Waar is Jessica Lowndes geweest sinds '90210'?

Inhoudsopgave:

Waar is Jessica Lowndes geweest sinds '90210'?
Waar is Jessica Lowndes geweest sinds '90210'?
Anonim

Jessica Lowndes staat bekend om het vertolken van het superdramatische karakter van Adrianna in The CW's 90210. Ze portretteerde het personage voor alle vijf seizoenen van de show en had een behoorlijke rol te spelen. Van Adrianna's drugsverslaving tot haar tienerzwangerschap, het leven van dat personage was nooit saai.

Sinds de show uit de lucht is gegaan, vragen fans zich misschien af wat de cast precies heeft uitgespookt, en Lowndes is daarop geen uitzondering. Is ze getrouwd? Enkel? Heeft ze kinderen? Wat heeft ze gedaan als het gaat om acteren en zingen? Laten we het uitzoeken! De beeldschone actrice is de afgelopen jaren zeker bezig geweest. Van het uitbrengen van singles tot acteren in films die voor tv zijn gemaakt, de inwoner van British Columbia heeft in de loop der jaren ook gastoptredens gedaan in een paar tv-shows. Ze begint ook met regisseren en schrijven en is momenteel bezig met het filmen van een film die ze heeft geschreven. Zo spannend!

6 Jessica Lowndes is momenteel aan het daten met een man genaamd Marc

Lowndes heeft begin 2022 haar Instagram-account geüpdatet met een fotodump van haar met een man genaamd Marc met het bijschrift "mijn favoriete ding dat in 2021 gebeurde…" Het is duidelijk dat de twee een relatie hebben, en we konden niet gelukkiger zijn voor Lowndes. Verschillende beroemdheden reageerden op de post en feliciteerden haar met haar romance. Danica McKellar merkte op en zei: "aww, zo lief, yay!!" Elizabeth Keene merkte op "zo'n mooi stel." Actrice Rachel Boston reageerde ook met "awwww."

5 Jessica Lowndes is te zien geweest in tv-shows

Sinds haar dagen op 90210 heeft Lowndes een paar gastrollen gespeeld in sommige tv-shows, waaronder een plek in een aflevering van seizoen vijf van Hawaii Five-0, een aflevering van Motive op ABC, een paar van afleveringen van Major Crimes, evenals een aantal afleveringen van Dirk Gently's Holistic Detective Agency. Een leuk feit is dat de aflevering van Hawaii Five-0 waar Lowndes een gastrol in speelde, eigenlijk werd geregisseerd door seriester Daniel Dae Kim en met comedian Jon Lovitz, die later Lowndes zou hebben in haar videoclip voor haar single "Déjà Vu". De actrice deelde foto's van haar met Lovitz op sociale media tijdens het filmen voor Hawaii Five-0.

4 Jessica Lowndes heeft tonnen gemaakt voor tv-films

Lowndes heeft in de loop der jaren een heleboel Hallmark-films en andere tv-films opgenomen. Meest recent speelde ze tegenover Chad Michael Murray in Angel Falls Christmas voor GAC Family. Voor Hallmark heeft ze Kite Festival of Love gedaan, Mix Up in the Mediterranean, Over the Moon in Love en meer. Lowndes vertelde Medium.com in een interview voor Mix Up in the Mediterranean dat ze zich "heel gelukkig voelt om deel uit te maken van de Hallmark-familie en deze films te maken omdat je niet kunt glimlachen terwijl je ernaar kijkt. Ik voel me zo gelukkig dat ik kan mensen escapisme bieden, vooral nu met alles wat er in de wereld gebeurt."

3 Jessica Lowndes heeft een film geschreven

Lowndes werkt momenteel aan een film die ze schreef voor GAC Family genaamd Harmony From The Heart, waarin ze samen met acteur Jesse Metcalfe de hoofdrol speelt. Volgens Deadline is Lowndes ook uitvoerend producent van de film, wat superspannend is. Bovendien schreef Lowndes ook enkele originele liedjes voor de film die ze gaat opnemen. Volgens Deadline gaat Harmony From The Heart over een vrouw genaamd Violet, gespeeld door Lowndes, die "een kans maakt op haar droombaan van muziektherapeut bij een plaatselijk ziekenhuis. Er is één obstakel: Violets afdelingsvoorzitter professor Carver dreigt haar te verhinderen af te studeren. tenzij ze met succes een patiënt rehabiliteert om voor Valentijnsdag weer te kunnen spreken."

2 Jessica Lowndes heeft het internet voor de gek gehouden

Lowndes en collega-acteur Jon Lovitz hebben het internet in 2016 voor de gek gehouden door te beweren dat ze verloofd waren. De acteur is ruim dertig jaar ouder dan zij, dus hun nep-aankondiging zorgde voor veel opschudding in de media. Lowndes beweerde uiteindelijk dat de grap voor 1 april was, hoewel haar berichten een beetje vroeg waren voor de vakantie. Zowel zij als Lovitz plaatsten verschillende foto's op Instagram met schattige bijschriften, zoals 'Pasen met mijn konijn'. Blijkt dat ze een manier waren voor Lowndes om haar videoclip voor haar nummer "Deja Vu" te promoten. Lowndes plaatste zelfs een video op haar Instagram-account waarin stond dat de neprelatie slechts een grap was, zoals veel fans vermoedden. "Ik weet dat het nog de laatste week van maart is, maar is het te vroeg om 'april-dwazen' te zeggen?" vroeg ze haar volgers.

1 Jessica Lowndes heeft een liefdadigheidskledinglijn

Lowndes begon een modelijn waarbij elk kledingstuk iets teruggeeft aan een goed doel dat haar na aan het hart ligt. Het "Best Fcking Btches" t-shirt geeft bijvoorbeeld aan Best Buddies, dat is toegewijd aan "het beëindigen van het sociale, fysieke en economische isolement van de 200 miljoen mensen met een verstandelijke en ontwikkelingsstoornis", aldus hun website.. Ze heeft zelfs een lijn gewijd aan de bestrijding van COVID-19, met een masker met een hart en een t-shirt met de woorden "we zijn hier samen in" geschreven. De modellijn is ontwikkeld in 2017 en blijft groeien en evolueren.

Aanbevolen: