uur op weg naar Toronto en het blijkt dat ze een korte afspraak met Leonard (Johnny Galecki) wilde hebben voordat ze zou vertrekken.

Dit is in wezen hoe Leonards romance met Raj's zus begon. Hun relatie zou echter enkele afleveringen later uit de hand lopen. Nog vervelender voor fans , het is onduidelijk wat er met Priya is gebeurd of waarom ze plotseling uit de serie verdween.

Sinds haar laatste optreden in de show tijdens het vijfde seizoen, is Mann zeker verder gegaan met andere dingen. In feite heeft ze in de loop der jaren een breed scala aan projecten op zich genomen. En hoewel het erop lijkt dat Mann van episodische shows houdt, had de actrice ook een aantal films gemaakt sinds haar periode bij The Big Bang Theory. Ze heeft inderdaad een lange weg afgelegd sinds ze in de CBS-komedie verscheen.

Na de oerkn altheorie verscheen Aarti Mann in dit populaire juridische drama

Een still uit Suits met Aarti Mann
Een still uit Suits met Aarti Mann

Slechts een paar jaar na het maken van haar laatste optreden in The Big Bang Theory, deed Mann een gaststint in het populaire juridische drama Suits, met als kop Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, Gina Torres en Meghan Markle.

Mann verscheen in de aflevering Blind-Sided van seizoen 2 van de show, waar ze Maria speelde, een recent afgestudeerde aan Harvard die Louis (Hoffman) probeerde te landen voor het bedrijf. Hij was er zelfs van overtuigd dat Maria “rond Mike Ross (Adams) kon rennen.”

Later in de aflevering zou Maria zelf informeren naar Mike Ross. Ze maakte ook duidelijk dat ze nog nooit van hem had gehoord, ook al zou ze afgestudeerd zijn aan Harvard, waardoor Donna (Rafferty) gedwongen werd een verhaal te verzinnen. Uiteindelijk wordt Louis gedwongen zijn aanbod aan Maria in te trekken. Het personage is nooit teruggebracht voor toekomstige afleveringen.

Aarti Mann waagde zich later in Shondaland

Een still uit Grey's Anatomy met Aarti Mann
Een still uit Grey's Anatomy met Aarti Mann

Na haar korte periode in Suits, verscheen de Mann-modus in een aantal shows van Shonda Rhimes. Eerst werd ze gecast in Scandal als Agent Laura Kenney. De aflevering zelf is hartverscheurend als Olivia Pope van Kerry Washington wordt gegijzeld door een bommenwerper.

En hoewel Manns optreden in Scandal vrij kort was, kreeg de actrice een grotere rol in het medische drama van Rhimes, Grey's Anatomy. In de aflevering Leave It Inside van seizoen 13 speelde Mann de patiënt Holly Harner die met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht nadat ze van twee trappen was gevallen.

Tijdens haar verblijf in het ziekenhuis onthulde Holly ook dat ze een inoperabele tumor heeft. En terwijl Maggie (Kelly McCreary) het probeerde te verwijderen, slaagde ze er niet in om alles te krijgen. Desalniettemin overleeft het personage van Mann haar procedure, hoewel het duidelijk is dat Holly nog steeds terminaal is.

Aarti Mann deed een paar films daarna

Na haar korte tv-series, werkte Mann aan het veelgeprezen drama Love Sonia. Geïnspireerd door gebeurtenissen uit het echte leven, gaat de film over een jong meisje dat haar zus probeert te redden van internationale sekshandelaren. In de film speelt Mann een vrouw genaamd Jia.

Rond dezelfde tijd werkte Mann ook aan komedie Sharon 1.2.3. De film vertelt het verhaal van een man die samenwoont met twee prachtige vrouwen die allebei Sharon heten. Het wordt nog ingewikkelder als hij verliefd wordt op een derde vrouw, ook Sharon genaamd. Naast Mann bestaat de cast ook uit Skyler Samuels, Nadine Velazquez, Erinn Hayes en Gina Rodriguez.

Aarti Mann heeft uiteindelijk haar weg gevonden naar streaming

Niet lang na haar filmprojecten werd Mann ook gecast in de Netflix-komedie voor volwassenen Never Have I Ever. De show is geïnspireerd op de eigen ervaring van actrice Mindy Kaling tijdens haar jonge jaren (zij is een van de makers van de show). De serie draait om een jonge vrouw genaamd Devi (Maitreyi Ramakrishnan) die vastbesloten is om het populairste meisje op de middelbare school te worden.

Ondertussen verschijnt Mann in één aflevering als Jaya Kuyavar. Ze is een vrouw die de wens van haar familie tartte om te trouwen met een man die ze voor haar hadden geregeld. Uiteindelijk werd ze verstoten door haar ouders en verbannen door het grootste deel van de Indiase gemeenschap om haar heen. Op dit moment is het onduidelijk of Mann ooit zal terugkeren om haar rol opnieuw op te nemen na de recente beslissing van de streaminggigant om Never Have I Ever met een derde seizoen te verlengen.

Tot nu toe is Mann ook gekoppeld aan een naamloze Netflix-spionageserie met als kop de To All the Boys-ster Noah Centineo. De cast omvat ook Transformers-actrice Laura Haddock en Colton Dunn van Superstore. Afgezien hiervan zal de actrice ook de hoofdrol spelen in de titelloze serie van Alec Baldwin en Kelsey Grammer.

Na de dodelijke schietpartij die plaatsvond op de set van Baldwins film, Rust, is het echter onduidelijk of de serie doorgaat. De show zou een komedie zijn rond drie mannen (waarvan er twee vermoedelijk Baldwin en Grammer zijn) die vroeger kamergenoten waren toen ze in de twintig waren.

Aanbevolen: