Jerry Springer's huidige leven en vermogen, verklaard

Inhoudsopgave:

Jerry Springer's huidige leven en vermogen, verklaard
Jerry Springer's huidige leven en vermogen, verklaard
Anonim

Jerry Springer is ongetwijfeld een van de grootste culturele iconen in de talkshowarena. De Brits-Amerikaanse omroep staat bekend om zijn talkshow The Jerry Springer Show, die overdag werd uitgezonden van 30 september 1991 tot 26 juli 2018. In totaal duurde de show maar liefst 27 seizoenen en 4.969 afleveringen. De Jerry Springer Show begon in de vorm van politiek commentaar, maar veranderde halverwege de jaren '90 van koers om zich te concentreren op bizarre verhalen en controversiële gasten. Deze nieuwe structuur leidde tot een enorme piek in kijkcijfers en de show evolueerde tot een van de meest gevierde in zijn genre.

Enig bewijs van hoe populair de show werd, zou kunnen liggen in het feit dat gasten nooit ronduit betaald werden, ondanks alle gekke en dramatische dingen die ze moesten doen. Desalniettemin maakte Springer zelf een moord op het programma. Ondanks het feit dat hij de bijnaam "host of trash TV" verdiende, verdiende hij genoeg van de show - en andere ondernemingen - om zijn geschatte nettowaarde van ongeveer $ 60 miljoen vandaag te bereiken.

8 Jerry Springer is momenteel vrijgezel

Springer wordt deze maand 78 jaar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij in de loop van zijn leven behoorlijk wat relaties heeft gehad. Hij was oorspronkelijk getrouwd met ondernemer Micki Velton tussen 1973 en 1994.

De omroep is ook romantisch betrokken geweest bij actrice Venesa Talor en televisieproducent en auteur Aphrodite Jones. Op dit moment is er echter geen openbaar verslag van een bekende romantische partner voor Springer.

7 Jerry Springer heeft een hechte relatie met zijn dochter, Katie

Springer heeft één kind - een dochter - uit zijn relatie met Micki Velton. Katie Springer werd geboren in 1976, drie jaar nadat haar ouders waren getrouwd. Meer dan 45 jaar later is Katie op zichzelf al een getrouwde vrouw, hoewel de identiteit van haar man enigszins een mysterie is.

Het echtpaar heeft samen één zoon en Springer heeft een hechte relatie met zowel zijn dochter als zijn kleinzoon.

6 Jerry Springer is de gastheer van 'The Jerry Springer Podcast'

Terwijl The Jerry Springer Show zijn laatste jaren inging, besloot de doorgewinterde presentator zich te vertakken en in 2015 een podcast te starten met de titel The Jerry Springer Podcast: Tales, Tunes and Tomfoolery.

Op de officiële website wordt de pod beschreven als "een wekelijkse mix van komedie, liberale politieke talks en rootsmuziek uitgevoerd door opkomende songwriters en groepen." Begin februari 2022 had Springer in totaal 348 afleveringen van de podcastgehost en geproduceerd

5 Jerry Springer schittert in NBC's 'Judge Jerry'

Naast zijn podcast, heeft Springer ook een op arbitrage gebaseerde reality-rechtbankshow gehost door NBCUniversal Syndication Studios, genaamd Judge Jerry. Het programma ging in première in september 2019 en bereikte zijn 200ste afleveringen eind 2020.

In maart vorig jaar meldde Deadline dat de show was verlengd voor een derde seizoen, dat in september 2021 in première ging. Volgens IMDb zijn tot nu toe vier afleveringen van seizoen 3 uitgezonden.

4 Jerry Springer is $60 miljoen waard

Na een leven van hard werken heeft Springer naar schatting een nettowaarde van ongeveer $ 60 miljoen opgebouwd in 2022. Het is een aanzienlijke daling ten opzichte van de $ 75 miljoen die hij in 2020 had gewaardeerd. feit dat hij niet langer verdient aan The Jerry Springer Show, een contract dat hem gewoonlijk tussen de $ 5 miljoen en $ 6 miljoen per jaar opleverde.

Springer vergaarde zijn nog steeds aanzienlijke vermogen door de bereidheid en het vermogen om risico's te nemen, een voorliefde voor het dramatische en zijn scherpe gevoel voor zaken.

3 Jerry Springer verdient nog steeds geld aan zijn YouTube-kanaal

Hoewel afleveringen van The Jerry Springer Show niet meer op tv te zien zijn, kunnen fans ze nog steeds zien op zijn YouTube-kanaal, dat dezelfde naam heeft. Springer begon het kanaal in 2010, sindsdien heeft het platform 2,63 miljoen abonnees getrokken, met meer dan 12,96 miljoen views door de jaren heen.

Als er inkomsten mee worden gegenereerd, kan een YouTube-kanaal oplopen tot $ 7 per duizend weergaven, wat neerkomt op ongeveer $ 1,4 miljoen voor Springer per jaar, alleen via het sociale-mediaplatform.

2 Jerry Springer bezit onroerend goed in verschillende steden

Springer heeft een aanzienlijk deel van zijn vermogen geïnvesteerd in onroerend goed in de VS. Hij bezit huizen in verschillende steden, zoals Chicago en zijn geboorteplaats Cincinnati.

Zijn permanente verblijfplaats is echter in Sarasota, Florida, waar hij een herenhuis heeft met een waarde van ongeveer $ 1,23 miljoen. Hij kocht het pand in 2002 voor $ 375.000. Dit huis is 6.019 vierkante meter groot en omvat vier slaapkamers en vijf badkamers.

1 Jerry Springer bezit ook een privéjet

Springer reist en pendelt met zijn privéjet, een Bombardier Learjet 35, om aan zijn werkverplichtingen in LA en Las Vegas te voldoen, aangezien hij voornamelijk in Florida woont.

De privéjet is een eersteklas jet voor militaire charter, zakelijk en persoonlijk gebruik vanwege zijn efficiëntie en lage brandstofverbruik. Het kan maximaal acht passagiers vervoeren, met een interne opslagcapaciteit van 40 cu.ft. De prijs van de Bombardier Learjet wordt geschat op ongeveer $ 4,8 miljoen.

Aanbevolen: